Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
no to Natka jedziemy na tym samym wózku
ja też Clo od następnego cyklufajnie
a co do tej lutki to tak jak mówicie nie będe brała jednej rano ten ostatni dzień. Wezme 10 dni i poczekam na @. I potem clooby zadziałało
Anutka, olka30 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:eeehhhh dziewczyny zazdroszczę Wam pozytywnie tych waszych ruchów, wymiotów i pierwszego bicia serduszka .. też chciałabym to kiedyś poczuć !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:11
-
nick nieaktualny
-
A ja myślę, że więcej zajdzie.. Spokojnie można powiedzieć, że 98 %, bo nie tylko na ovu ale zwłaszcza poza znam przypadki, które zostały zupełnie przekreślone, a dziś są rodzicami. Fakt, że to pary starające się już nie rok-dwa tylko od 4 w górę i to z pomocą medyczną, niektóre pogodziły się z tym, że nie będą rodzicami, dla wielu był ostatni dzwonek. Mam tyle przykładów w otoczeniu, że myślę że te statystyki są wyższe.. Ale wiem jak frustrujące są te starania zwłaszcza kiedy w otoczeniu wszyscy zachodzą i rodzą, niektórzy kilka razy, a ty nie.. I tylko słuchasz, a wy kiedy?? Macie w ogóle zamiar??
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka ja po dupku okres dostalam po 5 dniach po lutce po 2-3 no i po dupku nie wszytsko mi sie zluszczylo dlatego lekarz przeszedl na lutke
-
olka30 wrote:A ja myślę, że więcej zajdzie.. Spokojnie można powiedzieć, że 98 %, bo nie tylko na ovu ale zwłaszcza poza znam przypadki, które zostały zupełnie przekreślone, a dziś są rodzicami. Fakt, że to pary starające się już nie rok-dwa tylko od 4 w górę i to z pomocą medyczną, niektóre pogodziły się z tym, że nie będą rodzicami, dla wielu był ostatni dzwonek. Mam tyle przykładów w otoczeniu, że myślę że te statystyki są wyższe.. Ale wiem jak frustrujące są te starania zwłaszcza kiedy w otoczeniu wszyscy zachodzą i rodzą, niektórzy kilka razy, a ty nie.. I tylko słuchasz, a wy kiedy?? Macie w ogóle zamiar??
dlaczego los obdarza tym którzy nie chcą a tym pragącym nie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:27
-
XxMoniaXx wrote:no troche to dołujące , zwłaszcza jak usłyszałam kilka dni temu , że kolega męza z pracy przywiózł pamiątkę z wakacji.... 4- te dziecko !!!! nie chcieli .. wpadka.
dlaczego los obdarza tym którzy nie chcą a tym pragącym nie ?olka30, Z. lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny głowa do góry nie patrzcie na innych .. szkoda waszego zdrowia czasu i mysli ..
uwierzcie mi wiekszosc z Was zajdzie w ciagu kilku miesiecy .. kwestia czasu i zdrowego podejscia do sprawy
jakbysmy mieli plemniki to moglabym nawet czekac 4 lata bo wiedzialabym ze jest to kwestia czasuAnutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:BÓG ZSYŁA KRZYŻE TYM CO DO KTÓRYCH WIE ZE UNIOSĄ - MĄDRE SŁOWA MOJEJ TEŚCIOWEJ
bo co to kurde z jakiej racji ma sie bardziej cierpiec bo ktos jest silniejszy i da rade ??
drazni mnie to tak jak was przysłowiowy LUZWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 14:43
Anutka, olka30, Z. lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny mam pytanie odnosnie temperatury czy powinno sie mierzyc 1 dziennie czy popoludniu wieczorem tez i czy jest wiarygodna tak jak ta ranna?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Tolcia25 wrote:Czesc dziewczyny mam pytanie odnosnie temperatury czy powinno sie mierzyc 1 dziennie czy popoludniu wieczorem tez i czy jest wiarygodna tak jak ta ranna?