Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się foremki!
Chciałam tylko napisać, że będziemy mieć córkęna 100%
Pozdrawiam wszystkie staraczki i mamuśki3mam kciuki!
Natka098, Little Frog, Maniuś, Another, santoocha, Lena87, Nati89, olka30, martusia1986, Misty87, Anaaa:), sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem co mi się dziś stało ze mną, ale myślałam że zemdleje, oblały mnie poty, zaczęło mdlić i zaczęłam odpływać, ale zdjęłam sweter i jakoś mi przeszło, było to po przejechaniu dość szybko 3km gdzieś. Nie wspomnę już, że w tym samym momencie spadł mi łańcuch w rowerze i mąż mnie zgubił, bo było ciemno już w lesie i pomylił dróżkę wracając po mnie...
-
Ja po wizycie, oczyściło się samo, nie potrzeba zabiegu. Możemy się starać od zaraz, ale w tym cyklu raczej nic z tego, bo dzisiaj 7 dc a nie ma ani śladu żadnego pęcherzyka, a na clo za późno. Także od następnego cyklu znów będzie nadzieja. Dzięki Bogu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 21:59
santoocha, Natka098, Lena87, Maniuś, Z., Little Frog, Anaaa:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Anutka wrote:Dziewczeta mam problem, bylam juz dawno u umowiona na usg polowkowe na 9 wrezsnia prywatnie, a dzis rejestrowalam sie na nfz - gin nie wie o wizytach prywatnych, i dostalam termin na 10 wrzesnia. Nie mam mozliwosci przesuniecia wizyt - to jedyne wolne terminy. Czy bePieczne jest robienia usg dzien po dniu ????
A zdarzało się że i 2 dni pod rząd.Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:Another, cieszę się, że już możecie się starać. Przesyłam więc specjalne wiruski <*********************>, tylko dla was
olka30, Lena87, Maniuś lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny