X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Another Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo. Trzymajcie za mnie jutro wieczorem kciuki. Na wizycie dowiem się czy konieczny zabieg, czy uda się bez.

Anutka lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki już dziś mocno zaciśnięte :*

Another lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    dziś dostałam popołudniem plamienie, czyli jutro 1 dc , a pojutrze clo :)

Anatolka leczę sie tylko u gina narazie. Daje mu czas do końca roku. Teraz będe stymulowana pierwszy raz w życiu, jak sie nie uda zmienie lekarza i wybiore sie do endo.

Miłej nocki :)

Anutka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Witam :)
    dziś dostałam popołudniem plamienie, czyli jutro 1 dc , a pojutrze clo :)

Anatolka leczę sie tylko u gina narazie. Daje mu czas do końca roku. Teraz będe stymulowana pierwszy raz w życiu, jak sie nie uda zmienie lekarza i wybiore sie do endo.

Miłej nocki :)
    Ja tez bylam atymulowana 1 raz w zyciu :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Witam sie ze słonecznego Krakowa :)

Mialam od piatku fajna dziewczyne i juz ja przenosza...
    Później Wam opisze co ona biedna przechodzi...

Natka098 lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!!

Another, trzymam za Ciebie mocno kciuki! I Ty się trzymaj!

Lenka, Monia, Natka - mam nadzieję, że szybko zobaczę efekty Waszych kuracji/leczeń :)

Ja dziś wracam do szkoły...ale to dobrze. Przynajmniej mój czas będzie wykorzystany pożytecznie.

PRzed chwilą odwoziłam męża do pracy i jak wracałam, to mi odpadł kołpak z samochodu. Zanim wsiadłam do auta, to gościu, który sprzątał ulicę zabrał go. To ja oczywiście za nim, że to mój kołpak i że mąż źle go zamocował i że czasami mi odpada i żeby mi go oddał, bo to mój :D Gościu taki zdezorientowany i po chwili zaczaił o co mi chodzi i mówi, że on takich tysiące znajduj i nie wiedział, że to mój. Zamontował, podziękowałam i spoko :)

Lena87, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba Ty jak zawsze akcje z rana masz :D
    To juz całkiem ładnie dogadujesz sie z nimi :)

Lena87, Little Frog, Natka098 lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Zaba Ty jak zawsze akcje z rana masz :D
    To juz całkiem ładnie dogadujesz sie z nimi :)
    Hehehe, czy się dogaduję :D Póki co mówię po angielsku :D Bo zanim bym się zastanowiła i powiedziała po Szwedzku, to gościu by stracił cierpliwość i pojechał dalej :D A dostałam takiego słowotoku :D A mąż miał go doczepić tak, żeby nie odpadał...przynajmniej nie robiłabym sobie wiochy na każdym kroku.

No i jeszcze popsułam kabel od akwarium. Zahaczyłam nogą i się wyłączyło...ehhh...w czepku to ja się na bank nie urodziłam...

Misty, a jak się czujecie? To już 32 tydzień! Fiu fiu....kiedy to przeleciało?

Z., Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wszystkim ;)

Z., Natka098 lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie :)
    miłego dnia :)
    u mnie plamienie nie chce sie jakoś rozkręcić , mam nadzieje, ze sie rozwinie i moje życie przestanie mi sie komplikować na każdym kroku.
    Dzis dzwonie do apteki zamówić castangus bo mam dosyć drogiego cyclodynonu o tym samym działaniu :)

Co u Was ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, pisałam Ci wcześniej żebyś Go zamieniła na Castagnus , To nie chciałaś posłuchać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 09:22

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Monia, pisałam Ci wcześniej żebyś Go zamieniła na Castagnus , To nie chciałaś posłuchać :)
    bo myślałam, że poskutkuje skoro ginka go poleciła, ale jak widać nic nie dał.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dzisiaj cholernie zły dzień i ogromnego doła.. moje plamienie sie nie rozwija :( nigdy tak nie miałam ... kilka godzin plamienia i wielki okres !!!
    dodatkowo dzwonie do apteki po castagnus zamówić go , bo zawsze zamawiałam jakiś dany lek i na następny dzień odbierałam .. dziś usłyszałam w słuchawca, że musze być osobiście bo ona nawet nie wie z kim rozmawia i nie może mi tego zamówić .. i odłożyła słuchawke..

myślałam, ze jutro zaczne clo ale jak @ sie nie rozwinie to niestety nie zacznę tego ... mam tego dośc mam wrażenie , że czego sie dotknę to życie mi to uniemożliwia...
    masakra... dziecko to chyba dla mnie rzecz nieosiągalna :( ja bardzo chce i do tego dąże, a życie ma dla mnie inny plan bo cały czas stawia mi poprzeczki w tym temacie :(
    jeszcze nie dość to to chyba mnie łapie jakieś zapalenie pęcherza czy coś :(
    ehhhhh przepraszam za smęty, dawno nie miałam takiego doła .. ide prasować bo nmie normalnie zaraz szlag trafi :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 10:59

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko u nas wszystko ok i oby tak jeszcze 3tyg :)
    Kuba tak dokazuje, juz wiem, ze z niego bedzie ladny agent! Kamilek natomiast to zlote dziecko :D
    Ale obu Kocham nad zycie :)

Z koleżanka sie polubilysmy..i juz ja zabrali na pietro nizej. Dziewczyna ma dopiero hardcore!! W 13tg odeszly jej wody. Miala juz 2 razy amnioinfuzje. Jednak wody uciekaly. Lezy caly czas plackiem. Teraz jest w 20tyg. Całkowite bezwodzie. Maja jej zalozyc rurke na stale i podawac wody do worka owodniowego. I...pierwszy raz w PL maja jej robić zabieg wprowadzenia plytek krwi do worka zeby sie jej zasklepila dziura...
    Dziewczyny tutaj na patologii dopiero człowiek sobie uswiadamia co to jest ból, cierpienie i strach....
    Dzieciatka rodza sie po 600g....

Bogu Dziękuję za ten mój 32tydz!

Juz mam nowa lokatorke na sali.

Z., Little Frog, Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewuszki!

Wpadłam się przywitać i życzyć Wam miłego dnia. Nie miałam ostatnio za bardzo czasu tu zaglądać także śledziłam Was w miarę możliwości tylko kątem oka więc mogę być lekko nie na czasie.
    U mnie humor całkiem niezły, słońce świeci jest okej ;)

Pozdrawiam Was ciepło! <3

Little Frog, Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny

MOnia a spra na wszelki wypadek testa :P

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robię ale ból okresowy mam :(
    no teraz to jestem na 100% pewna :( jak sikam szczypie.. masakra... jeszcze tego mi brakowało . :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czułość 10 - jedna kreska .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja również przelotem..

Wracam od gina, widziałam serduszko, powinnam skakać pod sufit, a tymczasem chodzę i sobie beczę, bo mi gin pozwolił iść do pracy po jego trupie, a to niestety komplikuje mi i nie tylko mi tyle rzeczy, że nie wiem jak to wszystko teraz ogarnąć. Wiem, wiem, że dzidzia najważniejsza, ale niestety kilka osób będzie mieć dzięki temu przesrane i osobiście wolałabym ich do tego przygotować, a tymczasem muszę pościągać ludzi z urlopu i zrypać im wszystkie plany jakie mieli na najbliższy czas :( A czuję się zajebiście, żeby było zabawniej :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 12:45

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka trudna sytuacja, ale dziecko najważniejsze .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1168 1169 1170 1171 1172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ