Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Jeeeeestem!
Ale za Wami tesknilam!
Nie ma opcji nadrobic, powiedzcie mi prosze czy jakies nowosci???
Mamy następną kropkę, niecierpliwa21
Jak podróż? opowiadaj! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pozdroz dobrze, dziekuje :* 10h jakos zlecialo.
Znow mnie dopadly mdlosci! Widze,ze tylko gorskie powietrze mi sprzyjalo.
W poniedzialek wizyta...
Po dzisiejszej wiadomosci strach mnie nie opusci predko
-
Hej dziewczyny. Przepraszam, że nic nie piszę, ale źle się czuje cały czas. Nudności są coraz gorsze, nie radzę sobie z nimi. Będę brać tabletki na odwodnienie. Załamałam się dzisiaj tylko siedzę i płaczę z bezradności.
Monia cieszę się, że trafiłaś na fajnego lekarza
Trzymam za was wszystkie kciuki -
nick nieaktualnyZłota życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;*
Fidelissa witaj w klubie, mnie rano mdli i też nie mogę patrzeć na jedzenie. Później już jest dobrze.
Dzisiaj na kursie zasypiałam na siedząco. Na szczęście jutro ostatni dzień i kilka dni wolnego.
Trzymam kciuki za kurs
Another przytulam mocno ale kolejny cykl to kolejna szansa walczymy i nie poddajemy się!
Melula mam nadzieję, że uda się z CLO i HSG nie będzie konieczne. Życzę Ci tego z całego serducha
Lena ja też uważam, że owulka u Ciebie już była
A te zmiany też pewnie mają wpływ na wykres.
Żabcia edukuj się jestem z Tobą
Magdas to dobre wieści jest pęcherzyk i to najważniejsze
Lena też mi się zawsze marzył ogródek
Anusia idź do endo. On na pewno pomoże.
Nati, Lena terminy na NFZ są cudowne
Monia super wieści! Cieszę się bardzo, że jest nadzieja a tak się martwiliście! Trzymam kciuki
Laura wspieram i zaciskam kciuki
Macierzanko jak samopoczucie dzisiaj? wypoczęta?
Przedszkolanka miło Cię widzieć kibicuję!
Witaj Misty! Jak minęła podróż? Jak się czujecie?
Driada Kochana dbaj o siebie. Współczuję Ci .. musisz się strasznie męczyć biedactwo ;* uważaj żebyś się nie odwodniła. Odpoczywajprzedszkolanka:), Laura, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Tutaj w Anglii nie przyjmują tak po prostu do szpitala, najpierw lekarz jeśli on skieuje do szpitala to wtedy przyjmują. Dali mi tabletki na odwodnienie jak mi nie przejdzie do tyg mam przyjść na kontrole.
No po prostu brak słów! Czy oni są nie poważni?! Masakra przecież tydzień to strasznie długo! .. no nie mogę -
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Tutaj w Anglii nie przyjmują tak po prostu do szpitala, najpierw lekarz jeśli on skieuje do szpitala to wtedy przyjmują. Dali mi tabletki na odwodnienie jak mi nie przejdzie do tyg mam przyjść na kontrole.
Dobre i to ..
Mam nadzieję że chodź troszkę pomogą Ci
Aniu chodź połowa niech wyrośnie
Najbardziej liczę na rabarbar marzy Mi się ciastoLaura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Aniu :* podroz ok, jakos zlecialo. Co 3h musialam gonic siku! Meczy mnie to strasznie, nigdy np w nocy nie musialam wstawac, a teraz kazda noc.
Mdlosci znow powrocily. Drazni mnie zapach wszystkiego, na nic nie mam ochoty. A tak bylo pieknie w PL...
A u Ciebie jak? Serducho bije?
Driada bidulo! Chory system tego kraju. Ciaza od 12tyg...masakra!