Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam
dziś dostałam popołudniem plamienie, czyli jutro 1 dc , a pojutrze clo
Anatolka leczę sie tylko u gina narazie. Daje mu czas do końca roku. Teraz będe stymulowana pierwszy raz w życiu, jak sie nie uda zmienie lekarza i wybiore sie do endo.
Miłej nockiAnutka lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Witam
dziś dostałam popołudniem plamienie, czyli jutro 1 dc , a pojutrze clo
Anatolka leczę sie tylko u gina narazie. Daje mu czas do końca roku. Teraz będe stymulowana pierwszy raz w życiu, jak sie nie uda zmienie lekarza i wybiore sie do endo.
Miłej nocki -
Dzień dobry!!
Another, trzymam za Ciebie mocno kciuki! I Ty się trzymaj!
Lenka, Monia, Natka - mam nadzieję, że szybko zobaczę efekty Waszych kuracji/leczeń
Ja dziś wracam do szkoły...ale to dobrze. Przynajmniej mój czas będzie wykorzystany pożytecznie.
PRzed chwilą odwoziłam męża do pracy i jak wracałam, to mi odpadł kołpak z samochodu. Zanim wsiadłam do auta, to gościu, który sprzątał ulicę zabrał go. To ja oczywiście za nim, że to mój kołpak i że mąż źle go zamocował i że czasami mi odpada i żeby mi go oddał, bo to mójGościu taki zdezorientowany i po chwili zaczaił o co mi chodzi i mówi, że on takich tysiące znajduj i nie wiedział, że to mój. Zamontował, podziękowałam i spoko
Lena87, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Zaba Ty jak zawsze akcje z rana masz
To juz całkiem ładnie dogadujesz sie z nimiPóki co mówię po angielsku
Bo zanim bym się zastanowiła i powiedziała po Szwedzku, to gościu by stracił cierpliwość i pojechał dalej
A dostałam takiego słowotoku
A mąż miał go doczepić tak, żeby nie odpadał...przynajmniej nie robiłabym sobie wiochy na każdym kroku.
No i jeszcze popsułam kabel od akwarium. Zahaczyłam nogą i się wyłączyło...ehhh...w czepku to ja się na bank nie urodziłam...
Misty, a jak się czujecie? To już 32 tydzień! Fiu fiu....kiedy to przeleciało?Z., Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie
miłego dnia
u mnie plamienie nie chce sie jakoś rozkręcić , mam nadzieje, ze sie rozwinie i moje życie przestanie mi sie komplikować na każdym kroku.
Dzis dzwonie do apteki zamówić castangus bo mam dosyć drogiego cyclodynonu o tym samym działaniu
Co u Was ? -
nick nieaktualny
-
Mam dzisiaj cholernie zły dzień i ogromnego doła.. moje plamienie sie nie rozwija
nigdy tak nie miałam ... kilka godzin plamienia i wielki okres !!!
dodatkowo dzwonie do apteki po castagnus zamówić go , bo zawsze zamawiałam jakiś dany lek i na następny dzień odbierałam .. dziś usłyszałam w słuchawca, że musze być osobiście bo ona nawet nie wie z kim rozmawia i nie może mi tego zamówić .. i odłożyła słuchawke..
myślałam, ze jutro zaczne clo ale jak @ sie nie rozwinie to niestety nie zacznę tego ... mam tego dośc mam wrażenie , że czego sie dotknę to życie mi to uniemożliwia...
masakra... dziecko to chyba dla mnie rzecz nieosiągalnaja bardzo chce i do tego dąże, a życie ma dla mnie inny plan bo cały czas stawia mi poprzeczki w tym temacie
jeszcze nie dość to to chyba mnie łapie jakieś zapalenie pęcherza czy coś
ehhhhh przepraszam za smęty, dawno nie miałam takiego doła .. ide prasować bo nmie normalnie zaraz szlag trafiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 10:59
-
Zabko u nas wszystko ok i oby tak jeszcze 3tyg
Kuba tak dokazuje, juz wiem, ze z niego bedzie ladny agent! Kamilek natomiast to zlote dziecko
Ale obu Kocham nad zycie
Z koleżanka sie polubilysmy..i juz ja zabrali na pietro nizej. Dziewczyna ma dopiero hardcore!! W 13tg odeszly jej wody. Miala juz 2 razy amnioinfuzje. Jednak wody uciekaly. Lezy caly czas plackiem. Teraz jest w 20tyg. Całkowite bezwodzie. Maja jej zalozyc rurke na stale i podawac wody do worka owodniowego. I...pierwszy raz w PL maja jej robić zabieg wprowadzenia plytek krwi do worka zeby sie jej zasklepila dziura...
Dziewczyny tutaj na patologii dopiero człowiek sobie uswiadamia co to jest ból, cierpienie i strach....
Dzieciatka rodza sie po 600g....
Bogu Dziękuję za ten mój 32tydz!
Juz mam nowa lokatorke na sali.Z., Little Frog, Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewuszki!
Wpadłam się przywitać i życzyć Wam miłego dnia. Nie miałam ostatnio za bardzo czasu tu zaglądać także śledziłam Was w miarę możliwości tylko kątem oka więc mogę być lekko nie na czasie.
U mnie humor całkiem niezły, słońce świeci jest okej
Pozdrawiam Was ciepło!Little Frog, Natka098, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Witam ja również przelotem..
Wracam od gina, widziałam serduszko, powinnam skakać pod sufit, a tymczasem chodzę i sobie beczę, bo mi gin pozwolił iść do pracy po jego trupie, a to niestety komplikuje mi i nie tylko mi tyle rzeczy, że nie wiem jak to wszystko teraz ogarnąć. Wiem, wiem, że dzidzia najważniejsza, ale niestety kilka osób będzie mieć dzięki temu przesrane i osobiście wolałabym ich do tego przygotować, a tymczasem muszę pościągać ludzi z urlopu i zrypać im wszystkie plany jakie mieli na najbliższy czasA czuję się zajebiście, żeby było zabawniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 12:45