Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Hej. My po wizycie u urologa.. no i dostaliśmy promyczek nadziei
zbadał męza.. USG jąder prawidłowe, lewe minimalnie mniejsze od prawego ale spełnia swoje funkcje i taka róznica jest dopuszczalna.
Wszystko z jego narządami dobrze.
Rozwinięte prawidłowo, żylaków powązka nasiennego nie ma.
Przepisał na 10 dni antybiotyki gdyby w jądrach była jakaś infekcja żeby ją wyleczyć, rano mamy brac 1 tabl androvitu, a wieczorem 1 salfazinu.
MACE będziemy brać nadal. Przepisał hormon testosteron, który ma zażywać przez pierwszy miesiąc 2 razy dziennie abo pobudzić jądra do pracy a następny miesiąc raz dziennie. ograniczyć biały cukier, słodycze do minimum i używki (z tym akurat ie będzie problemu).
Badanie nasienia zrobić za 3 miesiące. Jak sie uda w między czasie napisac urologowi sms powiedział że dużo takich par jak my juz do kontroli za te 3 misiące nie przychodzi bo zaciązą. A profesor robiący badanie nas tak nastraszył choćbyśmy juz nigdy mieli nie miec dzieci.
Będzie dobrze z Boża pomocą napewno sie uda ))))) bardzo sie uspokoiłamXxMoniaXx, Lena87 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Hej. My po wizycie u urologa.. no i dostaliśmy promyczek nadziei
zbadał męza.. USG jąder prawidłowe, lewe minimalnie mniejsze od prawego ale spełnia swoje funkcje i taka róznica jest dopuszczalna.
Wszystko z jego narządami dobrze.
Rozwinięte prawidłowo, żylaków powązka nasiennego nie ma.
Przepisał na 10 dni antybiotyki gdyby w jądrach była jakaś infekcja żeby ją wyleczyć, rano mamy brac 1 tabl androvitu, a wieczorem 1 salfazinu.
MACE będziemy brać nadal. Przepisał hormon testosteron, który ma zażywać przez pierwszy miesiąc 2 razy dziennie abo pobudzić jądra do pracy a następny miesiąc raz dziennie. ograniczyć biały cukier, słodycze do minimum i używki (z tym akurat ie będzie problemu).
Badanie nasienia zrobić za 3 miesiące. Jak sie uda w między czasie napisac urologowi sms powiedział że dużo takich par jak my juz do kontroli za te 3 misiące nie przychodzi bo zaciązą. A profesor robiący badanie nas tak nastraszył choćbyśmy juz nigdy mieli nie miec dzieci.
Będzie dobrze z Boża pomocą napewno sie uda ))))) bardzo sie uspokoiłam
Widzisz kochana cieszę się razem z Tobą a mój widzisz,ma żylaki... tylko nie robiliśmy badań nasienia. To teraz leczcie się i będzie wszystko dobrzeXxMoniaXx, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:a wy jak najszybciej sie z nimi rozprawić i działać
no ja właśnie 4dpo owu i czekamy czy coś wyjdzie jak nie to do lekarza od razu z 2-3 miesiące temu byliśmy u urologa to mówił,że dobre jest ukrwienie i nie powinno być poblemów ale zobaczymy poprawiłam mu dietę, mamy więcej ruchu , zawsze trzeba być dobrej myśliMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia uffff to dobre wieści przyniosłaś to teraz aby również Wam nie potrzebna była wizyta kontrolna:) a wierzę,że nie będzie potrzebna
Laura lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Maniuś, to działaj tam powolutku
I nie musisz się na wszystkim znać, wpadaj do nas gadać o wsyztskim
Monia, super wiadomości, fajny ten urolog musi być ! Wszystko będzie dobrze i oby się obyło bez wizyty
Lena, dokładnie z czegoś trzeba żyć ja właśnie robiłam sobie całe mnóstwo wyrzeczeń żeby pójść na wizyty prywatne... ach szkoda gadać...
Laura lubi tę wiadomość