Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Nie przejmuj sie tak bardzo tym,ze raz mdlosci masz, innym razem wcale badz mniejsze. Ja 3 tyg temu mialam przez 4dni,potem jak reka odjal, dzis znow powrocily

Na to nie ma reguly. Znam dziewczyny, ktore cala ciaze nie mialy tego problemu, a maja teraz zdrowe dzieci
ja mam już 3 tyg i jest coraz gorzej.
Bananowych nie jadłam nigdy
możemy wogóle jeść lody bo gdzieś mi się obiło o oczy, że te gałkowe nie wolno, a takiego bym zjadła ciasteczkowego lub smerfa
-
Driada, trzmaj się! No tam jest też niezły system, koleżanka mi często opowiada, jakie teorie tam miewają...
Też bym chyab poszła prywatnie, bo bym nie wytrzymała!
Aniu, już wypoczęta i świeża
Oby tylko dziś nie przegiąć z posiadówą 
Lena, rabarbar!!! Uwielbiam! wyglądam podobnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 23:03
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
My sie staralismy tylko jeden cykl, wiec zbytnio nie moge sie wypowiadac w tym temacie. Nie leczylam sie, nie mierzylam hormonow itp. Po prostu sie udalo od razu.AnusiaM wrote:a ja moge prosic troche?

Misty a Ty brałaś jakies leki jak się starałaś czy kompletnie nic? -
Driada0102 wrote:Nie mozemy jesc lodow, ktore zrobione sa z surowych jajMisty87 wrote:Nie przejmuj sie tak bardzo tym,ze raz mdlosci masz, innym razem wcale badz mniejsze. Ja 3 tyg temu mialam przez 4dni,potem jak reka odjal, dzis znow powrocily

Na to nie ma reguly. Znam dziewczyny, ktore cala ciaze nie mialy tego problemu, a maja teraz zdrowe dzieci
ja mam już 3 tyg i jest coraz gorzej.
Bananowych nie jadłam nigdy
możemy wogóle jeść lody bo gdzieś mi się obiło o oczy, że te gałkowe nie wolno, a takiego bym zjadła ciasteczkowego lub smerfa
to raczej takie tradycyjne lody. U nas w Nowym Targu jest najlepsza pod sloncem lodziarnia tradycyjna i nie wiem jak sie opre tym lodom! 
-
nick nieaktualny
-
O no właśnie, Macierzanka udaje, że nie słyszała pytania!

Misty ja czuję się jak nie w ciąży. Jedyne co czuję to lekki ból podbrzusza,o natężeniu 30% bólu miesiączkowego i ból piersi.
Generalnie energia ok, żadnych mdłości ani zachcianek.
Dziś tylko jestem mega senna, męczy mnie byle co, ale nie wiem czy to nie wpływ pogody.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:O no właśnie, Macierzanka udaje, że nie słyszała pytania!

Misty ja czuję się jak nie w ciąży. Jedyne co czuję to lekki ból podbrzusza,o natężeniu 30% bólu miesiączkowego i ból piersi.
Generalnie energia ok, żadnych mdłości ani zachcianek.
Dziś tylko jestem mega senna, męczy mnie byle co, ale nie wiem czy to nie wpływ pogody.
Senność to raczej standard w naszym stanie
Dobrze, że spokojnie przechodzisz ciążę
oby Cię nie dopadły te mdłości
nick nieaktualny, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oby nie dopadły. W mojej pracy idzie czasem o mdłości i bez ciąży

Kumulacja może być zabójcza
Przedszkolanko, ja w sumie nie miałam jakichś ekstra objawów. W sumie to samo co teraz- delikatny ból macicy, ból piersi, sporo kremowego śluzu. I wydawało mi się, że miałam inaczej ułożoną szyjkę macicy, tak w okolicach 12dpo- twarda, wysoko, zamknięta i jakby skierowana w stronę kręgosłupa.
Nigdy takiej nie czułam. Czy nadal taka jest to Ci nie powiem, bo postanowiłam już jej nie tykać.
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny