Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:pociesze cie jak powiem ze jutro tez ide do pracy?? na dodatek dojezdzam 15km w jedna strone i nie bede miala za jutrzejsze godziny zaplacone??
-
Ania07 wrote:Mam burzę hormonów dzisiaj. Znowu się z małżem pożarłam, ale już jest okDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witajcie,
mamy akt urodzenia Jagody - miał być radością a jest bólem. ALe jest - mojej córuni się to należało. Muszę popakować ładnie wszystkie rzeczy, które dostałam ciążowe i dla dzidzi. Będą na później - tylko tym razem dokąd nie będzie duuuuże to nic nie powiem nikomu!!!
Aha - idę do wróżki w przyszłym tygodniu zobaczymy co mi powie - mam nadzieję, że teraz będą pozytywy w życiu. Śmierć Jagody w kartach mi stała ale nie łączyłam jej z bobasem - teraz po poronieniu nie stała już...
Wiecie - myślimy z TŻ o ślubie - bez imprezy - obiad dla rodziców i już... ale my tak myślimy od daaaawna i dokąd domu nie będzie to miało ślubu nie być bo miało być garden party[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Maniuś wrote:ja dojezdzam 20 km w jedna strone,ale mi,zaplaca,a Tobie czemu nie?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:bo mamy dni otwarte i w sobote nigdy nie pracujemy a dyrektorka powiedziala ze kazdej zalezy na pracy wiec bedziemy wszytkie a to nie jej wymysl tylko prezydent miasta....taka akcja zeby zachecic dzieci do zapisywnia sie do przedszkoli niby ok ale kurcze zeby w sobote?? kazali tez zrobic w tygodniu wiec ogolnie 3 dni mamy dni otwarte...najgorsza ta sobota...nic zaplanowac nie mozna
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:piszac pytanko do Aniusi mialam na mysli inna Anie ale jak tylko to napisalam pomyslalam ze pewnie tez odpiszesz co mnie cieszy bo tez chcialam wiedziec jak u ciebie z humorkiem
Aaaa jak zwykle wtopę zaliczam
Następnym razem będę czytać uważnie -
Witajcie
przepraszam że tak wpadam i wypadam u Was, ale nie ogarniam czasem dwóch forum ale podczytuję Was codziennie
mam pytanie do mamuś, no i może ktoś jeszcze będzie wiedział otóż dzisiaj straszne miałam kłucie po lewej stronie lekko poniżej pępka...owulację prawdopodobnie z prawego miałam...czy któraś miała może takie coś? przy przyciskaniu jeszcze mocniej bolało... a do tej pory mnie tak brzuch muli ale już poniżej...trochę się zmartwiłam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Witajcie
przepraszam że tak wpadam i wypadam u Was, ale nie ogarniam czasem dwóch forum ale podczytuję Was codziennie
mam pytanie do mamuś, no i może ktoś jeszcze będzie wiedział otóż dzisiaj straszne miałam kłucie po lewej stronie lekko poniżej pępka...owulację prawdopodobnie z prawego miałam...czy któraś miała może takie coś? przy przyciskaniu jeszcze mocniej bolało... a do tej pory mnie tak brzuch muli ale już poniżej...trochę się zmartwiłam...
Ja miałam takie kłucia z jajnika z którego była owulka. A czemu u Ciebie odwrotnie? Ciężko powiedzieć .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam sie 2 raz, wczesniej byłam jeszcze w trakcie pracy
macie racje z tym wydawaniem kasy na leki ;/
mąż bierze salfazin , wit c+e i kwas foliowy i w tym miesiacy jeszcze cos dokupił
ja biore rano witaminy z olimpu, po południu femoston, mam poczate cyklu wiec oeparol femina, wieczorem bromergon
kupiliśmy ten krem co mówił Monia i testy owu
w piatek wizyta u nowego gina
do Pozniania musze dojechac 90km w jedna strone i wizyta 150zł
za ta kase co wydajemy podczas staran mozna by kupic połowe wyprawki dla dzidzi
Monia ja mam ciuszki od kuzynki po mojej chrzesniaczce, wszytsko oryginalne czyste wyprasowane ułożone w szafie
dzisiaj pisłam jej sms czy nie chce ich dla swojego meza brata bo ma dziewczynke, a mi sie narazie nie przydadza a patrzenie na nie sprawia ból
Malinowa to co Ty czujesz to nawet nie potrafie sobie wyobrazic
maż po uciekł mi na nocke do pracy
ja mam 450ml lodów czekoladowo bananowych z carte dor pierwszy raz je jem
pycha
-
nick nieaktualny