Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa21 wrote:A tutaj moj brzuszek w połowie ciąży - równo 50%
http://pics.tinypic.pl/i/00549/aq4g0040cqo1.jpg
Uuu... To ja sie wdtydze swojego kolosa
http://zapodaj.net/e1b9322db0760.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 19:54
-
Magdas, widać że mąż się przejął
zależy mu! i to najważniejsze. Musicie się teraz wspierać na wzajem i walczyć!
Hej Another :*
Monia zazdroszczę takich domowych soczków
Przedszkolanka biedaku.. ja przed wstaniem z łóżka piłam wodę mineralną i co najważniejsze nie dopuszczałam do uczucia głodu. Jak miałam pusty żołądek to od razu wymiotowałam. Jedz często, ale w małych ilościach, coś lekko strawnego. Ja leciałam na płatkach, owocach, rosołku, zupach jarzynowych. Pomogło, ale u każdej jest inaczej.
Lena, wierzę mocno, że w końcu doczekasz się tego stanu Kochana!
Macierzanka :*
Melula brzusio już wygląda na ciążowy!super! Rośnijcie!
Anutka, Twój brzuszek też śliczny
Z. odległy ten termin do androloga, ale w sumie szybko zleci. Dobrze, że dłużej nie będziecie musieli czekać. Róbcie dalsze badania w międzyczasie. Jak już macie skierowania do internisty, to już jest krok na przód. Działajcie, działajcie a my tu wszystkie kibicujemy z całych sił!Magdas, XxMoniaXx, Z., Another, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Anaaa:) wrote:Magdas, widać że mąż się przejął
zależy mu! i to najważniejsze. Musicie się teraz wspierać na wzajem i walczyć!
Hej Another :*
Monia zazdroszczę takich domowych soczków
Przedszkolanka biedaku.. ja przed wstaniem z łóżka piłam wodę mineralną i co najważniejsze nie dopuszczałam do uczucia głodu. Jak miałam pusty żołądek to od razu wymiotowałam. Jedz często, ale w małych ilościach, coś lekko strawnego. Ja leciałam na płatkach, owocach, rosołku, zupach jarzynowych. Pomogło, ale u każdej jest inaczej.
Lena, wierzę mocno, że w końcu doczekasz się tego stanu Kochana!
Macierzanka :*
Melula brzusio już wygląda na ciążowy!super! Rośnijcie!
Anutka, Twój brzuszek też śliczny
Z. odległy ten termin do androloga, ale w sumie szybko zleci. Dobrze, że dłużej nie będziecie musieli czekać. Róbcie dalsze badania w międzyczasie. Jak już macie skierowania do internisty, to już jest krok na przód. Działajcie, działajcie a my tu wszystkie kibicujemy z całych sił! -
Tak Sana, jestem weterynarzem
MI brzuch urósł w ciągu 2 tyg. Dziś w pracy wyglądał tak: (z góry na siedząco, bo nie mam jak zrobić z boku w pracy)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/47176cdd3533.jpg
Byłam dziś po pracy na małych zakupach i dwóch gości zaczęło mi usilnie pomagać w sięganiu po koszyk, bo "przecież Pani nie może dźwigać". I zapewniali, że jeśli będę miała ciężkie zakupy, to zaniosą mi do samochoduWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 21:58
Anaaa:), Little Frog, Natka098, Kaśka28, Magdas, Macierzanka:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sana wrote:Moje niespełnione marzenie, zawsze chciałam iść na weta, ale praktyki w ubojni mnie przeraziły...
Fajnie, że na takich ludzi trafiłaśsuper, jak ktoś chce tak bezinteresownie pomóc
A tamtym dwóm gościom ewidentnie nie o pomoc chodziłoTak sobie chcieli pogadać. Całe szczęście, że nie widzieli mnie jak biore piwo z półki (dla męża), bo dopiero by komentowali na cały sklep