Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
ja powiedziałam i wtedy mieliśmy spokójNatka098 wrote:Ale nikt się nas o to nie pyta tylko ona, teksty typu już mam wnuczki u innych córek, tylko u syna nie, postaralibyście się, lata lecą a wy dzieci nie macie i tak w kółko. A nie powiem jej że mamy jakiekolwiek problemy bo wtedy cała rodzina by się dowiedziała.
wszystcy wiedzieli, ale uznaliśmy, że to nie jest nasza wina i nie będziemy się tego wstydzić, czasem warto zacisnąć zęby i powiedzieć co się czuje i dlaczego jest tak a nie inaczej
-
nick nieaktualny
-
Anutka uważajcie z tym masowaniem w okolicach ledzwi bo to pobudza skurcze
Nawet przy porodzie kaza masować partnerom ledzwie kobiecie zeby przyspieszac.
Manius i Lena widzę idziecie leb w leb!
W Krakowie wreszcie się rozpadalo i była burza nawet
ale mamy klime wiec w dzien miałyśmy kostnice
Anaaa:), Anutka lubią tę wiadomość
-
Takie masowanie pachwin i okolic ????Misty87 wrote:Anutka uważajcie z tym masowaniem w okolicach ledzwi bo to pobudza skurcze
Nawet przy porodzie kaza masować partnerom ledzwie kobiecie zeby przyspieszac.
Manius i Lena widzę idziecie leb w leb!
W Krakowie wreszcie się rozpadalo i była burza nawet
ale mamy klime wiec w dzien miałyśmy kostnice 
-
Dzień dobry Dziewczynki!!!

Moje wczasowanie się dobiegło końca. Odpoczęłam a zarazem wymęczyłam się ;]
Dotarłam dziś w nocy i czeka na mnie sterta rzeczy do rozpakowania.
Oczywiście nie mam najmniejszych szans, żeby nadrobić, ale myślę, że na bieżąco wszystkiego się dowiem
Pozdrawiam!!!
olka30, nick nieaktualny, Z., Misty87, nick nieaktualny, santoocha, Anaaa:), nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dzien dobry

a ja witam sie z kawka.. kto chce i moze niech sie czestje
nick nieaktualny, Z., nick nieaktualny, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
trzymam kciuki i daj nacAnutka wrote:O tak tak
. Ja chetnie 
Witam sie przed wizyta u ginka
O 9:00 wychodze
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dzien dobry

To i ja sie witam
Kawusie tez sobie pije i siedze pod kolderka bo zimnawo u nas i pada deszcz...
W piatek jedziemy ze znajomymi do Wenecji...Tylko kurcze tez ma tam padac przez weekend
-
Anutka daj znać co i jak..
Ja wczoraj byłam u gina, nie swojego bo jest na urlopie, ale trafiłam na super babeczkę. Poszłam na płatną wizytę, a ona mnie wkręciła na NFZ, dała skierowanie na badania, dała leki - z ryczałtem (nie wiedziałam, że można mało płacić za leki), kazała dzwonić o każdej porze. Jestem w szoku, a w sumie miałam iść do kogoś innego i cieszę się, że nie poszłam. Fasolka jest, prawidłowa na ten tydzień ciąży, serduszka jeszcze widać nie było. Tyle dobrych wieści. Na obu jajnikach mam 5 cm torbiele, ciąża jest przez to zagrożona, podbrzusze mnie boli cholernie
Little Frog, zizia_a, Anutka, Anaaa:), nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dzien dobry

To ja tą pierwszą biorę mmm
I też się witam, żabko jesteś nareszcie, a już się martwiłam o Ciebie:)
Olka czasem się znajdzie dobry lekarz co nie myśli tylko o kasie a chce pomóc.
U mnie też lało strasznie, teraz jest zachmurzone tylko ale nie wiadomo co będzie.
Jakieś senne te dni ostatnio
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Olka badz dobrej mysli! To najważniejsze :*
Ja właśnie leze pod zapisem ktg już godz. Jak dobrze, ze nie mam trojaczkow
Przyplatala mi sie jakaś bakteria ureaplasma...skąd ja to mam. Znów antybiotyk. Ale w ciazy strasznie łatwo o takie paskudztwa.
I dzis dostalam potwierdzenie, ze najpóźniej w 34tyg bede miec CC. Oby te moje smerfy wazyly ponad 2kg wtedy.
Zaba urlop i oi urlopie? Najgorsza rzecz, kiedy trzeba wracać do szarej rzeczywistości...
Pozdrawiam z mokrego i szarego Krakowa
przynajmniej jest czym oddychac
Little Frog, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Olka, ja jeszcze nie gratulowałam, więc zrobię to teraz: GRATULACJE!! Dużo dużo zdrówka!
Natka, trochę mnie nie było, ale kompletnie nie miałam czasu.
Misty, z jednej strony najgorsza, ale mój urlop trwał ponad miesiąc i szczerze mówiąc to nawet trochę zatęskniłam za tym spokojem z dala od wszystkich
Oj, w maluchach płynie góralska krew, to będą solidne chłopaki!
olka30, nick nieaktualny, santoocha, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Olka, jeśli dostałaś progesteron, to torbiele powinny się wchłonąć.olka30 wrote:Anutka daj znać co i jak..
Ja wczoraj byłam u gina, nie swojego bo jest na urlopie, ale trafiłam na super babeczkę. Poszłam na płatną wizytę, a ona mnie wkręciła na NFZ, dała skierowanie na badania, dała leki - z ryczałtem (nie wiedziałam, że można mało płacić za leki), kazała dzwonić o każdej porze. Jestem w szoku, a w sumie miałam iść do kogoś innego i cieszę się, że nie poszłam. Fasolka jest, prawidłowa na ten tydzień ciąży, serduszka jeszcze widać nie było. Tyle dobrych wieści. Na obu jajnikach mam 5 cm torbiele, ciąża jest przez to zagrożona, podbrzusze mnie boli cholernie
A ja dziś mam podły nastrój. Całą noc się wierciłam, nie mogłam sobie znaleźć miejsca, już teraz brzuch mi przeszkadza, ciągnie, plecy bolą, a co to będzie dalej?
Jestem strasznie niewyspana. Za oknem pada i ciemno, chyba zarz walnę się spać.
Wieczorem mam wizytę, ciekawe ile ten mój Synek już waży
Bo ja ważę coraz więcej, w mało co już się mieszczę, muszę znów pójść na zakupy ciuchowe...
olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Santoocha jakbyś zobaczyla moj beben to nie chcialabys sie zamienic
chociaz jak na prawie 8mc z bliźniakami to wcale nie duży. Nawet dzis polozna mowila mi, ze mam fajny bo nie taki duzy. A maja tu sporo blizniaczych ciezarowek bo az 4 oprócz mnie 
Jutro mam obciążenie glukoza. Niech mi jeszcze to wyjdzie ...
Zabko wiadomo jak to jest kiedy przyjezdza sie na troche do rodzinnego domu tym bardziej z zagranicy. Człowiek wyjezdza bardziej zmęczony
Anaaa jak Twoj kręgosłup?
Lena, Manius jak Wasze @? Bolesne?
Gdzie nasze kochane dziewczyny Macierzanka, Kaska, Przedszkolanka, Fidelissa iiii cala reszta??
Maniuś lubi tę wiadomość