Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj, Olka...oczywiście tego nie planowałaś. Rozumiem, że jest Ci w tej sytuacji bardzo niezręcznie, ale mam nadzieję, że te osoby będą na tyle wyrozumiałe, że przyjmą to bez większych problemów. Czasami ludzie zaskakują. Oszczędzaj się!
olka30 lubi tę wiadomość
-
własnie dzwoniłam do Novum...
Wizyta umówiona u Wolskiego 25.08.2014 goodzina 19:00Lena87, Natka098, olka30, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Witam Was w powyjazdowej rzeczywistości. Dzis juz pierwszy dzien pracy za mna i wieeeeeeeele przede mna
Troche nie pasuje tu teraz bo chwilowo nie staramy sie o dzieckoprzykro mi ze nie kazdy rozumie nasza decyzje i nie kazdy rozumie,ze robimy to tez ze wzgledu na nasze przyszle dziecko zeby nas bylobstac na zapewnienie mu niezbednych potrzeb. No ale taka nasza decyzja byla i tego sie trzymamy.
Pozdrawiam kazda z osoba i za kazda trzymam kciuki i czekam na zielone wiesciAnia_84, Z., olka30, Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magda wg mnie decyzje podejmujecie zgodna z Wasza sytuacja i nikomu ni ejest osodzac czy dobrze robicie
ja trzymam kciuiki za Wasze dobre decyzjektore na pewno beda dobre
Z., Magdas, Lena87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczeta mam problem, bylam juz dawno u umowiona na usg polowkowe na 9 wrezsnia prywatnie, a dzis rejestrowalam sie na nfz - gin nie wie o wizytach prywatnych, i dostalam termin na 10 wrzesnia. Nie mam mozliwosci przesuniecia wizyt - to jedyne wolne terminy. Czy bePieczne jest robienia usg dzien po dniu ????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 20:00
-
nick nieaktualny
-
Hej sisters
nie bylo mnie troszke,ale juz jestem
Bylismy ze znajomymi w Wenecji,bylo super
Dowiedzialam sie dzis ze znajomi wpadli...teraz slub na szybko...ona 21 on 26...
Nie planowali,a zaszla...a my tyle planujemy,obserwujemy sie itd...i nic...gdzie jest sprawiedliwosc na tym swiecie?
Pozdrawiam Was moje drogieLittle Frog lubi tę wiadomość