Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej sisters
Jestem i ja
Pogoda u mnie w sumie fajna,chociaz pada ale przynajmniej teraz juz jest czym oddychac
Wesele udane...jeszcze jedno w pazdzierniku...
U mnie po staremu...jeszcze dzis mam wolne,a od jutra juz wraca szara rzeczywistosc
Poogladalam Wasze brzuszkiPiekne...
Pozdrawiam Was wszystkieAnia_84, Lena87, olka30, niecierpliwa21, Anaaa:), Z., martusia1986, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
ostatni rzadko zagladamale mam zajelam sie pisaniem nowego biznesplanu dzis wysylam formularz zgloszeniowy na rozwój firmy o dotacje
no i odlliczamy dni do wyjazduszykujemy powoli wszystko oporzadzamy pieska
na szzcescie juz mu lepiej
Martusia jak sie kochana czujesz ??
Ala sliczny brzusioZ., martusia1986 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki. Mnie upał dobija
duszno mi i serce mi szybko bije... Chcę wielkiej długiej burzy!!!
Któraś z was pisała, chyba Anutka, że odrzuciło ją od mięska. Tylko trzeba uważać z tym niejedzeniem mięska, bo hemoglobina może za bardzo spaść a w ciąży o anemię nie trudno. Morfologię trzeba sobie co jakiś czas strzelić.
Dziewczyny w pierwszym trymestrze powiem wam że drugi trymestr jest superno oprócz upałów. Ale brzuch już nie boli i wymioty się wyniosły. Jedynie co to czasem komara trzeba przyciąć
Anutka, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
hej Bursztynka....ja tez musze mieso wciskac na siłe, jakoś nie mam wogole ochoty
czekam na ten drugi trymestr choć nie moge narzekać bo nie wymiotujeprócz pociagnieć i mdłości nic mi nie jest...a spiocha mam juz! tylko bym spała
-
Mam takie pytanko...kupilam mezowi Androvit i Salfazin,podejrzewam ze dwoch na raz raczej nie powinien brac.Ktory z tych lekow jest wedlug Was lepszy?
A i czy 500mg l-karnityny to wystarczajaco?
Z. kochana macie wyniki takie jak my 1% w morfologii i 99% z uszkodzona glowka...Nie poddajemy sie,WALCZYMY!!!Trzymaj sieAnia_84, Z., Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja!
Sliczne brzucholki! Alka mam mniej wiecej taki jak Ty, moze ciut mniejszyna razie lobuzy nie rozpychaja sie bardzo
Nie moge zobaczyc brzuszka Ani, chyba usunelas foto
U nas pada, caly dzien z malymi przerwami. 19st, jak dla mnie idealnie, chociaz wcz na chwile lezalam na lezaku.
Byli dzis znajomi, ktorzy mieszkaja w Anglii i przywiezli nam z Nexta 2 identyczne komplety bodow po 3 rozne pakowane
Martusia ciesze sie,ze jestes z nami nadal :* niebawem i Ty pochwalisz nam sie brzuszkiem!
Jakas telepatia z tymi kolorami scian! Ja wcz szukalam po necie inspiracji i na razie wpadlo mi w oko cos takiego na jeden pokoj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6ccb4709947.jpg
Jeszcze mysle nad dzieciecymduzo czasu nam nie zostalo
martusia1986, martusia1986, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Mam takie pytanko...kupilam mezowi Androvit i Salfazin,podejrzewam ze dwoch na raz raczej nie powinien brac.Ktory z tych lekow jest wedlug Was lepszy?
Z. kochana macie wyniki takie jak my 1% w morfologii i 99% z uszkodzona glowka...Nie poddajemy sie,WALCZYMY!!!Trzymaj sie
Kochana nie wiem czy jest tam dawka dzienna jesli w salfazinie jest 2 razy dziennie to mozecie robic tak ze rano salfazin a wieczorem adrowit
a jak nie to jeden wezcie wyborerzcie a pozniej drugi..maja podobny sklad wiec bardzo sie nei rozniaManiuś lubi tę wiadomość
-
Sana jak wpisujesz skrót do linka .. np pamietnik masz nasz pamietnik ale nie widac linka ??
albo jak zalacalas pokoje pod napisem jedne dwa ... -
Ania_84 wrote:Sana jak wpisujesz skrót do linka .. np pamietnik masz nasz pamietnik ale nie widac linka ??
albo jak zalacalas pokoje pod napisem jedne dwa ...
Aniu musisz dać takie znaczniki - wklejam w formie obrazka, bo inaczej się nie da:
Po = wklejasz link, który chcesz pokazać, a tam, gdzie wpisałam Onet, wpisujesz tekst który ma się pokazać, np. tak jak u mnie jest - nasz pamiętnikAnia_84, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 15:58
Z., Sana, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Mam takie pytanko...kupilam mezowi Androvit i Salfazin,podejrzewam ze dwoch na raz raczej nie powinien brac.Ktory z tych lekow jest wedlug Was lepszy?
Z. kochana macie wyniki takie jak my 1% w morfologii i 99% z uszkodzona glowka...Nie poddajemy sie,WALCZYMY!!!Trzymaj sieManiuś, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Monia a dla pewnosci robilas test.. bo wiesz czesto jest tak ze lekarz nie widzi pechrzykow i bach
noo coraz blizejpodobno maja byc 18 lipca
ale dopeiro chyb a25 lipca bedziemy mielikonsultacje
a w sierpniu do kliniki Novumi zobaczymy moze we wrzesniu biopsja jesli bedzie sens robienia
-
Bursztynka wrote:Cześć dziewczynki. Mnie upał dobija
duszno mi i serce mi szybko bije... Chcę wielkiej długiej burzy!!!
Któraś z was pisała, chyba Anutka, że odrzuciło ją od mięska. Tylko trzeba uważać z tym niejedzeniem mięska, bo hemoglobina może za bardzo spaść a w ciąży o anemię nie trudno. Morfologię trzeba sobie co jakiś czas strzelić.
Dziewczyny w pierwszym trymestrze powiem wam że drugi trymestr jest superno oprócz upałów. Ale brzuch już nie boli i wymioty się wyniosły. Jedynie co to czasem komara trzeba przyciąć
robilam do tej pory tylko raz morfologie i bylo ok, ale pojawilo sie cos nowego... bolo mniewatroba, a nie jem tlustego ni grama
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dzien dobry kochane
ostatni rzadko zagladamale mam zajelam sie pisaniem nowego biznesplanu dzis wysylam formularz zgloszeniowy na rozwój firmy o dotacje
no i odlliczamy dni do wyjazduszykujemy powoli wszystko oporzadzamy pieska
na szzcescie juz mu lepiej
Martusia jak sie kochana czujesz ??
Ala sliczny brzusio
A dziękuję kochanaJuż jest lepiej mogłoby być jeszcze lepiej ale małymi kroczkami do przodu
Z., Ania_84 lubią tę wiadomość