Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Santoocha dobrze że ten tort czekoladowy nie wydziela zapachu... Taka głodna jestem a czekam na męża i jesteśmy jakieś 50 km od domu
Podglądam z tel. Zaraz pewnie zniknie, tak więc życzę Wam udanego, spokojnego wieczorkuKaśka28, Macierzanka:), Laura, Z., sara_nar lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Dzięki Another!
Złota miłego weekendu
Sara, test?
Kasiu ja kupuję macę w proszku Surovital! Bardzo dobra. Bez dodatków! Sama w sobie jest dodatkiem Dobre są też kapsułki A-Z medica, takie w zielonym opakowaniu, ale z racji, że mój juz dużo miał tabsów, kupiłam makę w proszku i tę właśnie polecam. Płacę ok. 23 zł za 250 g.
Można dodawać do koktajli etc. (podobnie jak olej lniany). A mój robi taka papkę z tego, łyka i popija wodą żeby nie czuć. A mi tak smak nie przeszkadza, poodbnie jak nie mam problemu z octem jabłkowym -
Monia, wiadomo, że jak hormon za niski to też niedobrze, ale w przypadku prolaktyny to jej poziom się waha w ciągu doby, a może badałaś niedługo po zażyciu jakiegoś leku. W każdym razie ja bym się bardziej martwiła zbyt wysoką
Dżona jakbyś tak zniknęła, to Tobie rónież życzę udanego wieczzorku. Ja też zaraz wybywam z domudżona lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Monia, wiadomo, że jak hormon za niski to też niedobrze, ale w przypadku prolaktyny to jej poziom się waha w ciągu doby, a może badałaś niedługo po zażyciu jakiegoś leku. W każdym razie ja bym się bardziej martwiła zbyt wysoką
Dżona jakbyś tak zniknęła, to Tobie rónież życzę udanego wieczzorku. Ja też zaraz wybywam z domu -
Laura wrote:Dziewczyny pojadę chyba po teściki
ale nie wiem czy dzisiaj będę mogła jeszcze zrobić z jednego?dżona, Laura, sara_nar, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hejo dziewuszki
Macierzanko wypruuuulam z biura i faktycznie odetchnelam wiosennym powietrzem, co prawda słonko już praktycznie zaszło ale to nic! Ważne ze ciepło i nie wieje
W związku z tym ze jest tak ładnie postanowiłam rozpocząć sezon plenerowy takze dziś juz pewnie sie nie pojawię mimo ze kazdej chcialabym napisać jakieś cieple słówko mam nadzieję że mi wybaczycie sciskam was cieplo wirtualnie, przesyłam pozytywne fluidy i życzę udanego wieczoru!
Będę pewnie podgladaczem z fona bo uzalezniacie bardzo!Laura, Kaśka28, sara_nar, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Hejo dziewuszki
Macierzanko wypruuuulam z biura i faktycznie odetchnelam wiosennym powietrzem, co prawda słonko już praktycznie zaszło ale to nic! Ważne ze ciepło i nie wieje
W związku z tym ze jest tak ładnie postanowiłam rozpocząć sezon plenerowy takze dziś juz pewnie sie nie pojawię mimo ze kazdej chcialabym napisać jakieś cieple słówko mam nadzieję że mi wybaczycie sciskam was cieplo wirtualnie, przesyłam pozytywne fluidy i życzę udanego wieczoru!
Będę pewnie podgladaczem z fona bo uzalezniacie bardzo!Z. lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:No dobrze to pojadę i kupię i zrobię jak wrócę
powinnam dać Wam znać Kochane około 20-tej
No chyba do 20-tej wytrzymacie co?Laura lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
sara_nar wrote:Zakupię test ale zrobię jutro jak @ nie przyjdzie. śmiałam się do męża, że dawno dziurki nie przetykał i dlatego się spóźnia. Ale dzisiaj nie odpuszczę, może zadziała przetkanieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura, ja Cię proszę, chociaż Ty mi zrób prezent na urodziny!
Kupuj i rób dziś, jak jest czuły test i nie będziesz nic piła to i o 21 wyjdzie.
Czekam na wieści!!!
PS: u mnie we wsi nie widać bociana, więc pewnie jest u Ciebie
Melduję się z kolacyjką dla Was:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 18:27
Kaśka28, sara_nar, Laura, Ania07, Little Frog, Agrafka, Bursztynka, Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Laura, ja Cię proszę, chociaż Ty mi zrób prezent na urodziny!
Kupuj i rób dziś, jak jest czuły test i nie będziesz nic piła to i o 21 wyjdzie.
Czekam na wieści!!!
PS: u mnie we wsi nie widać bociana, więc pewnie jest u Ciebie
Melduję się z kolacyjką dla Was:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 18:30
Little Frog, dżona lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️