Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahha santoocha ja juz taka wyposzczona!cholera jasna od owulki nic nic nic! Nie dosc, ze lekarka nakazala wstrzemiezliwosc na razie, to sami sie boimy wiec lepiej odpuscic i inaczej sobie radzic
Monia poczekaj poczekaj! Jeszcze troche i Ty tez bedziesz miala takie skutki ciazy glóóóódXxMoniaXx, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Hahha santoocha ja juz taka wyposzczona!cholera jasna od owulki nic nic nic! Nie dosc, ze lekarka nakazala wstrzemiezliwosc na razie, to sami sie boimy wiec lepiej odpuscic i inaczej sobie radzic
Monia poczekaj poczekaj! Jeszcze troche i Ty tez bedziesz miala takie skutki ciazy glóóóód -
XxMoniaXx wrote:a długo musicie pościć ?
Zobacze, co mi w pon powie, ale dla mnie tez najwazniejsze malenstwa!
Poza tym mecza mnie te mdlosci (raczej uczucie balona w brzuchu) i brak apetytu, wiec nie mam ani tak ochoty na chociaz nie powiem, tesknie -
Misty, jest tyyyyyle innych sposobów...
Nam na szczęście nie zalecił wstrzemięźliwości.
Ale szczerze mówiąc, ostatnio jak miałam straszną ochotę, to sam seks wcale nie był aż tak przyjemny jak przed ciążą. Aż się zdziwiłam, bo częstotliwość spadła, a tu jakieś słabe odczucia miałam.
WTF?
Lecę spać, bo jutro znów do roboty.
Stosunkowo owocnej nocy :*
A na dobranoc babeczki biedroneczki:
Misty87, Ania07, Kaśka28, dżona, Laura lubią tę wiadomość
-
Hm ja sie musze przyznac, ze kilka razy juz obudzil mnie dziwny orgazm!!! Tak wlasnie tak! Pozniej tylko macica bolala! O dziwo! Wygooglowalam i jest to w ciazy normalny objaw
Dobranoc Santoocha :*Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Witam sie z rana i uciekam za 5 min powinnam wyjsc zeby zdazyc do pracy także dziewczynki miłego dnia i duzo słoneczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 08:26
Ania07, dżona, Laura lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Hej Alka!
Nie wiem na jakim etapie skończyłam, ale o ile się nie mylę, to w ostatnim czasie nie przybyło zafasolkowanych.
A co tam u Ciebie? Jak się czujesz?
W srode usg mialam i nic nie widac zbytnio,tylko pecherzyl ciazowy,nie mam zadnych objawow tylko cycki pelne.Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.