Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka098 wrote:Ale nikt się nas o to nie pyta tylko ona, teksty typu już mam wnuczki u innych córek, tylko u syna nie, postaralibyście się, lata lecą a wy dzieci nie macie i tak w kółko. A nie powiem jej że mamy jakiekolwiek problemy bo wtedy cała rodzina by się dowiedziała.
wszystcy wiedzieli, ale uznaliśmy, że to nie jest nasza wina i nie będziemy się tego wstydzić, czasem warto zacisnąć zęby i powiedzieć co się czuje i dlaczego jest tak a nie inaczej
-
nick nieaktualny
-
Anutka uważajcie z tym masowaniem w okolicach ledzwi bo to pobudza skurcze
Nawet przy porodzie kaza masować partnerom ledzwie kobiecie zeby przyspieszac.
Manius i Lena widzę idziecie leb w leb!
W Krakowie wreszcie się rozpadalo i była burza nawetale mamy klime wiec w dzien miałyśmy kostnice
Anaaa:), Anutka lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Anutka uważajcie z tym masowaniem w okolicach ledzwi bo to pobudza skurcze
Nawet przy porodzie kaza masować partnerom ledzwie kobiecie zeby przyspieszac.
Manius i Lena widzę idziecie leb w leb!
W Krakowie wreszcie się rozpadalo i była burza nawetale mamy klime wiec w dzien miałyśmy kostnice
-
Dzień dobry Dziewczynki!!!
Moje wczasowanie się dobiegło końca. Odpoczęłam a zarazem wymęczyłam się ;]
Dotarłam dziś w nocy i czeka na mnie sterta rzeczy do rozpakowania.
Oczywiście nie mam najmniejszych szans, żeby nadrobić, ale myślę, że na bieżąco wszystkiego się dowiem
Pozdrawiam!!!olka30, Lena87, Z., Misty87, Natka098, santoocha, Anaaa:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
a ja witam sie z kawka.. kto chce i moze niech sie czestje
Lena87, Z., Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:O tak tak
. Ja chetnie
Witam sie przed wizyta u ginka
O 9:00 wychodzeAnutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dzien dobry
To i ja sie witamKawusie tez sobie pije i siedze pod kolderka bo zimnawo u nas i pada deszcz...
W piatek jedziemy ze znajomymi do Wenecji...Tylko kurcze tez ma tam padac przez weekend -
Anutka daj znać co i jak..
Ja wczoraj byłam u gina, nie swojego bo jest na urlopie, ale trafiłam na super babeczkę. Poszłam na płatną wizytę, a ona mnie wkręciła na NFZ, dała skierowanie na badania, dała leki - z ryczałtem (nie wiedziałam, że można mało płacić za leki), kazała dzwonić o każdej porze. Jestem w szoku, a w sumie miałam iść do kogoś innego i cieszę się, że nie poszłam. Fasolka jest, prawidłowa na ten tydzień ciąży, serduszka jeszcze widać nie było. Tyle dobrych wieści. Na obu jajnikach mam 5 cm torbiele, ciąża jest przez to zagrożona, podbrzusze mnie boli cholernieLittle Frog, zizia_a, Anutka, Anaaa:), martusia1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dzien dobry
To ja tą pierwszą biorę mmm
I też się witam, żabko jesteś nareszcie, a już się martwiłam o Ciebie:)
Olka czasem się znajdzie dobry lekarz co nie myśli tylko o kasie a chce pomóc.
U mnie też lało strasznie, teraz jest zachmurzone tylko ale nie wiadomo co będzie.
Jakieś senne te dni ostatnioLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Olka badz dobrej mysli! To najważniejsze :*
Ja właśnie leze pod zapisem ktg już godz. Jak dobrze, ze nie mam trojaczkow
Przyplatala mi sie jakaś bakteria ureaplasma...skąd ja to mam. Znów antybiotyk. Ale w ciazy strasznie łatwo o takie paskudztwa.
I dzis dostalam potwierdzenie, ze najpóźniej w 34tyg bede miec CC. Oby te moje smerfy wazyly ponad 2kg wtedy.
Zaba urlop i oi urlopie? Najgorsza rzecz, kiedy trzeba wracać do szarej rzeczywistości...
Pozdrawiam z mokrego i szarego Krakowaprzynajmniej jest czym oddychac
Little Frog, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Olka, ja jeszcze nie gratulowałam, więc zrobię to teraz: GRATULACJE!! Dużo dużo zdrówka!
Natka, trochę mnie nie było, ale kompletnie nie miałam czasu.
Misty, z jednej strony najgorsza, ale mój urlop trwał ponad miesiąc i szczerze mówiąc to nawet trochę zatęskniłam za tym spokojem z dala od wszystkichOj, w maluchach płynie góralska krew, to będą solidne chłopaki!
olka30, Natka098, santoocha, Misty87 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Anutka daj znać co i jak..
Ja wczoraj byłam u gina, nie swojego bo jest na urlopie, ale trafiłam na super babeczkę. Poszłam na płatną wizytę, a ona mnie wkręciła na NFZ, dała skierowanie na badania, dała leki - z ryczałtem (nie wiedziałam, że można mało płacić za leki), kazała dzwonić o każdej porze. Jestem w szoku, a w sumie miałam iść do kogoś innego i cieszę się, że nie poszłam. Fasolka jest, prawidłowa na ten tydzień ciąży, serduszka jeszcze widać nie było. Tyle dobrych wieści. Na obu jajnikach mam 5 cm torbiele, ciąża jest przez to zagrożona, podbrzusze mnie boli cholernie
A ja dziś mam podły nastrój. Całą noc się wierciłam, nie mogłam sobie znaleźć miejsca, już teraz brzuch mi przeszkadza, ciągnie, plecy bolą, a co to będzie dalej?
Jestem strasznie niewyspana. Za oknem pada i ciemno, chyba zarz walnę się spać.
Wieczorem mam wizytę, ciekawe ile ten mój Synek już waży
Bo ja ważę coraz więcej, w mało co już się mieszczę, muszę znów pójść na zakupy ciuchowe...olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Santoocha jakbyś zobaczyla moj beben to nie chcialabys sie zamienic
chociaz jak na prawie 8mc z bliźniakami to wcale nie duży. Nawet dzis polozna mowila mi, ze mam fajny bo nie taki duzy. A maja tu sporo blizniaczych ciezarowek bo az 4 oprócz mnie
Jutro mam obciążenie glukoza. Niech mi jeszcze to wyjdzie ...
Zabko wiadomo jak to jest kiedy przyjezdza sie na troche do rodzinnego domu tym bardziej z zagranicy. Człowiek wyjezdza bardziej zmęczony
Anaaa jak Twoj kręgosłup?
Lena, Manius jak Wasze @? Bolesne?
Gdzie nasze kochane dziewczyny Macierzanka, Kaska, Przedszkolanka, Fidelissa iiii cala reszta??Maniuś lubi tę wiadomość