Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha Rudasek
Ja kocham wszystko,co z morzem zwiazane! W gorach mieszkam, kocham Tatry,ale morze zawsze dla mnie jest takie magiczne. Dlatego mamy w planach wyjazd na przyszle wakacje
Uwielbiam patrzec godzinami na wode,sluchac szumu fal i skrzeczacych mew no i podziwiac statki!
W ogole morze i plaza to chyba motywy najbardziej romantyczne!
Po cichu Wam powiem...zawsze marzyl mi sie seks na plazy o zachodzie slonca
Jak ktoras ogladala dawno Zbuntowanego Aniola, to wie jaka tam byla scenaLaura, Maniuś, Lena87, Kaśka28, Anaaa:), Z., olka30 lubią tę wiadomość
-
Witajcie na momencik
Misty chłopcy cudni! pokoik też!
Lena, ja do endo mam 70, ale jeżdzę (średnio co 3 msc) bo wiem, że on mi pomaga.
Moze nie musisz odrazu szukać nowego. Wizyty są nie tak częste, więc od czasu do czasu 40 km to nie jest tak dużo. Oprócz tego specjalista wypisuje specjalną informację dla rodzinnego, jeżeli ktoś się leczy trwale, o lekach itd.
Złota
No i kto da rade jak nie my?!
Miłego dnia!
Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Obiecałam kiedyś wstawić foto pokoiku chłopców na razie jedna ściana, resztę wstawię jak firanki będą gotowe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e25028983eab.jpg
A tu chłopcy, pierwsza noc w łóżeczku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24a5f34cc7d6.jpg
Pokoik słodki, niebieski taki chłopczykowy no i te motywy no pięknie
Piękni chłopcy w pięknym pokoiku
Macierzanko damy radę wszystkie, tylko cierpliwości nam potrzeba
No ja niestety małpiszon przyszedł dość szybko bo w 27 dc tak więc nowy cykl i od nowa nadzieje.....
Zygfrytko jak się masz?? Jak samopoczucie??
W tym cyklu już nie dam rady bo @ mnie zaskoczyła zbyt wcześnie, ale od następnego zaczynam ziółka Baby & Mama Med
Życzę miłego dnia wszystkimMisty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Złota, Natka - wspieram i życzę siły do zmagań z przeciwnościami losu.
Misty, cudowni chłopcy! I pokoik taki stylowy
Ja w tym tygodniu jestem zawalona. Muszę zacząć myśleć nad biletami, bo najwyższy czas zaplanować wyjazd świąteczny.
Kupiłam dziś mężowi witaminkę C w tabletkach musujących o smaku pomarańczowym i malinowym. Mąż niedługo straci do mnie zaufanie jak będę mu dodawać kolejne tabletki.Misty87, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
złota - tak to jest jak ktoś chce zrobic cos dobrego - tylko wiatr w oczy
Misty - jakie piękne dzieciaczki
Little Frog - jak to świąteczny wyjazd?
niech mąż nie pszesadza - to tylko witamina c - jakby mężczyźni tak się przejmowali jak my i pili albo łykali to wszystko - to nie wiem co by było i co by mówili...Little Frog, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny ... dlugo mnie nie bylo ale jakos glowy nie mam do niczego... zakrecona w tej ciazy jak nie wiem co... mam nadzieje ze u was wwszsytko dobrze?? widzialam blizniaki misti boze ale cudne... slodziaki chlopaki, apropo chlopakow to wczoraj sie dowiedzialam ze bede miala synka:) pozdrawiam wszystkie dzieczyny ktorych nie znam i te co znam frog, macierzanke kaske misty lene
Little Frog, santoocha, Misty87, Lena87, Kaśka28, Anaaa:), Z., Macierzanka:), olka30 lubią tę wiadomość
-
Kaska czesc! Co u Ciebie??? Kurcze, tesknimy za dawnymi bywalczynami
Musze skromnie przyznac,ze pokoik to calkowicie moja aranzacja, wykonanie meza. Mialy byc biale pasy na scianie, ale z braku czasu nie wyszlo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanko owszem, ale Mój rodzinny lekarz nie przepisze Mi lekarstw ..
Twierdzi że są zbędne !!
Wiesz tylko Mi nie opłaca jechać 80 km żeby oddać krew do badania ..
Bo często tak miałam, że nawet 3-4 razy w tygodniu musiałam jechać do Pszczyny ..
Kasia Czarna, jak się czujecie ? -
Little Frog wrote:Kasia, jak miło Cię widzieć!!!!! Napisz coś więcej! Jak się czujesz, jak tam nowe miejsce zamieszkania? Po tak długiej nieobecności domagamy się kilku szczegółów!!
Little Frog, Lena87, Maniuś, Z., Macierzanka:), Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Kaska czesc! Co u Ciebie??? Kurcze, tesknimy za dawnymi bywalczynami
Musze skromnie przyznac,ze pokoik to calkowicie moja aranzacja, wykonanie meza. Mialy byc biale pasy na scianie, ale z braku czasu nie wyszloMisty87 lubi tę wiadomość
-
U mnie nic ciekawego. Dalej tu siedzę i czekam na cud ;]
A codo forum, to sporo "starych" poznikało.
Jak już zauważyłaś, to Misty się rozpakowała i ma chłopców już przy sobie Teraz w kolejce czekają kolejne mamusie
Hmmm...nie wiem od jakiego momentu opisywać, bo sporo Cię nie było. Melula i Sara są w ciąży, po tym długo długo nic i kilka dni temu Z zobaczyła dwie kreski na teście. Ale moja pamięć też kiepska i nie potrafię tak z miejsca streścićZ., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:U mnie nic ciekawego. Dalej tu siedzę i czekam na cud ;]
A codo forum, to sporo "starych" poznikało.
Jak już zauważyłaś, to Misty się rozpakowała i ma chłopców już przy sobie Teraz w kolejce czekają kolejne mamusie
Hmmm...nie wiem od jakiego momentu opisywać, bo sporo Cię nie było. Melula i Sara są w ciąży, po tym długo długo nic i kilka dni temu Z zobaczyła dwie kreski na teście. Ale moja pamięć też kiepska i nie potrafię tak z miejsca streścić
nio melula i sara sa wyzej w ciazy odemnie, a nio widzialam misty bobasy boskie sa takie maluskie cudenka, a ewelina sie odzywa ta co wogole zaczela te watki zanim kaska zrobila ten>>>??? -
Hej
Kasia Ty to się pojawiasz i znikasz.
A propos Eweliny, to urodziła dziś ok 4 w nocy córkę 4kg. A co lepsze ok 16:00 miała wyjść do domu. Popieprzona ta Irlandia...
Złota nie wiem co Ci napisać, chyba tylko tyle, żebyś nie traciła nadziei. A póki co zapomnij o staraniach i ciesz się seksem z mężem. Tulę!
Misty pokoik świetny! A chłopcy cudowni czy mi się wydaje, czy robią się coraz bardziej podobni do siebie?Złota, Macierzanka:), Misty87, olka30 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Złota , Natk a bardzo mi przykro ze z nie za dobrych info ..
co do adopcji m wciaz mamy ja w glowie jednak nie spelniamy wiekszosc durnych rzepisow ;/ pierwszeco mnie w sporej ilosci osrodkow dyskwalifikuje to choroba przewlekla ;/ i co z teg ze niemam napadow od n lat..ale wg nich jest to przeszkoda..
stad nasza decyzja w razie w o dawcy ..Misty87 wrote:Obiecałam kiedyś wstawić foto pokoiku chłopców na razie jedna ściana, resztę wstawię jak firanki będą gotowe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e25028983eab.jpg
A tu chłopcy, pierwsza noc w łóżeczku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24a5f34cc7d6.jpg
CUDOWNI:Dkasia_czarna wrote:hej dziewczyny ... dlugo mnie nie bylo ale jakos glowy nie mam do niczego... zakrecona w tej ciazy jak nie wiem co... mam nadzieje ze u was wwszsytko dobrze?? widzialam blizniaki misti boze ale cudne... slodziaki chlopaki, apropo chlopakow to wczoraj sie dowiedzialam ze bede miala synka:) pozdrawiam wszystkie dzieczyny ktorych nie znam i te co znam frog, macierzanke kaske misty lenekasia_czarna wrote:a wiec czuje sie swietnie brzuszek rosnie, apetym jest az sie boje ze bede sie niedlugo turlac hehehhe 3kg mam do przodu mieszka mi sie super choc Przemka nie ma od poniedzialku do czwartku bo jest w Niemczech, ale mam tu mame tesciowa i duzo znajomych,, hmm z newsow to 8 listopada bierzemy slub cywilny i takie male przyjecie weselne robimy na jakies 40 osob dla bliskiej rodziny i znajomych, a pisz cio u ciebie i wogole co tu za newsy sa bo kurna kilka stron przeczytalam ale mam mega zaleglosci
witam wszytkie:D
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️