Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Nie przejmuj sie tak bardzo tym,ze raz mdlosci masz, innym razem wcale badz mniejsze. Ja 3 tyg temu mialam przez 4dni,potem jak reka odjal, dzis znow powrocily
Na to nie ma reguly. Znam dziewczyny, ktore cala ciaze nie mialy tego problemu, a maja teraz zdrowe dzieci
ja mam już 3 tyg i jest coraz gorzej.
Bananowych nie jadłam nigdy
możemy wogóle jeść lody bo gdzieś mi się obiło o oczy, że te gałkowe nie wolno, a takiego bym zjadła ciasteczkowego lub smerfa -
Driada, trzmaj się! No tam jest też niezły system, koleżanka mi często opowiada, jakie teorie tam miewają...
Też bym chyab poszła prywatnie, bo bym nie wytrzymała!
Aniu, już wypoczęta i świeża Oby tylko dziś nie przegiąć z posiadówą
Lena, rabarbar!!! Uwielbiam! wyglądam podobnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 23:03
Ania07 lubi tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:a ja moge prosic troche?
Misty a Ty brałaś jakies leki jak się starałaś czy kompletnie nic? -
Driada0102 wrote:Misty87 wrote:Nie przejmuj sie tak bardzo tym,ze raz mdlosci masz, innym razem wcale badz mniejsze. Ja 3 tyg temu mialam przez 4dni,potem jak reka odjal, dzis znow powrocily
Na to nie ma reguly. Znam dziewczyny, ktore cala ciaze nie mialy tego problemu, a maja teraz zdrowe dzieci
ja mam już 3 tyg i jest coraz gorzej.
Bananowych nie jadłam nigdy
możemy wogóle jeść lody bo gdzieś mi się obiło o oczy, że te gałkowe nie wolno, a takiego bym zjadła ciasteczkowego lub smerfa -
nick nieaktualny
-
O no właśnie, Macierzanka udaje, że nie słyszała pytania!
Misty ja czuję się jak nie w ciąży. Jedyne co czuję to lekki ból podbrzusza,o natężeniu 30% bólu miesiączkowego i ból piersi.
Generalnie energia ok, żadnych mdłości ani zachcianek.
Dziś tylko jestem mega senna, męczy mnie byle co, ale nie wiem czy to nie wpływ pogody.Lena87, Ania07, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:O no właśnie, Macierzanka udaje, że nie słyszała pytania!
Misty ja czuję się jak nie w ciąży. Jedyne co czuję to lekki ból podbrzusza,o natężeniu 30% bólu miesiączkowego i ból piersi.
Generalnie energia ok, żadnych mdłości ani zachcianek.
Dziś tylko jestem mega senna, męczy mnie byle co, ale nie wiem czy to nie wpływ pogody.
Senność to raczej standard w naszym stanie
Dobrze, że spokojnie przechodzisz ciążę oby Cię nie dopadły te mdłościLena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oby nie dopadły. W mojej pracy idzie czasem o mdłości i bez ciąży
Kumulacja może być zabójcza
Przedszkolanko, ja w sumie nie miałam jakichś ekstra objawów. W sumie to samo co teraz- delikatny ból macicy, ból piersi, sporo kremowego śluzu. I wydawało mi się, że miałam inaczej ułożoną szyjkę macicy, tak w okolicach 12dpo- twarda, wysoko, zamknięta i jakby skierowana w stronę kręgosłupa.
Nigdy takiej nie czułam. Czy nadal taka jest to Ci nie powiem, bo postanowiłam już jej nie tykać.Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny