X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    Nooo,a pamietasz jaki to u mnie cud był
    no wlasnie pamietam dlatego to napisalam:D

ok ja zmykam mezus meczyk oglada ale to juz chyba wszytko jasne kto wygra a ja ide sie kapac i spac:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 23:04

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj dzis wyjechal i wroci w piatek,ostatnio ciagle ma jakies montaze parodniowe.
    ALe sam ma juz dosc tego,obiecal,ze pogada z szefem i powie mu,ze musi byc w domu codziennie.Ide lulu,pasku

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka cudowny brzusio <3 a jeśli mieliście trudności to tym bardziej Wam gratuluję ciąży!

Anutka, alka89 lubią tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny, kolorowych snów :)

alka89 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry Wieczór ;)

Kochane piękne te wasze apartamenciki <3

Magdas, Ja mam pokój zielono ( z brokatem ) szary ;) ale również podoba Mi się turkusowo szary ;) a odcień zielonego to ten na samym końcu ;)

bc27fe23076279b1m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 23:23

Z. lubi tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio uwielbiam oglądać dziecięce pokoiki :D

Takie mi się marzą
    - dla chłopca
    jeden
    dwa
    trzy
    cztery
    - dla dziewczynki
    pięć
    sześć

Nie tyle o same mebelki i wyposażenie mi chodzi, ale o kolory :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 23:33

Natka098, Misty87 lubią tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :)

Miłego dnia :)

Z. lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka powiem szczerze, ze nie pomyslałam o połaczeniu szarości z zielenia jakos nie moge sobie tego wyobrazic. Musze popatrzec w necie jak to wyglada :) mi sie podoba np jedna czerwona sciana a reszta szare ale boje sie ze bedzie przytlaczajaco bo pokoj za duzy nie jest.

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Witam,

Żabko, dziękuję za dobre słowo. Czasem jest tak, że jak człowiek myśli, że już nie ma siły, to nagle okazuje się, że ma ich jeszcze całkiem sporo. W każdym razie ja jeszcze mam i wiem, że to dopiero początek walki ;) Mam nadzieję, że Twój "przegląd" w Polsce wypadnie dobrze ;)

Anutka, cieszę, że czujesz się lepiej ;)
    Marzą mi się obecnie takie wyniki jakie miał Twój mąż. Mam nadzieję, że u nas Fertimen też zrobi swoje bo u Was poprawa spora.

Sana, a jaka jest Twoja historia? Nie możecie się doczekać pierwszej ciąży bo tak byście chcieli już? To początek Waszej drogi o dziecko czy już trochę walczycie? Podoba mi się Twoje pozytywne nastawienie ;)

Fidelissku gratuluję chłopaczka! ;) A co do dolegliwości to może czas już troszkę odpocząć, jakieś zwolnienie? :) Rośnijcie sobie zdrowo i spokojnie! :)

niecierpliwa21, super to zdjęcie w 3D. Aaaj też mi się takie marzy ;)

Lenka, a poprzednie badanie nasienie robiliście tez z morfologią? Było wtedy okej? Może to jakaś pomyłka. Wierzę, że ta morfologia i u Was i u Nas się poprawi. <3

Ana, Tobie też dziękuję za miłe słowa <3 Dobrze wiedzieć, że ma się wsparcie ;) I życzę abyś nie miałą żadnych spraw na głowie abyś mogła się spokojnie cieszyć ciążą! ;)

Misty, nie płacz, chyba, że robi Ci się lżej! Mi czasem faktycznie pomaga puścić tamę wtedy jakoś się regeneruje. Wypłaczę co mam wypłakać i na jakiś czas mam spokój ;D Odpoczywaj jak najwięcej! Już niedługo będziesz miała swoich chłopów obok siebie ;)

Natka, życzę aby małpa sobie szybko od Ciebie poszła. Czas na starania! ;)

Monia, a jak u Ciebie, kiedy spodziewasz się tej małpy? Czekam razem z Tobą na Twój nowy cykl i już mocno zaciskam za niego kciuki! ;)
    I dziękuję za nadzieję! Skok o 4 procent to dużo ;) Wierzę, że i nam się uda ;)

Melula, dziękuję i za Twoje kciuki :) Nie załamuję się! Trochę mi ciężko ale dam rade! Dla Ciebie również wszystkiego dobrego! :)

Kasiu, dużo siły dla Ciebie i męża!

Martusia witaj spowrotem ;) Widzę, że wracasz z pozytywnym nastawieniem, to dobrze! ;)

Magdas, to ciekawe co Ci gin powiedział! No to miejmy nadzieję, że i Ty z powodu tego panikowania też zafasolkujesz :D <3
    I masz świetnego lekarza! Widać, że zależy mu aby Ci pomóc, tylko pozazdrościć!

U mnie też duchota.
    Wczoraj po 3 godzinach dzwonienia po szpitalach, poradniach, udało mi się umówić męża do androloga na wrzesień! Nie wiem czy dam radę z moją cierpliwością wytrzymać do tej daty, jak nie wytrzymam to go wyślę prywatnie. Ale w sumie to i tak nic nie zmieni. Na razie robimy dalsze badania, od internisty dostał już skierowania na różne podstawowe badania. Także działamy, działamy.

I w ogóle, fajnie, że pojawiły się nowe osoby. Wątek widać, że znów żyje, bo ciężko mi było Was nadrobić!

Życzę każdej miłego dnia, i pozdrawiam wszystkie bez wyjątku!

<3

Kochana tak muszę być pozytywnie nastawiona żeby móc we wrześniu ze spokojem zabrać swoją śnieżynkę <3
    To wszystko jeszcze we mnie siedzi..codziennie zadaje sobie pytanie dlaczego..co źle zrobiłam..Ale to i tak nic nie da..
    Buźki :****

Z. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Wow dziewczyny ale macie śliczne brzuszki u mnie to tylko ciąża spożywcza jest :)
    Martusia mi opisała hsg i w sumie już się nie boj3 aż tak :)
    Macierzanka jak znajdziess chwilķę czasu to możesz mi opisać na priv swoje przeżycia :)

Ehh maz mój oszalał bedzie sie brał za szykowanie pokoju zeby byl gotowy jak bede w ciazy :) w sumie dobrze bo juz 2 lata nie moze sie zebrac:) xzyli czeka mnie wybór farby i jakiejs kanapy :) kolor mi chodzi po głowie szary i kanapa czerwona :)

Cieszę się że mogłam pomóc chociaż troszkę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę Wam dziewczynki miłego dnia :* Piękne macie te brzucholki <3
    My też mieliśmy robić malowanie jak się dowiedzieliśmy o ciąży..Ale niestety los potoczył się inaczej..Zrobimy w innym czasie :) Buziaczki :****

• alka89 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w wszystkich w ten upalny poranek. Leze sobie w lozeczku z kawusia

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Was :) u mnie pada i brak słońca . Dziś wreszcie mogłam zasnąć.

olka30 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pada, ale w sumie dobrze, bo się trochę ochłodzi..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki u mnie super słonecznie, tycke chłodniej.

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czecs Dziewczynkiii!! :)

kupiłam cos takiego na chrzest, moze byc ?

http://allegro.pl/show_item.php?item=4386307313

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 11:01

Anaaa:), Anutka lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś w nocy oglądałam na komórce serial i nawet nie wiem kiedy zasnęłam :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Delia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    wpadłam specjalnie aby Was pozdrowic po tygodniach nie pisania.
    Widze nowe awatarki, nowe historie i nowe nadzieje!
    tak trzymac!

Tym co sie wybieraja na urlop - milych wakacji,
    a tym co juz wrocili...widze w internecie ze w PL macie piekna pogode wiec weekedy tez mozna intensywnie wykorzystac ;)

zycze Wam wszystkim miłego czasu z najblizszymi i zieloności!

;)

Natka098, Lena87, Little Frog, olka30, Anaaa:), Magdas, Z., santoocha lubią tę wiadomość

dqpr3e5eqmxx1zqf.png
    dqprcwa1436xrxeh.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba straciłam chęci dziewczyny...
    Miłego dnia.

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobietki!
    Czytałam, że pisałyście o kolorach w pokoiku. Ja planuję oba pokoje: naszą sypialnię i pokój dziecka pomalować tak:
    3 ściany na szaro i jedną na inny, bardziej intensywny kolor. I tak nasza sypialnia będzie miała ścianę turkusową (dekoral - muślinowy turkus lub turkusowa głębia) , a w pokoiku dziecka będzie intensywnie pomarańczowa (dekoral - soczysta pomarańcza lub tutti-frutti).

Lena87 lubi tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
‹‹ 1078 1079 1080 1081 1082 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ