Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Z. wrote:Na przykład kocie ruchy? i może jeszcze mruczysz jak ci dobrze?
Też uwielbiam koty zdecydowanie wolę je od psów
Kocie ruchy to może nie, ale rzeczywiście mruczę jak mi dobrze nie robię nic dlatego, ze ktoś mi każe, tylko bo sama chcę, mam swoje ulubione miejsca do spania, ciężko mnie zawrócić z drogi, jak już gdzieś się skieruję, nie lubię zmian i jeszcze bym tak mogła długo wymieniać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 14:01
Z., Malenq, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Mezulek wrocil z pracy 3godz wczesniej, a ja w lozku! Ale wtopa
Złota, a do kuwety też robisz?
Żarcik oczywiście! ;*
A wiecie, że ja w ogóle nie czuję tej ciąży? No jeszcze na początku cały czas siedziało mi w głowie, że się udało, a teraz w pracy np zapominam totalnie.
Złota, Misty87, Macierzanka:), Kaśka28, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Madzia rośnie rośnie i zobaczysz ten cykl będzie Twój
Życzę z serduszkaLaura lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
santoocha wrote:Tobie (Wam) wolno!!!
Żarcik oczywiście! ;*
A wiecie, że ja w ogóle nie czuję tej ciąży? No jeszcze na początku cały czas siedziało mi w głowie, że się udało, a teraz w pracy np zapominam totalnie.
Santoocha, no robię, przecież na dwór nie wychodzę za potrzebą jak pies
Kibelek to taka ludzka kuweta, tylko zamiast piachu jest wodasantoocha, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:hehehe no to witaj w klubie Nati zaczynamy tak samo . Ja mam przyjść do gin 9 dc.
-
Mogę wam dzewczyny powiedzieć, ze jak ma się niski progesteron, bądź tak jak ja miałam nie mieszczący się w dolnej granicy normy, to @ jest ciemna brązowawa, ja już tak kiedyś miałam, to gin mi powiedział, że moze to być spowodwane niskim progesteron, ale to zdarza mi się bardzo rzadko. Teraz też mam @ ciemną, wnet brązową, a progesteron miałam 0,93 gdzie norma to 1,5 do 26 jakoś tak
-
Santoooooooooochaaaaaaaaa ale mam ślinotok raaanyyy!!!
Misty, Wam wolno takoie wtopy robić we trójkę
A co do progesteronu, to ja mam dokładnie w połowie normy, gin powiedział, że mój progesteron świadczy o tym , że owulacja występuje... no ale czy to wystaczająco do utrzymania ewentualnej ciąży? 8,9 ng/ml (0,37-18, dla fl, badanie robione w 23 dc.) trzech lekarzy widziało mój wyniksantoocha, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Santoooooooooochaaaaaaaaa ale mam ślinotok raaanyyy!!!
A co do progesteronu, to ja mam dokładnie w połowie normy, gin powiedział, że mój progesteron świadczy o tym , że owulacja występuje... no ale czy to wystaczająco do utrzymania ewentualnej ciąży? 8,9 ng/ml (0,37-18, dla fl, badanie robione w 23 dc.) trzech lekarzy widziało mój wynik -
Heeeeej laseczki :*
Macierzanka:) wrote:Another, na Clo się nie znam, ale jak patrzyłam na Twój wykres to się właśnie zastanawiałam nad Twoim progesteronem. Mówisz, że wyszedł Ci za niski? A mogłabyś uchylić rąbka tajemnicy i podać wyniki z normami? Bo ja szukam porównania ze swoimi wynikami.
Ja też ze stycznia
Faza folikularna 0.1 - 0.3 ng/ml
lutealna 1,2 - 15,9 ng/ml
po menopauzie poniżej 0, -0,2 ng/ml
Santoocha wszystkiego najlepszego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 15:37
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Taka piękna pogoda, poszłoby się z książką do parku... A ja taka zmęczona, niewyspana. Ciągle mam problemy ze snem, śpię po 3-4 h na dobę. Może spróbuję się zdrzemnąć? Ale tak szkoda takiej pięęęknej pogody. Eh, dylemacik."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Złota masz przepiękny avatar! Piękne kolory
Dziękuję To cała ja
A co do książki w parku, lepiej się prześpij. Zmęczony człowiek nie jest produktywny
Dziewczęta, znikam, będę w niedzielę, bo wyjeżdżamy na imieniny dziadka.
Miłego weekendu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 15:54
dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Pospałam 3h, ale czuję się dobrze. Przyszłam za koleżankę na 3h do pracy i 20 zł w kieszeni mam więc może kupię ten test. Plecy mnie bolą, ale to pewnie skutki podróży. Dzisiaj miałam pobiegać, ale mam mega zakwasy. Ja nie wiem jak nieurok, to sra*czka.I jeszcze @ sie spóźnia a nastawiłam się na branie dong quai od nowego cyklu.
-
Sylvka wrote:Sama nie wiem Kasiu:) ale chyba w dołku:)Laura wrote:A tak poza tym kochane....
jestem bardzo cierpliwa i na test przyjdzie czas
Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem tej tempki ale też troszeczkę czuję lęk....
Lęk przed kolejną ciążą pozamaciczną....
Jak się zdecydujemy i @ dzisiaj nie przyjdzie to kupimy teścik dzisiaj wieczorem, bo i tak teraz już było by za późno na zrobienie testu....Z. wrote:O Złota wreszcie awatarek. Będzie mi łatwiej cie rozpoznawać w gąszczu postów super!
Przesylam wam promyczki słońca!
Niestety mogę je podziwiać tylko zza okna biurowego ale dobre i to!
santoocha wrote:Tobie (Wam) wolno!!!
Żarcik oczywiście! ;*
A wiecie, że ja w ogóle nie czuję tej ciąży? No jeszcze na początku cały czas siedziało mi w głowie, że się udało, a teraz w pracy np zapominam totalnie.Nati89 wrote:Hej dziewczyny, piękna pogoda dzisiaj
Monia ja też dzisiaj dostalam @, ale przynajmniej na spokojnie mogę umówić się na wizytę do ginMacierzanka:) wrote:Santoooooooooochaaaaaaaaa ale mam ślinotok raaanyyy!!!
A co do progesteronu, to ja mam dokładnie w połowie normy, gin powiedział, że mój progesteron świadczy o tym , że owulacja występuje... no ale czy to wystaczająco do utrzymania ewentualnej ciąży? 8,9 ng/ml (0,37-18, dla fl, badanie robione w 23 dc.) trzech lekarzy widziało mój wynik
Złota Miłego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 16:57
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
sara_nar wrote:Pospałam 3h, ale czuję się dobrze. Przyszłam za koleżankę na 3h do pracy i 20 zł w kieszeni mam więc może kupię ten test. Plecy mnie bolą, ale to pewnie skutki podróży. Dzisiaj miałam pobiegać, ale mam mega zakwasy. Ja nie wiem jak nieurok, to sra*czka.I jeszcze @ sie spóźnia a nastawiłam się na branie dong quai od nowego cyklu.
sara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️