Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej pozdrawiam z Zakopanego
Ściskam Was i trzymam za Was kciuki :*Natka098, Maniuś, olka30, Z., Anaaa:), Little Frog, Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Cześć kobietki! Mam do Was pytanie
Czy zdarzyło się którejś dostać okres kilkanaście dni przed planowanym jego terminem? Ja właśnie teraz tak mam i nie wiem co to może znaczyć. Czy to może być objaw ciąży? Dodam że zawsze mam regularne cykle a tu taka niespodzianka
-
Rudzielec91 wrote:Cześć kobietki! Mam do Was pytanie
Czy zdarzyło się którejś dostać okres kilkanaście dni przed planowanym jego terminem? Ja właśnie teraz tak mam i nie wiem co to może znaczyć. Czy to może być objaw ciąży? Dodam że zawsze mam regularne cykle a tu taka niespodzianka
-
Anutka moje krwawienie też pojawiło się w okresie około owulacyjnym, tyle,że nigdy wcześniej tak nie miałam. Niestety to chyba nie żadna oznaka ciąży bo dziś wstałam i zauważyłam, że krwawienie nie ustąpiło, to pewnie @ tyle że tym razem po prostu dużo wcześniej mnie odwiedziła... No nic, będziemy się starać dalej
-
Dzień dobry!
Lenko biedaku, niech ta @ już zwija manatki i nie katuje Cię tak!
Monia, co się stało?
Rudzielec, mi też się nigdy nic takiego nie przytrafiło, więc nie pomogę
Ja od rana chodzę jakaś nieprzytomna... Robiłam mężowi kawę i herbatę do termosów. Słodzić chciałam najpierw nożem, a później dużą łyżką, w termosie na kawę do środka ktoś włożył kartkę i przy wyparzaniu się nie odkleiła, dopiero jak wlałam kawę i chciałam pomieszać...robiąc drugi raz kawę łokciem zrzuciłam termos z herbatą (oczywiście otwarty). Po tym się obudziłam.
Miłego dniaolka30, Blondik, Anaaa:), santoocha, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Little Frog, to ładny początek dnia
oby jego reszta minęła już bez takich atrakcji
ja ostatnio rano wsadziłam szczoteczkę do zębów do pojemnika na noże a chleb do lodówki
Jaki z tego morał? Trzeba dłużej spać i leniuchować rano w łóżku, żeby się człowiek zdążył dobrze rozbudzić
Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Rudzielec, napisz coś o sobie,skąd jesteś, ile się staracie itd
Żabciu to miałaś na opamiętanie siędało Ci do zrozumienia że Wakacje w Polsce się już skończyły
..
Mam nadzieję że wróciliście do Szwecji już w trójkęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 09:10
-
nick nieaktualnyCześć kobitki:D
Żabko no niezły poranek, mnie chyba by nerw strzelił jakbym narozlewała rano:D
Ja dziś praktycznie po nieprzespanej nocyIdę dziś do gin, mam nadzieje że dojdziemy to jakiegoś porozumienia z moimi jajnikami
A potem na spotkanie z koleżankami, już mamami i będę musiała się co jakiś czas wyłączać jak będą gadać o dzieciach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 09:34
Anutka, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny mam pytanie jestem po ovu cala noc milam nie przespana bol podbrzusza promieniowanie asz po pachwiny jakas masakra tak wogule mam pytanie bo w sumie mam pierwszy raz takie odczucie od wczoraj czuje sie chobym miala balon w macicy dziwne straszne uczucie...jest to normalny objaw po ovu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 10:00
-
Tolcia25 wrote:Witam dziewczyny mam pytanie jestem po ovu cala noc milam nie przespana bol podbrzusza promieniowanie asz po pachwiny jakas masakra tak wogule mam pytanie bo w sumie mam pierwszy raz takie odczucie od wczoraj czuje sie chobym miala balon w macicy dziwne straszne uczucie...jest to normalny objaw po ovu
-
Dzien dobry dziewczynki
po rozmowie z mezem stwierdzilismy co nastepuje.. walczymya o tam i tak IUI AID mielismy robic na wiosne wiec akurat jest czas
a moz eakurat
jak nic nie znjadziemy to wtedy odrazu podejdziemy do IUI AID
olka30, Anaaa:), santoocha, Natka098, Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dzien dobry dziewczynki
po rozmowie z mezem stwierdzilismy co nastepuje.. walczymya o tam i tak IUI AID mielismy robic na wiosne wiec akurat jest czas
a moz eakurat
jak nic nie znjadziemy to wtedy odrazu podejdziemy do IUI AID
NIC NIE ROZUMIEM
Ania_84, Misty87 lubią tę wiadomość