Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc, po monitoringu mam srednie wiesci: 10dc cykl z Clo:
Prawy jajnik kilka pecherzykow do 8 mm
Lewy janik jeden pecherzyk 11mm
Jajowody niewidoczne.
Endometrium 5mm.
Gin stwierdzil ze zaden sie nie szykuje. W czwartek kolejne usg i kolejne 120 zl.
Dzis juz nie mam sil. -
Złota wrote:Czesc, po monitoringu mam srednie wiesci: 10dc cykl z Clo:
Prawy jajnik kilka pecherzykow do 8 mm
Lewy janik jeden pecherzyk 11mm
Jajowody niewidoczne.
Endometrium 5mm.
Gin stwierdzil ze zaden sie nie szykuje. W czwartek kolejne usg i kolejne 120 zl.
Dzis juz nie mam sil.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:yyy to ja nic nie czaje ja mam 14 dc na lewym jajniku pęcherzyk 13 mm i endometrium 8 mm i gin powiedział,że jest nadzieja i żeby się starać hmmm co gin to inne podejście
Wedlug mojego po Clo powinno ich byc wiecej i wiekszych. Zobaczymy co powie w czwartek. -
ja mam powiedziane,że jak w tym cyklu nic to w następnym będzie clo
Złota mi gin kazał na endometrium jeść orzechy a przeważnie migdałyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 17:53
Lena87, Złota lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacie racje co gin to inne podejcie ;(
jestem załamana!!
w sierpniu pokazywałam mojemu gin wyniki ze tsh jest powyzej 3 i nie widzi w tym problemu, dzisiaj dzwoniłam do niego ze mam jeszce 5 tych tabletek femoston 2cz czyli tak jak dufaston i mam plamienia czyli @ jutro, on mi je kaze brac?
to mi nie wstrzyma owulacji?
i mówie że chce cos na tarczyce a on że nie jest specjalista od tego i mam sie umowic do endo...
teraz mi to mówi!!
clo mi nie da bo nie wolno tego łaczyc z femostonem ;/
na recepcie femostonu miałam 3 op wiec zapłaciłam 150zł bo nie idzie wykupic na raty i teraz mam to wyrzucic i powiedziec ze chce clo?
zwariuje!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 18:07
-
Hej kochane Jak dzionek? Ja właśnie wróciłam do domku Może wieczorem basenik. Dziewczyny od jakiś kilku dni odczuwam ciągłe pragnienie picia, schodzi mi po dwie butelki wody, co wcześniej jak wypiłam szklankę wody na dzień to było hej (stąd też wiem, ze mój kiepskiej jakości śluz był tym spowodowany, tak przypuszczam)nie wiem co znowu u mnie się poprzestawiało. Wiem, ze pragnienie odczuwa się w ciąży, a u mnie to nie możliwe, wiec myślę co nie tak.
-
Heja!
Lena widzę, że ogródek ruzył pełną parą. Ja też nie lubiłam dawniej pomagać mamie przy tym, a teraz jako blokers chętnie zatapiam się w ogródku i eleksuję się wtedy
Ja będę mieć koperek, szczypiorek i bazylię w skrzynkach.
A jak w ogóle Twoje samopoczucie?
Lena, ja uważam że powinnaś pomyśleć o jakimś endo!!!
Laura, o tych badaniach to masz absolutna rację, ja słyszałam też że są kliniki które fałszują badania, żeby powtarzać badania, albo i nie... chodzi oczywiście o zysk.
Jaki robisz kolor?
Magda, Twój pęcherzyk jeszcze ma szanse urosnąć.
Złota, a Ty jakie masz długie cykle? Może będziesz mieć po prostu późną owulkę...
Monia, wróciłaś już? mnie też się parę razy pęcherzyki wchłonęły... to sie niestety zdarza!
Fidelissa, ja też jestem domowa a Ty przedtem rozsyłałaś słońce. Dziękuję Dotarło Na zakupach byłam w wiosennej kurtce.
AnusiaM, idź do edno i nie oglądaj się na niego. Zobaczysz, że on Ci trochę to podreperuje, a poza tym endo powie Ci więcej na teamt innych hormonów też i może pomoże dobrać leki lepiej. Nie doradzę w sprawie leku, bo go nie brałam...
Nati, ja mam takie pragnienie jak jestem przemęczona. A na basenik chętnie
bym się wybrałaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 18:23
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:.
Złota, a Ty jakie masz długie cykle? Może będziesz mieć po prostu późną owulkę...
Zazwyczaj 35 dni, ale dostałam clo od 2 dnia cyklu do 7, żeby owulka trafiła w "standard", czyli między 12 a 16 dc. Z tymi wynikami szans brak, ale może mój organizm wolno się rozkręca.
Mam też za duży wyrzut insuliny, ale za chińskiego boga nie mogłam zrozumieć co to znaczy. Na razie muszę odstawić słodycze, przeniczne przetwory, ryż imleko. -
nick nieaktualny