Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka jak najszybciej wysłałabym męża na badanie. Leczenie faceta to minimum 3 miesiące. Mój już sie leczy 6 niecałe.
Tez brał androvit i wiele innych i wtedy morfologia podskoczyła z 8% na 12 % ale brał dużo specyfików i nie wiem którego to dokładnie zasługa
polecam mace ! ale ja bym nie czekała bo przecież mu nie zaszkodzi jak będą dobre to super ale jak będą gorsze to będziesz żałowała że wcześniej nie zrobiliście badania.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNati Mój też nie był zadowolony z tego faktu, ale powiedziałam Mu, że mi też nie jest łatwo chodzić po lekarzach i nogi rozkładać ..
Ola Mój łyka te najważniejsze witaminki w większych dawkach
L-karnityna, Koenzym z Wit.E, Wit.C 600mg, Salfazin, Kwas Foliowy, Maca, Olej Lniany
Clonówka To Wy Młode Małżeństwo jesteście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 13:59
Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Clonówka my za tydzień mamy 1 rocznicę

Lena ja już się w nic nie mieszczę więc nie wiem czy dużo urósł
w każdym bądź razie przegania podwójnie moje cycki, które w ostatnim czasie znowu się powiększyły xD masakra. Stanika nie trzeba nosić, bo się na brzuchu opierają xD
W ogóle w zeszłym tyg wcisnęłam się w moje ulubione legginsy. Chodziłam, siadałam, wstawałam wszystko było ok. Ale jak w domu chciałam sobie nogi wyłożyć na oparciu sofy, to pękły całe w kroku i wzdłuż nogawki .. ależ było moje zdziwienie. Mój mężuś zawsze powtarzał jak mu się przytyło, że ciuchy się zbiegają w praniu. W moim przypadku to nie przeszło jak mu o tych spodniach powiedziałam xD
Od początku ciąży jestem jakieś 9-10kg na plusie.
Lena87, Z., Maniuś, Another lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKażdy myśli, że zrobić dziecko to jest łatwo .. i tu się mylą

Zrobić dziecko i później wychować to jest sztuka
Ha ha ha, a to dobre z tymi Leginsami
..
Mojemu też wszystkie spodnie, czy do użytku codziennego czy też robocze ..
Zawsze ma dziurę w kroku
to się śmieje .. Czy kwasem nie sika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 14:19
Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOn wie że nie jest łatwo, ostatnio mało co nie nakrzyczał na swoją mamę, bo ona ciągle coś podgaduje i mnie wkurza i się aż mu poskarżyłam to stwierdził że jej w końcu coś powie bo bez przesady, dostali informację że jak będę w ciąży to się dowiedzą, zresztą jesteśmy po ślubie dopiero 7 miesięcy więc czego ona oczekuje. wrrr to nic że nigdy nie nie zabezpieczyliśmy zbytnio (8lat)
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:On wie że nie jest łatwo, ostatnio mało co nie nakrzyczał na swoją mamę, bo ona ciągle coś podgaduje i mnie wkurza i się aż mu poskarżyłam to stwierdził że jej w końcu coś powie bo bez przesady, dostali informację że jak będę w ciąży to się dowiedzą, zresztą jesteśmy po ślubie dopiero 7 miesięcy więc czego ona oczekuje. wrrr to nic że nigdy nie nie zabezpieczyliśmy zbytnio (8lat)
Natka każdy by się wkurzył. Wszystkim się wydaje, że to takie hop siup i już, ale nikt nie bierze pod uwagę, że ludzie mogą mieć problemy
-
nick nieaktualnyAle nikt się nas o to nie pyta tylko ona, teksty typu już mam wnuczki u innych córek, tylko u syna nie, postaralibyście się, lata lecą a wy dzieci nie macie i tak w kółko. A nie powiem jej że mamy jakiekolwiek problemy bo wtedy cała rodzina by się dowiedziała.
-
Natka098 wrote:Ale nikt się nas o to nie pyta tylko ona, teksty typu już mam wnuczki u innych córek, tylko u syna nie, postaralibyście się, lata lecą a wy dzieci nie macie i tak w kółko. A nie powiem jej że mamy jakiekolwiek problemy bo wtedy cała rodzina by się dowiedziała.
Dokładnie, nie ma sensu mówić, bo zaraz wszyscy będą gadać, a to jeszcze bardziej irytuje i podminowuje człowieka.
Przykre to, że ona Wam takie rzeczy mówi .. na prawdę, mogłaby się czasem zastanowić 3 razy.
Tulę Kochana
-
nick nieaktualnyTylko nie nam to mówi tylko mi, wtedy gdy mojego obok nie ma. hehe ale po prostu olewam, ostatnio mało co do nich chodzę, b.mało i dobrze mi z tym.

Ale my też się niedługo doczekamy i powiemy jej niezbyt szybko.
Anutka, Anaaa:) lubią tę wiadomość