Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
A moj bierze raz dziennie. Tak na ulotce jest napisane. 300 mg tej l-kartycostam jest w skladzie i 100 mg czegos z korzenia maki. I nic wiecej mu nie daje. No poza witamina c ale tez bez przecięcia bo to pdobno na ruchliwosc. A większość u mojego męża nie wykazuje ruchu. Planujemy jeszcze dwie powtórki badania nasienia żeby z kompletem wszystkich badan mozna bylo isc na ta konsultacje do androloga zeby nas nie odeslal z kwitkiem tylko na podstawie juz zebranych przez nas info mogl cos oradzic. I planuje jeszcze mu zafundować posiew. Tak na wszelki wypadek...
Ja przepraszam ale brzuszkow nie widziałam bo mi na moim małym tel ciezko otworzyć. Ale na pewno sa piękne!
Pozdrawiam i życzę udanego dnia wszystkimAnia_84 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
martusia1986 wrote:A dziękuję kochana
Już jest lepiej mogłoby być jeszcze lepiej ale małymi kroczkami do przodu
Z. wystarcza nawejedno badanie zeby androlog zacal reagowac nawet poprzez zrobienie usg i pokierowania w co nalepzy uderzyc pozniej no po 3 miesiecznej kuracji jest powtorka badan wiec spokojnie mozecie od razu iscZ., martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ciese sie ze lepiej sie czujesz i mam nadziejeze uda sie szybko powtorzyc sukces
Z. wystarcza nawejedno badanie zeby androlog zacal reagowac nawet poprzez zrobienie usg i pokierowania w co nalepzy uderzyc pozniej no po 3 miesiecznej kuracji jest powtorka badan wiec spokojnie mozecie od razu isc
Ale androloga mamy dopiero na poczatek wrzesnia. Suplement bierze juz ponad 3 tydzien. Bo zaczęłam mu go dawac jeszcze przed tymi ferelnymi wynikami. Wiec we wrzesniu minie no prawie trzy miesiace od dawania mu tego co mozemy sami spróbować czekajac na wizyte. Dlatego chce zrobic powtorke badania przed wizyta we wrzesniu. Juz powinno cos ruszyc i wyjsc na wynikach..
Na razie tyle możemy wiec robimy co możemy. A później juz lekarz zdecyduje co ewentualnie dalej moze jakies usg...
Ale jestem dobrej myśli.
Trzymam jak Monia kciuki za Wasze wyniki za tydzieńAnia_84, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Ale androloga mamy dopiero na poczatek wrzesnia. Suplement bierze juz ponad 3 tydzien. Bo zaczęłam mu go dawac jeszcze przed tymi ferelnymi wynikami. Wiec we wrzesniu minie no prawie trzy miesiace od dawania mu tego co mozemy sami spróbować czekajac na wizyte. Dlatego chce zrobic powtorke badania przed wizyta we wrzesniu. Juz powinno cos ruszyc i wyjsc na wynikach..
Na razie tyle możemy wiec robimy co możemy. A później juz lekarz zdecyduje co ewentualnie dalej moze jakies usg...
Ale jestem dobrej myśli.
Trzymam jak Monia kciuki za Wasze wyniki za tydzieńakurat bedziecie mieli porowananie
myslalam ze nie macie umowionej wizyty
nooo to trzymam kciuki zeby sie poprawily
Nie dziekuje poki coale gdzies w sercu mocno licze na to ze dadza nam jakies szanse
Z. lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:a no to super
akurat bedziecie mieli porowananie
myslalam ze nie macie umowionej wizyty
nooo to trzymam kciuki zeby sie poprawily
Nie dziekuje poki coale gdzies w sercu mocno licze na to ze dadza nam jakies szanse
Dzięki!
A nadzieję trzeba mieć zawsze bo ona daje sile do walki
Idziemy na spacerek. Trzeba korzystać z pogody i sie ruszać
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:ja chcę bzykoserca, ale @ nie chce sobie iść
-
nick nieaktualny
-
poki co odpusc niech spokojnie sie skonczy .. no ale sie nie dziw po takim dlugim cyklu to moze byc dluga
-
Anutka wrote:Stresujaco... Od jutra jestem sama w pracy
bedzie goraco, ale najgorsze zasgrozenie dla poziomka minelo
poziomka
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:odpuszcze, będę odpoczywać bo się wykrwawie
Natka098 lubi tę wiadomość