Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:ALE SZYFR
NIC NIE ROZUMIEM
wiec stwierdizlismy ze zaryzykujemy
a jak nie to UI AID - czyli inseminacja z nasieniem dawcy -
nick nieaktualny
-
Niebiosa Wam sprzyjają Aniu
Wierzę, że będziecie mieli swoje dzieciątko
My po wizycie, Szymek waży 1033g, ułożył się już główkowo. (czyli pewnie stąd zgaga, bo nasuwa mnie kopytkami po żołądku).
Przyłapaliśmy go jak ziewał, a potem tak słodko mlaskał języczkiem, jakby był zadowolony z dobrego jedzonka
Dostałam żelazo, bo trochę zbyt lecą mi wyniki. A poza tym wszystko ok, nie ma się do czego przyczepićolka30, Natka098, Little Frog, Anaaa:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
wiecie co wlasnie leciala piosenka nie wiem co to za tytul tyle zdazylam zapisac z niej i to mnie od dzis prowadzi
.W poszukiwaniu szczęścia...
Przemierzamy cały świat,
Przemierzamy wszechświat,
....
Chwyć za rękę mnie, złap za rękę mą -
Pójdziemy razem tam, chaos nigdy nas nie obejmie....
Lecz nigdy nie przestałem marzyć i wracałem;
Podróż - z nią mi do twarzy, to nie szczędzi wrażeń.
Zdarzył się cud.
A może warto się odważyć? Tylko karty Twe porażę, wdrążę rzeczywistość.
A to rozdanie to klucz, masz jeden moment - to czuć: pulsują skronie.
Ty wróć, ktoś czeka w domu.
Unieśmy dłonie za naszą wolność, niezależnie gdzie jesteśmy,
Tutaj z każdej świata strony prowadzi Cię serce.
Unieśmy ręce za nasze miejsce i historię,......."
Santocha super maluszek dal ci znac dorbze mne mamusia odzywiaolka30, zizia_a, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:To fakt suwaczki liczą pełny tydzień zakończony i ilość skończonych dni nowego, na początku nie jarzyłam ale jest ok
Bolą mnie krzyże i chyba mnie mdli, cholerna luteina..
JUPIIII
olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pocieszam się, że moja mama miała dużo gorsze warunki ode mnie (czyt:wąskie biodra), a jakoś dała radę mnie wycisnąć, a ważyłam 4,075 kg
Tomka kuzynka urodziła naturalnie córkę 5kg, a sama dużo drobniejsza ode mnie.
DAM RADĘ!
Ale wiecie co, jak wczoraj zobaczyłam jak tak słodko rusza ustami i językiem to kurna aż mnie w gardle ścisnęło! Tak strasznie chciałabym już go mieć, ten ostatni trymestr będzie najgorszy...
Co do suwaczków, to one potem też źle pokazują wagę dziecka, zaniżają.
Ale to akurat mało ważne.
Olka, powinnaś już spokojnie zobaczyć serduszko
Anutka, mi ostatni haft zdarzył się w 17 tyg, potem było już super. Rzeczywiście 2 trymestr jest najfajniejszy. Potem robi się coraz ciężej. I ta zgaga... Ble!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 11:54
olka30, Anutka, Anaaa:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Pocieszam się, że moja mama miała dużo gorsze warunki ode mnie (czyt:wąskie biodra), a jakoś dała radę mnie wycisnąć, a ważyłam 4,075 kg
Tomka kuzynka urodziła naturalnie córkę 5kg, a sama dużo drobniejsza ode mnie.
DAM RADĘ!
Ale wiecie co, jak wczoraj zobaczyłam jak tak słodko rusza ustami i językiem to kurna aż mnie w gardle ścisnęło! Tak strasznie chciałabym już go mieć, ten ostatni trymestr będzie najgorszy...
Co do suwaczków, to one potem też źle pokazują wagę dziecka, zaniżają.
Ale to akurat mało ważne.
Olka, powinnaś już spokojnie zobaczyć serduszko
Anutka, mi ostatni haft zdarzył się w 17 tyg, potem było już super. Rzeczywiście 2 trymestr jest najfajniejszy. Potem robi się coraz ciężej. I ta zgaga... Ble!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie.
Jak miałam brać lutke przez 10 dni zaczynając od 18 dc. Zerknijcie na wykres.
Byłam w 18 dc na wizycie wieczoram i powiedziała ze od tego dnia mam zacząc lutke 2x1 przez 10 dni to wzięłam pierwszą tego 18 dc wieczoram , potem normalnie 2x dziennie ale intryguje mnie czy ta ostatnia tabl luteiny mam wziąc normalnie 2 x dziennie i przestać czy tego dziesiątego dnia tylko jedną rano żeby było kompletne 10 dni ?
troche zawile to napisałam ale może ktoś sie ze mnie wyzna -
nick nieaktualnyja po wizycie pecherzykoe brak. Wyprosilam clo;) I mam duphaston zamisst orgamitrelu ja pierdziu jakie to cholerstwo drogie w sumie zostawilam w aptece ponad 180zl ;/ czyli od przyszlego cyklu stymulujemy
Anutka, przedszkolanka:), santoocha, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Natka098 wrote:ja po wizycie pecherzykoe brak. Wyprosilam clo;) I mam duphaston zamisst orgamitrelu ja pierdziu jakie to cholerstwo drogie w sumie zostawilam w aptece ponad 180zl ;/ czyli od przyszlego cyklu stymulujemy
TRZEBA WIERZYĆ
olka30 lubi tę wiadomość