Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka to może jakiś dobry obiad chociaż wymajstrujesz
Właśnie miałam pisać że Melula ładnie ma na wykresiku.
Ja mam właśnie poranne zabiegi na twarzy czyli moje maseczkowanie niedzielne. Nie wiem czy działają ale ładnie pachnąLaura, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
-
Czesc ja dzis sie wyleguje,relaksuje maz ma obiad zrobic a potem wybywamy korzystac z pogody myslelismy albo o jakims jeziorku lub lesie na spacerek:)
I oby do jutra do 10 wszystko bedzie jasne czy moj pechezyk urosl i pekl czy co tam sie porobilo
Milego dnia Wam zyczeLaura, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Kaśka - gołąbki nie z tych drzew za oknem? ja jeszcze nie robiłam gołąbków ale powoli do nich podchodzę.
Melula, dobrze że wykres wygląda dobrze, gorzej jeszcze by było jakby był płaski jakiś. Więc połowa sukcesu już jest.
Magdas oby nam tylko słoneczko po obiedzie nie zaszło. Jedziemy w ten sam kierunek I nie myśl o pęcherzyku tylko wciągaj witaminę D od słońca!Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Magdas to trzymam kciuki za pecherzyk
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Bursztynka wrote:Kaśka - gołąbki nie z tych drzew za oknem? ja jeszcze nie robiłam gołąbków ale powoli do nich podchodzę.
Melula, dobrze że wykres wygląda dobrze, gorzej jeszcze by było jakby był płaski jakiś. Więc połowa sukcesu już jest.
Magdas oby nam tylko słoneczko po obiedzie nie zaszło. Jedziemy w ten sam kierunek I nie myśl o pęcherzyku tylko wciągaj witaminę D od słońca!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Melula wrote:wykresik ładny, ale co z tego, jak zawsze kończy się @
Kasia ja uwielbism robic golabki i je jesc:)Laura lubi tę wiadomość
Another wrote:Wszyscy mają słonko, a u mnie chmury, a buu
Właśnie zbieram się na mszę za Babcie moją kochaną.
Miłej niedzieli laseczki. Wpadnę później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 09:43
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
A co do kapusty po wielu probach najlepiej mi sie liscie oddziela jaak wytne glaba i dopiero wtedy ja obgotowuje i liscie same spadaja:) fajnie tez odchodza jak sie do mikrolfalina kilka minut wsadzi kapuste ale staram sie tak nie robicW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:A co do kapusty po wielu probach najlepiej mi sie liscie oddziela jaak wytne glaba i dopiero wtedy ja obgotowuje i liscie same spadaja:) fajnie tez odchodza jak sie do mikrolfalina kilka minut wsadzi kapuste ale staram sie tak nie robicDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️