Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teraz jak nadrobilam Was od sobotniej nocy to uciekacie spac???? Eeee tak to sie nie bawie
Ja zjadlam ogorki konserwowe, pozniej kanapke z serem zoltym i ketchupem! Mniammm
O witaj Bursztynku :*
Widzisz, chyba paskudna pogoda skitrala mi sie w walizceLena87, Macierzanka:), Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeeeejuu, ja chyba muszę iść spać.
Z dwóch powodów. Pierwszy, że wczesna pobudka rano, a drugi, bo mówicie o jedzeniu i mnie zaczyna zasysać... a ostatnio jadłam o 18tej
Trzymam się jakoś, ale jest ciężkoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 23:46
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry. Obudziły mnie dzisiaj ptaszki no i moj bo oczywiscie nie pamietalam ,gdzie klucze od auta. Dzisiaj wizyta na 10...mam nadzieje,ze gin potwierdzi ciaze bo tydz temu nie widzial nic!!! Mam stresa,ale wytrzymam jakos.Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Hej Wam,
Wczoraj nie dałam rady Wam nic skrobnąć, późno wróciłam z pracy, tak na szybko z tego co pamiętam:
Another, skoro teściory negatywne, to życzę Ci żeby ta @ w kulki sobie nie leciała i szybko przyszła - szybko poszła żebys mogła zacząć nowy cykl
Misty, wiem o jakiej lodziarni mówisz w NT. Byłam tam raaaz, i lody faktycznie przeeepyyyszne!
Lena, gratuluję ogródka Na pewno coś tam ładnego wyrośnie
Macierzanko, pracuję w biurze, branża "obsługa klienta", ale wykształcenie mam do pracy w szkole. Więcej nie powiem żeby mi nutka anonimowości nie uciekła
Lauro, życzę dziś udanej wizyty, i żeby hormonki dobrze wyszły!
Wszystkie pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia. Dziś też nie wiem czy dam radę wieczorem tutaj wpaść ale czytam jak Bursztynka z telefonu z którego niestety ciężko pisać na forum...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 08:44
Laura, Lena87, Misty87, Fidelissa, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
alka89 wrote:Dzien dobry. Obudziły mnie dzisiaj ptaszki no i moj bo oczywiscie nie pamietalam ,gdzie klucze od auta. Dzisiaj wizyta na 10...mam nadzieje,ze gin potwierdzi ciaze bo tydz temu nie widzial nic!!! Mam stresa,ale wytrzymam jakos.
Trzymam kciuki! PowodzeniaDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017