Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hehehe
Ciekawe czy wiedziała jakie czasy nastanąUtrzymanie 3 to nie lada wyczyn
Ja aż się boję, bo teraz w lutym idziemy na ślub szwagra, a w maju 2 komunie. Na komunie już raczej nie zjedziemy, bo to zbyt drogi interes, szczególnie, że musielibyśmy z tydzień minimum spędzić w Polsce (o ile komunie się tak ułożą). -
Witam
Ja zawsze chciałam pierwsze urodzić chłopca, odkąd pamiętam to było moje marzenie. Mój M oczywiście odwrotnie. Teraz mam głębokie przekonanie, że się wykluje dziewczynka
I już jej wymyślam imiona
Może dla tego, że najbardziej na świecie kocham moją chrześnicę i chciałabym mieć też taką słodką łobuziarę na własność
Mimo, że non stop jestem zapewniana, że jestem najukochańszą matką chrzestną (nie będę dziecku uświadamiać, że pewnie temu, że jedyną
) to fajnie by było mieć taką córeczkę tylko dla siebie. Ale w zasadzie teraz jest mi obojętne jakiej płci będzie dziecko, byle wszystko miało tam gdzie trzeba i było zdrowe
Little Frog, Lena87, Anutka, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Olka, ja mam tak samo! Może też dlatego chciałam mieć zawsze córkę, bo nie miałam nigdy siostry? A co do chrześnicy, to ja w mojej też jestem po uszy zakochana. Mój mąż nawet mówi, że chciałby, żebyśmy mieli równie słodką i ładną córeczkę
Oboje jesteśmy chrzestnymi, także tak jakby trochę nasza jest
PS. Wcale nie jesteś stara!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 09:56
Anutka, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam że te 6-cio miesięczne intensywne starania postawiły mnie do pionu i ogółem nie powiem że nie próbowałam a nie poddałam się jeszcze....
Wiadomo że u mnie teraz zmiany bo jestem w pl i chciałabym tutaj popracować i zobaczyć co dalej będzie -
I dziewczyny jedno co mogę powiedzieć- myśleć pozytywnie, wtedy jest i będzie wszystko okej
Na każdą z Was przyjdzie czas i doczekacie się dzidziusia
Miłego dnia!
olka30, Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laura i bardzo dobrze
Na bank przyda Ci się taka odskocznia od badań, diagnoz i innych
U mnie @ jeszcze nie ma, ale już czuję, że czai się za rogiem. W sumie zupełnie inny cykl, długie podróże, inny tryb życia, więc mogło się coś poprzestawiać.Laura lubi tę wiadomość