Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:Po jednym piwku można iść do pracy
Ja się miałam zdrzemnąć, a tu dupcia blada, bo poszłam na miasto z koleżanką. Teraz pokrzywka, luteinka i sen. Jutro miałam mieć wolne, ale nie, jednak na 6 do pracyAnother lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
AnusiaM wrote:u mnie ta droga na HSG sie ciagnie
wymaz, wynik, antybiotyk, teraz w poniedziałek wymaz, jak bedzie wynik to bede juz w II połowie cyklu wiem jak nie bedzie bakteri to czekanie na @ i po HSG
ciagnie sie to jak flaki z olejem ;/Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnygin mówił że wymaz musi wykazac że nie ma bakteri a sie jakas znalazła wiec dostałam antybiotyk i teraz trzeba zobaczyc czy jestem czysta
mi tez chcemy w tym tyg ponowic wyniki przed wizyta w Poznaniu zeby były aktualne
jakby bakteri nie było to teraz w piatek moze maiałbym robioneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 20:41
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:hmmmm pierwszze slysze takie okreslenie sperminogram...to jest to samo co badanie nasenia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 20:43
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
AnusiaM wrote:wykupujecie sobie abonament premium? ja mialam za prowadzenie wykresu 65 punktów i juz ich nie mam ;/Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Another wrote:to to samo co seminogram czyli podstawowe badanie nasieniaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:to podstawowe badanie powie ci ile plemnikow jest w ejakulacie czas uplynnienia, barwe, lepkosc objetosc ph mnie to kosztowalo 50 zl to podstawowe ale teraz po suplementacji jak nam lekarz powie zeby robic jeszcze raz...a nawet jak nie kaze to zrobimy dla siebie i zastanawiam sie czy nie zrobic bardziej sczegółowych..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another pewnie ze wystarczy do diagnozy tak naprawde wystarczy ilosc plemnikow u mnie juz to pokazuje ze praktycznie nie mamy szans na ciaze...ale bede walczyla bo prawie to nie wcale...chyba ze jeszcze czegos nie wyczytalam z wynikow...zobaczy sie 7 kwietnia
ok dziewczynki ja mykamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 21:03
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Another wrote:Mój Przemek we wtorek zaniesie nasienie. Ciekawa jestem wyników.
Trzeba być dobre myśli Kasiu Trzymam kciukiAnother, dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty, to dobrze że taka duża pała kojarzy Ci się z Mężem
Znaczy poznałaś/doznałaś już dużej pały!
Oj kajdanki niezły pomysł...tylko my nie mamy się do czego przypiąć. Trzeba by łóżko zmienić na takie z prętami...
O matko, jak ja się zachowuję???
Nie przystoi przyszłej matce!
Ale dziś Tomek śpi oddzielnie, bo kaszle i gardło go boli (prawie umiera ), więc mogę sobie pomarzyć...Misty87, Ania07, Little Frog, dżona lubią tę wiadomość