Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Dokładnie. Tylko że u nas dopiero zaczynamy remont, i właśnie jak Tomek skuwał te płytki, to tynk i kawałki cegieł (!) odpadają ze ściany. Czyli już od startu będzie drożej, bo trzeba murować i gipsować
A teście właśnie skończyli urządzać się na dole (tam jest mniejszy metraż, no i nie trzeba latać po schodach).
Anaaa, super brzuszek, już taki ewidentny i kształtny
Dobrze, że macie swoje piętro i nikt ci nie będzie mówił co i jaka zwłaszcza wtrącał jak będzie mały na świecie
-
Monia, a może będzie miła niespodzianka?
Santoocha to faktycznie dużo roboty Was czeka i dodatkowe koszty .. ale z drugiej strony jak już się urządzicie to będzie z górki
Życzę dużo cierpliwości przy remoncie :*
Twój brzusio też już sporo większy niż ostatnio. Już Ci nikt nie powie, że tylko Ty go widziszJejku jak ten czas leci!
-
Tylko maz mi zapowiedzial ze mam byc pewna koloru na 100 % bo on potem jak bede w ciazy nie bedzie przemalowywał
mam wybrax uniwersalny kolor :p kurcze i ot problem mam
Anaaa:) lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Tylko maz mi zapowiedzial ze mam byc pewna koloru na 100 % bo on potem jak bede w ciazy nie bedzie przemalowywał
mam wybrax uniwersalny kolor :p kurcze i ot problem mam
-
XxMoniaXx wrote:hmmmmm fiolet ??? zieleń ładna ???? pomarańcz może ????
dosc uniwersalny chyba a jedna sciane chcialabym na inny kolor ale nie wiem jaki
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Sana wrote:Dziewczyny ja Wam chętnie oddam moją małpę, ma przyjść za 6 dni. Reflektujecie?
XxMoniaXx, Lena87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️