Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:Nooo,a pamietasz jaki to u mnie cud był
ok ja zmykam mezus meczyk oglada ale to juz chyba wszytko jasne kto wygra a ja ide sie kapac i spac:DWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 23:04
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Moj dzis wyjechal i wroci w piatek,ostatnio ciagle ma jakies montaze parodniowe.
ALe sam ma juz dosc tego,obiecal,ze pogada z szefem i powie mu,ze musi byc w domu codziennie.Ide lulu,paskuTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio uwielbiam oglądać dziecięce pokoiki
Takie mi się marzą
- dla chłopca
jeden
dwa
trzy
cztery
- dla dziewczynki
pięć
sześć
Nie tyle o same mebelki i wyposażenie mi chodzi, ale o koloryWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 23:33
Natka098, Misty87 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Lenka powiem szczerze, ze nie pomyslałam o połaczeniu szarości z zielenia jakos nie moge sobie tego wyobrazic. Musze popatrzec w necie jak to wyglada
mi sie podoba np jedna czerwona sciana a reszta szare ale boje sie ze bedzie przytlaczajaco bo pokoj za duzy nie jest.
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyZ. wrote:Witam,
Żabko, dziękuję za dobre słowo. Czasem jest tak, że jak człowiek myśli, że już nie ma siły, to nagle okazuje się, że ma ich jeszcze całkiem sporo. W każdym razie ja jeszcze mam i wiem, że to dopiero początek walkiMam nadzieję, że Twój "przegląd" w Polsce wypadnie dobrze
Anutka, cieszę, że czujesz się lepiej
Marzą mi się obecnie takie wyniki jakie miał Twój mąż. Mam nadzieję, że u nas Fertimen też zrobi swoje bo u Was poprawa spora.
Sana, a jaka jest Twoja historia? Nie możecie się doczekać pierwszej ciąży bo tak byście chcieli już? To początek Waszej drogi o dziecko czy już trochę walczycie? Podoba mi się Twoje pozytywne nastawienie
Fidelissku gratuluję chłopaczka!A co do dolegliwości to może czas już troszkę odpocząć, jakieś zwolnienie?
Rośnijcie sobie zdrowo i spokojnie!
niecierpliwa21, super to zdjęcie w 3D. Aaaj też mi się takie marzy
Lenka, a poprzednie badanie nasienie robiliście tez z morfologią? Było wtedy okej? Może to jakaś pomyłka. Wierzę, że ta morfologia i u Was i u Nas się poprawi.
Ana, Tobie też dziękuję za miłe słowaDobrze wiedzieć, że ma się wsparcie
I życzę abyś nie miałą żadnych spraw na głowie abyś mogła się spokojnie cieszyć ciążą!
Misty, nie płacz, chyba, że robi Ci się lżej! Mi czasem faktycznie pomaga puścić tamę wtedy jakoś się regeneruje. Wypłaczę co mam wypłakać i na jakiś czas mam spokójOdpoczywaj jak najwięcej! Już niedługo będziesz miała swoich chłopów obok siebie
Natka, życzę aby małpa sobie szybko od Ciebie poszła. Czas na starania!
Monia, a jak u Ciebie, kiedy spodziewasz się tej małpy? Czekam razem z Tobą na Twój nowy cykl i już mocno zaciskam za niego kciuki!
I dziękuję za nadzieję! Skok o 4 procent to dużoWierzę, że i nam się uda
Melula, dziękuję i za Twoje kciukiNie załamuję się! Trochę mi ciężko ale dam rade! Dla Ciebie również wszystkiego dobrego!
Kasiu, dużo siły dla Ciebie i męża!
Martusia witaj spowrotemWidzę, że wracasz z pozytywnym nastawieniem, to dobrze!
Magdas, to ciekawe co Ci gin powiedział! No to miejmy nadzieję, że i Ty z powodu tego panikowania też zafasolkujesz
I masz świetnego lekarza! Widać, że zależy mu aby Ci pomóc, tylko pozazdrościć!
U mnie też duchota.
Wczoraj po 3 godzinach dzwonienia po szpitalach, poradniach, udało mi się umówić męża do androloga na wrzesień! Nie wiem czy dam radę z moją cierpliwością wytrzymać do tej daty, jak nie wytrzymam to go wyślę prywatnie. Ale w sumie to i tak nic nie zmieni. Na razie robimy dalsze badania, od internisty dostał już skierowania na różne podstawowe badania. Także działamy, działamy.
I w ogóle, fajnie, że pojawiły się nowe osoby. Wątek widać, że znów żyje, bo ciężko mi było Was nadrobić!
Życzę każdej miłego dnia, i pozdrawiam wszystkie bez wyjątku!
Kochana tak muszę być pozytywnie nastawiona żeby móc we wrześniu ze spokojem zabrać swoją śnieżynkę
To wszystko jeszcze we mnie siedzi..codziennie zadaje sobie pytanie dlaczego..co źle zrobiłam..Ale to i tak nic nie da..
Buźki :****Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:Wow dziewczyny ale macie śliczne brzuszki u mnie to tylko ciąża spożywcza jest
Martusia mi opisała hsg i w sumie już się nie boj3 aż tak
Macierzanka jak znajdziess chwilķę czasu to możesz mi opisać na priv swoje przeżycia
Ehh maz mój oszalał bedzie sie brał za szykowanie pokoju zeby byl gotowy jak bede w ciazyw sumie dobrze bo juz 2 lata nie moze sie zebrac:) xzyli czeka mnie wybór farby i jakiejs kanapy
kolor mi chodzi po głowie szary i kanapa czerwona
Cieszę się że mogłam pomóc chociaż troszkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czecs Dziewczynkiii!!
kupiłam cos takiego na chrzest, moze byc ?
http://allegro.pl/show_item.php?item=4386307313Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 11:01
Anaaa:), Anutka lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
wpadłam specjalnie aby Was pozdrowic po tygodniach nie pisania.
Widze nowe awatarki, nowe historie i nowe nadzieje!
tak trzymac!
Tym co sie wybieraja na urlop - milych wakacji,
a tym co juz wrocili...widze w internecie ze w PL macie piekna pogode wiec weekedy tez mozna intensywnie wykorzystac
zycze Wam wszystkim miłego czasu z najblizszymi i zieloności!
Natka098, Lena87, Little Frog, olka30, Anaaa:), Magdas, Z., santoocha lubią tę wiadomość
-
hej Kobietki!
Czytałam, że pisałyście o kolorach w pokoiku. Ja planuję oba pokoje: naszą sypialnię i pokój dziecka pomalować tak:
3 ściany na szaro i jedną na inny, bardziej intensywny kolor. I tak nasza sypialnia będzie miała ścianę turkusową (dekoral - muślinowy turkus lub turkusowa głębia) , a w pokoiku dziecka będzie intensywnie pomarańczowa (dekoral - soczysta pomarańcza lub tutti-frutti).Lena87 lubi tę wiadomość