Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabko a może @ nie będzie??
Anutka myślmy pozytywnie
Dziewczyny będzie dobrze, jesteśmy młode, nie dobiegamy jeszcze do 50-tki
Anaaa pytałaś się kiedyś o mnie?? Więc jestem, a gdzie Ty się podziewasz??????
Trzymajcie się wszystkie mamusie, wierzę że nie jest lekko z niektórymi dolegliwościami ciążowymi ale na pewno warto przeżyć to wszystko dla oczekiwanego dzidziusia. PS. To tylko 9 miesięcy
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Przypuszczałam że @ będzie dawała popalić przy takim endometrium, ale myliłam sięprzez 3 dni może troszkę mocniej brzuch bolał, ale jeśli chodzi o złuszczanie się błony to ledwo ledwo co ..
Od jutra znowu CLO .. i Wszystko od początku ..Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:Lena87 zazdroszczę takiej spokojnej @
Moje endo było 18mm, dwa cykle @ po 14 dni i obfita, i wczoraj okazuje się że endo ma 11mm mimo że jeszcze @ była, nie rozumiem nic z tego.
Moje Endo miało bodajże 17mm .. @ oczywiście się jeszcze nie skończyła
ale myślę że będzie trwała max 5 dni.
Nie mam pojęcia jak to jest z tym endometrium.Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Moje Endo miało bodajże 17mm .. @ oczywiście się jeszcze nie skończyła
ale myślę że będzie trwała max 5 dni.
Nie mam pojęcia jak to jest z tym endometrium. -
Żabciu mam nadzieję, że wypoczęłaś porządnie po wczasowaniu
teraz trzeba wrócić do rzeczywistości.
Co do bratowej męża to rozczarowała się dziewczyna, zrozumiałe, bo lekarz mówił o córce a tu teraz wychodzi na to, że będzie syn. Powinna się cieszyć, że dziecko zdrowe, a nie rozczulać się i płakać nad płcią ..
Olka, ja w 6tc widziałam serduszko. Co do lekarza to trafiłaś na świetną kobitę
Santoocha mi w nocy pomagają podusiejedna pod brzuch, druga pod plecy i udaje mi się zasnąć na boku.
Duży ten Wasz Szymuś!ale mieliście fajną wizytę. Ja się już nie mogę doczekać mojej. Ciekawa jestem co nasz łobuziak wyczynia
Misty, dziękuję :* u mnie już dobrze z tymi bólamiparacetamol pomógł. Synuś bardzo aktywny w nocy więc i tak co chwilę się budzę, ale przynajmniej już nic nie boli
Cieszę się, że u Ciebie i chłopaków też wszystko dobrze :* Jeszcze trochę i będziecie w komplecie.
Rudasek, ale Ci dobrze z tym fryzjerem. Ja nie usiądę na fotel jeszcze przez dłuuuugi czas.
Bursztynka z tym puchnięciem to chyba każda mamusia się tu zmaga.. mocz stopy w letniej wodzie
Ania84 super wieści! Lekarz dał nadziejęaż serce się raduje!
Anutka, czyli dobre wieści po wizycie u ginawspółczuję tego "chrupania" miednicy. Dobrze, że ja tego nie mam..
Melula śliczny masz brzuszekrośnijcie!
Maniuś zieloności życzęmoże ten cykl okaże się szczęśliwy?
Natka, niestety leki kosztująale teraz czekamy na efekty stymulacji!
Lauraw końcu jesteś!
Podoba mi się Twoje podejście :* kibicujemy Ci tutaj!
Lena czyli zaczynasz drugie podejście z CLO. Owulka była więc teraz może być już tylko lepiejściskam mocno
Tak w ogóle to witam wszystkie nowe staraczki
Ostatnio zauważyłam, że zrobił się tu ruchw końcu jest co nadrabiać hehe.
U mnie tydzień deszczowo burzowy. Tylko 15 stopni i całe szczęście, bo normalnie funkcjonuję. Podczytuję po troszku wieczorami, bo w ciągu dnia mnie nie ma. Synek buszuje, chwili spokoju nie mam. Za tydzień zobaczę na usg co on za akrobacje wyczynia
Wielkimi krokami szykujemy się do remontów. Ale ten czas leci ..Misty87, Lena87, Natka098, Maniuś, Little Frog, Laura, Anutka lubią tę wiadomość
-
Melduje sie po USG
Chlopcy rosna, 1400 i 1500g. Brykaly na ekranieprzeplywy ok, moje rozwarcie bez zmian, a szyja niby tutaj wychodzi 13mm a u mojego gina w Zakopcu 5mm. Sama nie wiem jak to jest. Generalnie mimo mojego wstawania do toalety nie pogarsza sie. Oby tak dalej! Jeszcze moze gdzies 3tyg i beda chłopcy z nami
Jutro przyjezdza mezus na cały dzien!
Moja kolezanka zza parawanurozgadala się ale wciaz jesteśmy na PANI. Jest starsza o 5 lat więc nie pasuje mi proponowac przejścia na Ty...
Ogólnie nonstop jestem świadkiem jej mocnych klotni z ojcem dziecka (bo nie jest jej mezem) aaaa chorzy ludzie
On do niej tekst 'zaraz cie pierd...ne tym termosem to skończysz k...wa glupoty gadać' a ona do niego 'spi...laj' i tak sobie slodza. Za chwile on do niej skarbie kochanie itp!! Dom wariatow
Anaaa Twoj lobuz grasuje cala noc? O widzisz. Moje idą spac srednio kolo północy. A 'wstają' jak ide rano do wc
Nati piekny brzucholek
Dziewczynki kazdej z Was sle te moje podwojne wirusy!
Lena87, Natka098, Little Frog, Maniuś, martusia1986, Anaaa:), Nati89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnaa to już 3 podejście z CLO
za pierwszym razem nie zaskoczyło nic
Anutka nie wiem do końca jak to jest, ale mówią że im większe tym gorsza @ a ile w tym prawdy ?
Monia, @ przyjdzie raz dwa i sobie pójdzie
Nati, piękny brzusio
Ja też mam brzuchol bez dzieciątka w środku
Misty, świetniedasz radę jeszcze te 3 tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 20:15
Anutka, Nati89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wieczorowo, widzę że dziewczynki odwiedziłyście dziś nas,
Nati89 śliczny brzusio
Monia już niedługo będzie @ i potem działać trzeba
Anaa, mam nadzieje że będą efekty:D
Misty to chłopaki rzeczywiście nieźle rosną, ale chyba to ten czas kiedy najszybciej się rozwijają?
Anaaa:), Nati89 lubią tę wiadomość
-
Natka no to musimy jakoś zastymulować te nasze pęcherzyki wredne
Misty ciesze się, że wszystko w porządku
ale masz urozmaicenia na tej sali .. masakra ale mają teksty do siebie romatyczne wprostmusi Ci sie chcieć śmiać czasem że masakra
a jakie imiona dla maluchów wybraliście bo już zapomniałamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:04
-
XxMoniaXx wrote:Laura fajnie, że do nas wróciłaś
co do @ to ja mam zawsze ok 6 dni . I 2,3 dzień to sie ze mnie dosłownie leje !!!
Nie wiem kiedy z brzuszkiem tu będę ale na pewno kiedyś......
Teraz będę zaglądać żeby wam kibicować