Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:o za 2 godz idziemy do urologa.. dowiemy sie czegoś napewno.. oby to dobre wieści były bo ostatnie dni z męzem mamy tragiczne .. oboje zdołowani jak cholera
Zamiast się dołować, powinniście się wspierać i próbować myśleć pozytywnie. Dół nie pomaga, może tyko zaszkodzić. Trzeba z ufnością patrzeć w przyszłość. Wiem że prosto mówić, nam też nie jest łatwo, ale uznaliśmy, ze jak sobie zabierzemy uśmiechy nawzajem, to już nam nic nie zostanie- czarna rozpacz jeno więc się uśmiechamy. Na przekór wszystkim i wszystkiemu!Lena87, Magdas, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:A czemu tak kombinujecie ze spaniem?
Gdy były zimniejsze dni, przymrozki to w pokoju nie dało się spać ..
Strasznie zimno, poubierana jak bałwan kołdra koc ..
Mój nie ma z tym problemu
Gdy wróciliśmy z salonu do sypialni, to brakowało Tomkowi usypiacza czyli tv ..
Ja w nocy nie potrafiłam spać, kręciłam się i wierciłam ..
Po przestawieniu łóżka prawie w ogóle się nie budziłam
Mam nadzieję że już będzie wszystko w porządku
Koniec tematu - bo się powtarzam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 13:10
-
nick nieaktualny
-
Hej
A mnie dziś muli. Pogoda do niczego. Spaaaaać!
Macierzanko, zdradź sekret- czego uczysz? No weź, nie daj się prosić.
Dziewczyny powodzenia na monitoringach, oby były dobre wieści.
Monia, a Wam życzę, żeby urolog dał Wam nadzieję. Trzymam kciuki.
Another czekaj na @ i bierz się dalej do roboty :*
Lena, przez taką zmianę miejsca spania, możesz mieć dziwny wykres. Ja jak byłam u mojej siostry na weekend, miałam zawyżone 2 temperatury, bo spałam w bardzo ciepłym pokoju (wybitnie widać na moim wykresie 6-7dpo).
Dobrego dnia laski.
Dużo słońca! U mnie nieśmiało przebija się przez chmury.Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej!
Ja dziś też tylko wpadam na forum i szybko uciekam.
Mam okropnie duuuuużo nauki i myślę, że ciężko będzie mi to wszystko ogarnąć.
Odmóżdżę się jeszcze chwilkę, wrzucę coś do mojego śmietniczka, bo głodna się zrobiłam, a później zabieram się za te swoje umysłowe tortury.Lena87, santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Wrocilam dziewczyny na lewym jajniku nie mialam w sobote pecherzyka a od wczoraj mnie boli i dzis na usg gin zdziwiony odkryl pecherzyk narazir marna wielkosc bo 13mm ale powiedzial,ze wazne ze jest mamy i tsk i w poniedzialek znowu uderzam na monitoring. Pewnie i tak w tym cyklu nic nie bedzie ale powiedzial ze latwiej podtuczyc pecherzyki niz sprawic zeby wogle sie pojawialy. Zyczyl nam powodzenia i powiedzial ze trzyma za nad kciuki.
Uff pozniej do was wpadne to ponadrabiam bo teraz ide gotowac cos bo juz mnie ssieLena87, Złota, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnySantocha, pamiętam jak wspominałaś o Tym i Mogenie
Niech robi się coraz cieplej wtedy nie będę uciekała z sypialni
Magdas dobre wiadomości jeszcze zdąży urosnąć
Żabko aż tyle Ci zadali ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 13:27
santoocha, Magdas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laura wrote:Magdas też trzymam kciuki &&&, urośnie napewno
Lena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyLaura wrote:Lenka u mnie jakoś mija na pogaduchach z siostrą
a co będziesz robiła w ogródku?
Pierwszy raz w Życiu zrobiłam ogródek z mężem
Jak na razie posadziliśmy rabarbar, cebulę, marchewkę i rzodkiewkę
Teraz tylko pytanie czy coś z tego będzie
Zostało jeszcze troszkę rzeczy do posadzenia ale to jest dopiero na kwiecień maj
A z kwiatów , dwie różeLittle Frog, Laura, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj ja to nie cierpię ogródków, grządek, działek. Brrrr!
Chyba mam traumę z dzieciństwa, gdy to zamiast bawić się z dzieciakami pod blokiem musiałam iść z rodzicami zbierać ogórki, wiśnie, pielić, podlewać.
Masakra. Nigdy przenigdy nie zrobię sobie ani jednej grządki!Misty87 lubi tę wiadomość