Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie mam kolorowego wykresu bo nie mam tego premium. A czy wyznaczy mi ovu owulację? tak jak poprzednio było? bo w cholerę nie wiem[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:Nati nie ma za co
Ja dziś w miarę ok - nastrajam się na starania itd. Ból i łzy przychodzą ale już lepiej jest trochę...
Wiecie boję się, że starać będę musiała się długo, że to będzie bolało jeszcze bardziej... Wiem, że wiele z Was stara się miesiącami czy latami ale boję się, że ja swoją jedyną szansę przegapiłam chociaż mam mieć ponoć 3 dzieci (z czego 2 pierwszych to mają być bliźniaki albo rok po roku).
Dziewczyny dziękuję za słowa tu, za wiadomości prywatne, za podzielenie się swoją historią i podbudowanie mnie. Dziękuję
Bursztynko tak mi przykro...Lena87 wrote:Dzień Dobry Dziewczynki, u Mnie wszystko w porządku !
Nic się złego nie dzieje ..
@ jeszcze nie ma, ale adres znajdzie bez większego problemu
Pogoda świetna, Uwielbiam takie słoneczne Dni, Mąż z powrotem powiesił Mi na balkonie hamak ..
Nie ma nic lepszego od bujania się na świeżym powietrzu, gdzie promienie słoneczka pieszczą i ogrzewają całe moje ciało
Do tego mrożona kawa, koktajl .. Nic Mi dziś do życia nie było potrzebne
Szkoda, że pomału dzień się kończy
Uciekam dalej cieszyć się tą końcówką dnia, mąż piecze kiełbaski na grillu
Miłego Wieczoru i Weekendu Dziewczyny
O kurcze ale zazdroszcze ci tego hamaka....uwielbiam moglamym z niego nie wychodzicMisty87 wrote:Dobry wieczor!
Zapraszam na murzynka z jabłkami!
Zaraz wyciągam z piekarnika
Jak humorki?Malinowa Panienka wrote:Dziewczyny nie mam kolorowego wykresu bo nie mam tego premium. A czy wyznaczy mi ovu owulację? tak jak poprzednio było? bo w cholerę nie wiemDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej.
Ja tylko na chwilę.
Mam kiepską sobotę, bo po pracy poszłam kupić buty i...miałam wezwanie od straży pożarnej do wrony zaplątanej w siatkę na drzewie w parku.
Pojechaliśmy, uwolnili wronę, obejrzałam ją, stwierdziłam że jest ok, więc puściliśmy wolno. Wróciliśmy do domu, wzięłam się za sprzatanie i jak już kończyłam- telefon: znów wrona.
Pojechaliśmy, uwolnili wronę, tym razem zlikwidowali gniazdo. Wróciłam o 19, wstawiłam pranie- sic! nie wsypałam proszku. Taka sierota dziś jestem że hej! Non stop coś źle odstawiam, wysypałam koci żwirek na świeżo odkurzony dywan.
A teraz siadłam zerknąć co u Was, a tu zasilacza do kompa nie ma. Zostawiłam w pracy
Tomek powiedział, że jak tak ma być jeszcze 8 miesięcy, to on się wypisuje z małżeństwa...Laura lubi tę wiadomość
-
Lenko, wpadam na poleżenie na hamaku!!
Laura nie wyrabiam za Twoimi awatarkami
Oj, pustki tu dziś panują. Każda wpadła się tylko przywitać i uciekła do obowiązków
Santoocha, to mężusiowi musisz worek melisy zakupićsantoocha, Ania07, Z. lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Hej.
Ja tylko na chwilę.
Mam kiepską sobotę, bo po pracy poszłam kupić buty i...miałam wezwanie od straży pożarnej do wrony zaplątanej w siatkę na drzewie w parku.
Pojechaliśmy, uwolnili wronę, obejrzałam ją, stwierdziłam że jest ok, więc puściliśmy wolno. Wróciliśmy do domu, wzięłam się za sprzatanie i jak już kończyłam- telefon: znów wrona.
Pojechaliśmy, uwolnili wronę, tym razem zlikwidowali gniazdo. Wróciłam o 19, wstawiłam pranie- sic! nie wsypałam proszku. Taka sierota dziś jestem że hej! Non stop coś źle odstawiam, wysypałam koci żwirek na świeżo odkurzony dywan.
A teraz siadłam zerknąć co u Was, a tu zasilacza do kompa nie ma. Zostawiłam w pracy
Tomek powiedział, że jak tak ma być jeszcze 8 miesięcy, to on się wypisuje z małżeństwa...santoocha, Laura lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja uciekam, bo mi komp zaraz zdechnie.
A co do mojego męża- widziały gały co brały
Ale jutro zamierza zrobić mi śniadanko do łóżka (w ramach urodzin), więc chyba jeszcze trochę mnie kocha.
Dobrej nocy! :*Kaśka28, Little Frog, Ania07, Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny
co u was?
my bylismy dzisiaj z mężem na kabarecie KLIMAKTERIUM
dalam mężowi ważne zadanie zabrać bilety, jak zakładał buty to gdzieś położył i w połowie drogi musieliśmy się wracać
parę minut się spoznilismy... śmiałam się z niego że jest nie odpowiedzialny :p
u nas była burza i są ogromne kałuże -
Laura wrote:Dziękuję Kasia
samopoczucie dobre, tylko te czekanie na tą wredote.....
Uciekam na fajny program na polsacie "Twoja twarz brzmi znajomo"
Polecam
A ty Kasiu jak się masz?Laura, Another, Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:Kasia musi być i będzie dobrze zamawiaj te mace w proszku i karm mężulka
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️