Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam! W poniedziałek rozpoczynamy 32tydz czyli 8mc
A to ja i moj bamborek sprzed kilku minut. Sweet focia w szpitalnym wc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ced8bfd09539.jpg
Nati sliczne imieLittle Frog, Natka098, Magdas, Anutka, Lena87, Anaaa:), Maniuś, zizia_a, Nati89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie bo od 3 m-cy biore cyclodynon (niepokalanek ) mam brać , tak ginka kazała to biore, ale mam brać 2x dziennie , czyli opakowanie starcza mi na 2 tyg a kosztuje prawie 40 zł i biore jeszcze inne , drogie leki i szkoda mi kasy. Czy waszym zdaniem moge go zamienić na znacznie tańszy Castangus i tak samo dawkować ??????
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:no a ja mam prolaktyne 34 z hakiem i ginka twierdzi ze przy pco jest ok ....
A jak dlugo sie starasz? U mnie tez PRL kolo 30-40, tez lekarze twierdzili i twierdza, ze ok, a ciazy od 2 lat jak nie bylo tak nie ma. Mimo stymulacji, pregnyli itp.
A juz widze na suwaczkuto tez juz troche czasu... Leczysz sie u endo czy na razie tylko u ginekologa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 08:07
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane :* wpadłam tylko na chwilkę się przywitać i życzyć miłej niedzieli
Misty, świetnie wyglądasz! Brzusio jaki już duuuużyyyyjuż ostatnia prosta
Lena, Żabcia ja na szczęście gości miałam przed południemteraz z mężulkiem spędzam czas.
Monia, to jest to samo co castagnus więc śmiało możesz zamienić. Jest o wiele tańszy. Mi pomógł
Nati, piękne imię!
Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam mocno
U mnie deszczowo dzisiaj, ciśnienie strasznie niskie. Leje od rana i ani na chwilę nie przestaje. Druga noc z rzędu nieprzespana. Synuś uciska żołądek. Czuję się jakbym miała jelitówkę .. wszystko mi się przewraca, robi się słabo i mdli.. masakra jakaś. Powiem Wam, że już powoli zaczyna mnie to wszystko męczyć. Ciąża jest cudowna, ale końcówka jak to mówią "najgorsza" ale znosimy dzielnie
W dodatku tak mocno kopie, wierci się, przekręca, że czasami nawet to boli. Ostatnio dostałam kopniaka 2 razy w żebra..Nati89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny