Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka jak najszybciej wysłałabym męża na badanie. Leczenie faceta to minimum 3 miesiące. Mój już sie leczy 6 niecałe.
Tez brał androvit i wiele innych i wtedy morfologia podskoczyła z 8% na 12 % ale brał dużo specyfików i nie wiem którego to dokładnie zasługa
polecam mace ! ale ja bym nie czekała bo przecież mu nie zaszkodzi jak będą dobre to super ale jak będą gorsze to będziesz żałowała że wcześniej nie zrobiliście badania.Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNati Mój też nie był zadowolony z tego faktu, ale powiedziałam Mu, że mi też nie jest łatwo chodzić po lekarzach i nogi rozkładać ..
Ola Mój łyka te najważniejsze witaminki w większych dawkach
L-karnityna, Koenzym z Wit.E, Wit.C 600mg, Salfazin, Kwas Foliowy, Maca, Olej Lniany
Clonówka To Wy Młode Małżeństwo jesteście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 13:59
Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Clonówka my za tydzień mamy 1 rocznicę
Lena ja już się w nic nie mieszczę więc nie wiem czy dużo urósłw każdym bądź razie przegania podwójnie moje cycki, które w ostatnim czasie znowu się powiększyły xD masakra. Stanika nie trzeba nosić, bo się na brzuchu opierają xD
W ogóle w zeszłym tyg wcisnęłam się w moje ulubione legginsy. Chodziłam, siadałam, wstawałam wszystko było ok. Ale jak w domu chciałam sobie nogi wyłożyć na oparciu sofy, to pękły całe w kroku i wzdłuż nogawki .. ależ było moje zdziwienie. Mój mężuś zawsze powtarzał jak mu się przytyło, że ciuchy się zbiegają w praniu. W moim przypadku to nie przeszło jak mu o tych spodniach powiedziałam xD
Od początku ciąży jestem jakieś 9-10kg na plusie.Lena87, Z., Maniuś, Another lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKażdy myśli, że zrobić dziecko to jest łatwo .. i tu się mylą
Zrobić dziecko i później wychować to jest sztuka
Ha ha ha, a to dobre z tymi Leginsami..
Mojemu też wszystkie spodnie, czy do użytku codziennego czy też robocze ..
Zawsze ma dziurę w krokuto się śmieje .. Czy kwasem nie sika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 14:19
Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOn wie że nie jest łatwo, ostatnio mało co nie nakrzyczał na swoją mamę, bo ona ciągle coś podgaduje i mnie wkurza i się aż mu poskarżyłam to stwierdził że jej w końcu coś powie bo bez przesady, dostali informację że jak będę w ciąży to się dowiedzą, zresztą jesteśmy po ślubie dopiero 7 miesięcy więc czego ona oczekuje. wrrr to nic że nigdy nie nie zabezpieczyliśmy zbytnio (8lat)
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:On wie że nie jest łatwo, ostatnio mało co nie nakrzyczał na swoją mamę, bo ona ciągle coś podgaduje i mnie wkurza i się aż mu poskarżyłam to stwierdził że jej w końcu coś powie bo bez przesady, dostali informację że jak będę w ciąży to się dowiedzą, zresztą jesteśmy po ślubie dopiero 7 miesięcy więc czego ona oczekuje. wrrr to nic że nigdy nie nie zabezpieczyliśmy zbytnio (8lat)
Natka każdy by się wkurzył. Wszystkim się wydaje, że to takie hop siup i już, ale nikt nie bierze pod uwagę, że ludzie mogą mieć problemy -
nick nieaktualnyAle nikt się nas o to nie pyta tylko ona, teksty typu już mam wnuczki u innych córek, tylko u syna nie, postaralibyście się, lata lecą a wy dzieci nie macie i tak w kółko. A nie powiem jej że mamy jakiekolwiek problemy bo wtedy cała rodzina by się dowiedziała.
-
Natka098 wrote:Ale nikt się nas o to nie pyta tylko ona, teksty typu już mam wnuczki u innych córek, tylko u syna nie, postaralibyście się, lata lecą a wy dzieci nie macie i tak w kółko. A nie powiem jej że mamy jakiekolwiek problemy bo wtedy cała rodzina by się dowiedziała.
Dokładnie, nie ma sensu mówić, bo zaraz wszyscy będą gadać, a to jeszcze bardziej irytuje i podminowuje człowieka.
Przykre to, że ona Wam takie rzeczy mówi .. na prawdę, mogłaby się czasem zastanowić 3 razy.
Tulę Kochana -
nick nieaktualnyTylko nie nam to mówi tylko mi, wtedy gdy mojego obok nie ma. hehe ale po prostu olewam, ostatnio mało co do nich chodzę, b.mało i dobrze mi z tym.
Ale my też się niedługo doczekamy i powiemy jej niezbyt szybko.Anutka, Anaaa:) lubią tę wiadomość