Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Z. oficjalnie możemy pogratulować Tobie i Mężowi
Doszło to już do Niego ? czy nadal sprowadza Cię na ziemię ?
Chyba doszło bo dziś na mojego sms że mam spory apetyt dziś jak na mnie... dostalam zawrotke: "super musisz ładnie jeść żeby nasze bobo miało z czego kraść"
Ale dalej na spokojnie
Natko, Ciebie też wspieramWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 19:59
Natka098, Lena87, Little Frog, Misty87, olka30 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyZ. wrote:Chyba doszło bo dziś na mojego sms że mam spory apetyt dziś jak na mnie... dostalam zawrotke: "super musisz ładnie jeść żeby nasze bobo miało z czego kraść"
Ale dalej na spokojnie
Natko, Ciebie też wspieram
Ale super, jakie to kochaneZ. lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:Chyba doszło bo dziś na mojego sms że mam spory apetyt dziś jak na mnie... dostalam zawrotke: "super musisz ładnie jeść żeby nasze bobo miało z czego kraść"
Ale dalej na spokojnie
Natko, Ciebie też wspieram
Rośnijcie zdrowoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 20:39
Z. lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Z. tak sie ciesze Gratuluje!!! Tchnelas we mnie iskierke nadzei,ze i nam moze w koncu kiedys sie uda...
Manius uda się, ja w to wierzę
Trzymam kciuki za Wasze powtórne wyniki &&&
Maniuś, Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Zetka zycze Ci pieknej ciazy, z dala od szpitali! :*
Lena, fajnie miec cos swojego... chocby nawet poki co fundamenty!
Kasia, u nas ok. Doszlam juz do formy po cesarce, ale byla masakra
Dzieci od wczoraj z nami w domku rosna jak na drozdzach
A Ty nie przejmuj sie soba, to normalne takie stany zawiesznia i lenistwa
Swietna wiadomosc o slubie!Maniuś, Z., Lena87 lubią tę wiadomość
-
Złota, nie wiem co Ci powiedzieć i nie będę próbowała pocieszać. Mimo to wierzę, że wszystko się jakoś ułoży i znajdzie się sposób na naturalne zajście w ciążę. Tak jak mówią dziewczyny może te ziółka podziałają? Tulę mocno i wspieram z całych sił :*
Maniuś, dobrze że już się lepiej czujesz
Natka, organizm kobiety to jedna wielka niewiadoma. Również tulę i wspieram daj znać jutro.
Kasia, Ania zgadzam się z Wami co do adopcji. Tyle dzieci czeka na dom, tyle par na dziecko, a pierdzielona biurokracja i porąbane polskie prawo i przepisy wszystko utrudniają
Lena, powolutku małymi krokami i skończycie budowę Co do endo, to Macierzanka ma rację.
Misty, cieszę się, że chłopcy są już z Wami w domu. Kochane maleństwa! No i pokoik piękny
Przedszkolanka, ja też już bym chciała mieć swojego Synka przy sobie
Laura trzymam kciuki za cykl z ziółkami BMM
Żabciu my też się wybieramy na święta do Polski. Już się nie mogę doczekać. W końcu cała rodzina w komplecie. Co do tabletek, to niech mężuś pije i nie narzeka. To tylko witaminki mój też brał.
Kasia_czarna miło Cię widzieć po tak długiej nieobecności. Fajnie, że u Was wszystko dobrze. 8 listopad już niedługo. Pochwal się zdjęciami z tego wyjątkowego dnia! No i oczywiście chcemy zobaczyć jak rośniecie z dzidziusiem
Santoocha daj znać jak będziesz coś więcej wiedziała jak tam Ewelina z córcią się mają. A Wy z Szymkiem jak się czujecie?
Z. oficjalnie gratuluję! Spokojnych 9 m-cy, rośnijcie zdrowo Piękna beta!
U mnie bez zmian. Kiepsko się czuję. Pogoda okropna dzisiaj. Od rana leje.
Jutro rano wizyta u gina. Dam znać co i jak.
Pozdrawiam Was wszystkie. Postaram się częściej zaglądać jak dam radę.
santoocha, Maniuś, Laura, Z., Little Frog lubią tę wiadomość
-
Zetka i ja oficjalnie gratuluję i życzę zdrowych i spokojnych i cierpliwych tygodni
A Lena, to u Ciebie całkiem inaczej... Mój rodzinny dostał informację o schorzeniu przewlekłym i jest OK. A Ty masz endo na NFZ? Bo ja niestety jeżdzę raz na czas prywatnie, ale tylko z przykazem wykonania badań, a nie ze skierowaniem i zawsze robię je u siebie i wiozę potem na wizytę.
Kasia, fajna wiadomość o ślubie
Cieszę się, że się odezwałaś!
A Ewelina kiedyś się odzywała, córa będzie tuż tuż
Dobrej nocy wszystkim!
Misty zwłaszcza Tobie Niech chłopcy śpią zdrowo i grzecznie
Z. lubi tę wiadomość
-
A tak w ogole to witam Was wszystkie pogoda paskudna,pije kawusie i uciekam na zakupy,musze sukienke kupic jeszcze na to wesele za pare dni,a tu w Austrii jest naprawde ciezko cos znalesc...
Zycze wszystkim udanego dniaZ., Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanko Endo mam na NFZ ..
Rodzinny również dostał informację i prośbę o przepisanie lekarstw jak się skończą ..
Tylko Mnie wyśmiał mówiąc że wszystkie Moje badania mieszczą się w normie ..
Na cholesterol i trójglicerydy przepisał Mi lek, którego nie można przyjmować w wieku rozrodczym. Ponieważ działają jak tabletki anty ! - Gdzie wiedział, że staramy się o dziecko
Dopiero Endokrynolog Mnie uświadomiła wczoraj i kazała odstawić te tabletki ..
Alka, strasznie Mi przykro ..
Nie obwiniaj się, bo to nie Twoja wina .. Ty nie robisz dziecku krzywdy
Mam nadzieję, że napiszesz coś więcej w późniejszym czasie ..
Wspieram i Pozdrawiam ..
Maniuś Zazdroszczę Ci tej Austrii, tych weselisk wszystkich
Sama chętnie bym gdzieś wyjechała ..
Złota a Nospa ? pomaga coś ?
Wiem, że nie na wszystkich to działa - mówię o sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 09:10
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Lenko,sa plusy i minusy mieszkania za granica...daleko od wszystkich...ale puki co nie narzekamy,bo przeciez mamy siebie!!!a to najwazniejsze i pomimo tych 700 km ktore nas dziela od domu i przyjaciol to nikt o nas nie zapomina,wszyscy do nas przyjezdzaja no albo my juz 6 raz w tym roku wybieramy sie do Polski,teraz wlasnie na to wesele
Lena87, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny