Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia co do soczków to fakt, roboty od groma, ale za to jaki efekt!
A co do zdjęć to trzymamy za słowo!wszystkie obowiązkowo musisz nam tu wrzucić :*
Sana taki spam to piękny widok
Alka ja też nie pomogę, bo przez tel nigdy tego nie robiłam.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wow dziewczyny ale macie śliczne brzuszki u mnie to tylko ciąża spożywcza jest
Martusia mi opisała hsg i w sumie już się nie boj3 aż tak
Macierzanka jak znajdziess chwilķę czasu to możesz mi opisać na priv swoje przeżycia
Ehh maz mój oszalał bedzie sie brał za szykowanie pokoju zeby byl gotowy jak bede w ciazyw sumie dobrze bo juz 2 lata nie moze sie zebrac:) xzyli czeka mnie wybór farby i jakiejs kanapy
kolor mi chodzi po głowie szary i kanapa czerwona
Natka098, Anaaa:), Little Frog, martusia1986 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:Wow dziewczyny ale macie śliczne brzuszki u mnie to tylko ciąża spożywcza jest
Martusia mi opisała hsg i w sumie już się nie boj3 aż tak
Macierzanka jak znajdziess chwilķę czasu to możesz mi opisać na priv swoje przeżycia
Ehh maz mój oszalał bedzie sie brał za szykowanie pokoju zeby byl gotowy jak bede w ciazyw sumie dobrze bo juz 2 lata nie moze sie zebrac:) xzyli czeka mnie wybór farby i jakiejs kanapy
kolor mi chodzi po głowie szary i kanapa czerwona
I dobrze, może przygoni ciąże -
Z. Tobie również miłego wieczoru Kochana :*
Monia, mam nadzieję, że ta @ lada dzień przyjdzie i nie będzie tak sobie w kulki pogrywać, żebyś mogła zacząć cykl z CLO
Niepokalanek reguluje cykl, ale po miesiącu wątpię, że będą rezultaty. Bierze się go przez 3 miesiące, później na miesiąc odstawia i jak nie ma poprawy to powtarza się kurację. Zaszkodzić nie zaszkodzi, pomóc może, ja brałam właśnie przez 3 miechy, cykle równo po 34 dni (wcześniej nawet 2 miesiące potrafiłam nie mieć @) no i pms dużo mniej dokuczliwy. Każdy organizm reaguje inaczej
Tak jak Natka mówi, skrócić raczej nie skróci, ale wyrówna.
Magdas piękny zestaw z tym szarym kolorem i czerwoną kanapąWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 22:31
-
Heh tak sie śmiałam ze dzidzius nie chce przyjsc bo pokoj niewyremontowany
ale tak sie ciesze, ze sie w koncu za to wezmie bo i nawet jak ktos przyjezdza do nas to bedzie mial przytulniej
Natka098 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
mój tez robi wszystko na dworze, w piwnicach, zeby potem jak będzie mały być z nami, ale ja mu dziś mówie, że prędzej sie zajedzie niż będziemy mieli dziecko bo w dmu roboty kupa, że nawet na 5 min siąść nie ma czasu a potem prosto do pracy jedzie..
-
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:Monia nie wygladaj tak @ to moze przyjdzie z zaskoczenia albo wcale nie przyjdzie
czeka mnie wyzwanie to wiesz lepiej niech po dobroci przyjdziejutro juz 35 dc oststnio była w 37.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 22:34
-
XxMoniaXx wrote:to wy mieszkacie teraz na zasadzie piętro wasze- piętro teściów tak ?????
A teście właśnie skończyli urządzać się na dole (tam jest mniejszy metraż, no i nie trzeba latać po schodach).
Anaaa, super brzuszek, już taki ewidentny i kształtny
Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
No Monia napewno w domu jest wiecej roboty. Nam zostal do zrobienia ten jeden jedyny pokoj ktory byl od poczatku przeznaczony dla dziecka bo byl plan ze jak sie wprowadzimy to od razu sie staramy i niby miala byc szybko ciaza no ale los ma inny plan
XxMoniaXx wrote:Magdas może faktycznie dzidziuś czeka na urządzony pokoik
XxMoniaXx, Anutka lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.