Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Santocha sto lat, dużo zdrowia i pomyślności :*
Nie kupiłam testu, nie chcę się rozczarować, cierpliwie będę czekać do poniedziałku i ewentualnej wizyty u gina.
Ogarnęłam łazienkę, ale za dużo nawdychałam się płynu do mycia kabiny,aż mi niedobrze. Tak więc mycie podłogi przełożyłam na później. Po drzemce.
Jajniki bolą i mam wrażenie, że mnie już zalewa. Nawet wczoraj wzięłam dwie aspiryny i ciepły prysznic i nic
Witajcie dziewczyny w pierwszym dniu wiosnyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 10:40
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Czesc wiosennie
Santocha 100lat. Spelnienia marzen. Spokojnej ciazy i zdrowego dzidziusia
A mi dzisiaj od rana daje popalic lewy jajnik czyzby pecherzyk urosl? Okaze sie w poniedzialek co tam sie dziejeZ., Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Cześć dziewczyny dla jubilatki wszystkiego co najlepsze<3
Co u Was?
Za oknem piękne słoneczki dobrego dnia życzę wszystkim!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 11:32
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Witam Was Kochane w ten piękny pierwszowiosenny dzień
Santoocha, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin Zdrówka Anetko przede wszystkim dla Was, szczęśliwego rozwiązania, spełnienia marzeń, dużo uśmiechu i zawsze pełnego gabinetu
Witaj Młoda Mamo tutaj nas
Hej Sara dziś też nocka? tak się zastanawiam jak to jest pracować w nocy, jeszcze nie miałam okazji i myślę jej nie mieć Pozdrowienia dla małego
Another, Macierzanko, Złota ja też jestem ze stycznia
Złota kciukam za pęcherzyki i owulkę, na którą czekasz
Macierzanka:) wrote:Dżona, jak samopoczucie dzisiaj? Rzucenie się w wir pracy to super lekarstwo. Mnie jutro też czekają okna. I nie zawsze musisz coś pisać Wystarczy, że jesteś
U mnie dzisiaj lepiej na szczęście, nawet się wyspałam Dobrze że u Ciebie te bóle już się uspokoiły.
Jak na razie u mnie dzień zapowiada się całkiem nieżle, pije kawke i przegryzam melonem Mężuś o normalnej porze wraca dziś, jak się cieszę, bo czuję że nawet mamy szansę w tym cyklu, śluz piękny, dawno takiego nie miałam, humorek całkiem całkiem, owulka się zbliża wielkimi krokami i nawet mnie dziś zakłuł jajnik po tej dobrej stronie Będzie się działo hihi - w nowej seksi koszulce
Każdej z osobna przesyłam promyczek słoneczka na udany piąteczek
WIOSNO WITAJ NA DOBRE! PRZYNOŚ NAM SAME DOBRE WIEŚCI I PIĘKNĄ SŁONECZNĄ POGODĘ, CO BY NAM ZAWSZE HUMORKI DOPISYWAŁYWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 11:21
Laura, Z., Little Frog, Macierzanka:), Another lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyHej Siostrzyczki wpadam z maślanką
Macierzanko, ale Cię męczą te jajniki. Współczuję Mam nadzieję, że ból ustąpi
U mnie dzisiaj już lepiej, jeżeli chodzi o wczorajszą kłótnię. Mi czasami cisza pomaga, ale nie na długo.
Mdłości poranne dalej są i męczą mnie zaparcia już nawet kefiry nie pomagają. Brzuch strasznie boli..
Another, Malenq czym się przejmujecie? Każdy ma prawo do swojego zdania. Co oni tam myślą, że każdy będzie miał identyczny pogląd na daną sprawę?
Jak nie potrafią tam zaakceptować zdania innych to po co ten wątek jest? Olejcie to
Mloda.Mama witamy nie masz za co przepraszać! Zaglądaj do nas jak tylko będziesz miała ochotę
Tobie również życzymy owocnych starań i cudownego, upragnionego maluszka
Natu dalej brak @? Może jednak się udało! Zrób test
Santoocha Kochana! Wszystkiego co najlepsze! Dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa, spokojnej ciąży, spełnienia marzeń, dużo uśmiechu, samych radosnych dni,
sukcesów w życiu zawodowym i czego sobie życzysz, żeby się spełniło! 100 lat!
Przedszkolanka miło Cię widzieć ;* dawno Cię nie było
Z. prześlij troszkę słoneczka, bo u mnie dzisiaj brzydko, szaro i zimno
Również dołączam do pytania: "Gdzie jest Lena?"
Złota, Magdas trzymam kciuki za Wasze pęcherzyki
A Laura? Nie testowała! Przecież to już pewne, że ma lokatora!
A z okazji Dnia Wiosny życzę Wam Serduszka, aby u każdej w życiu się zazieleniło! Niech spełnią się Wasze marzenia! Życzę Wam upragnionego maleństwa, wytrwałości w dążeniu do celu, dużo siły i wiary, bo droga nie zawsze jest prosta. Wiem, że każdej z Was ten trud zostanie wynagrodzony
Za każdą z osobna trzymam kciuki i wspieram
Niech wiosna zawsze gości w Waszych serduszkachSylvka, dżona, Malenq, przedszkolanka:), Laura, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Witam was kochane wpadlam na torta na chwilke i juz mykam
Bardzo sie ciesze ze humorki lepsze u ws dziewczynki
Sylvka gdzies ty sie podziewala??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 11:34
Sylvka, dżona, Ania07, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Witam was kochane wpadlam na torta na chwilke i juz mykam
Bardzo sie ciesze ze humorki lepsze u ws dziewczynki
Sylvka gdzies ty sie podziewala??
Sama nie wiem Kasiu:) ale chyba w dołku:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Laura wrote:A tak poza tym kochane....
jestem bardzo cierpliwa i na test przyjdzie czas
Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem tej tempki ale też troszeczkę czuję lęk....
Lęk przed kolejną ciążą pozamaciczną....
Jak się zdecydujemy i @ dzisiaj nie przyjdzie to kupimy teścik dzisiaj wieczorem, bo i tak teraz już było by za późno na zrobienie testu....
Laura, nie będzie pozamacicznej, zobaczysz. Będzie za to dziewięć miesięcy czekania na pięknego bobasaLaura lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:A tak poza tym kochane....
jestem bardzo cierpliwa i na test przyjdzie czas
Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem tej tempki ale też troszeczkę czuję lęk....
Lęk przed kolejną ciążą pozamaciczną....
Jak się zdecydujemy i @ dzisiaj nie przyjdzie to kupimy teścik dzisiaj wieczorem, bo i tak teraz już było by za późno na zrobienie testu....
Ten spokój u Ciebie zapowiada dobre wieści Boćkowi trzeba nr Twojego mieszkania głośno przypomnieć, bo się biedak zmęczył i już chce Cię niespodzianką obdarować - to jest właśnie ten czas Kochana
Laura, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
XxMoniaXx wrote:Pierwszy dzień wiosny i u mnie pierwszy dzień cyklu. Dostałam @. Ale to już ostatnia będzie dobrze....
Monia, niech wiosna będzie owocna dla Ciebie
Laura lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Wpadam tu i oficjalnie wobec świadków (Was) otwieram swój weekend
Santoocha, ja to Ci chyba podeślę swój adres i nawet za paczkę zapłacę, tylko podeślij mi chociaż jeden kawałeczek z torcika!
Macierzanko, skoro uczysz, to dziś się zbytnio nie napracujesz, jeżeli Twoi uczniowie będą kontynuować tradycję
Dżona witamy po przewie
Laura, trzymam mocno kciuki
Lenka, wracaj tu!!
Nie wyrabiam....zbyt dużo Was tu! Sara, Kaśka Magda, Z, Monia....chciałabym Wam wszystkim napisać jakieś słówko, ale nie wyrabiamLaura, Z., dżona, Macierzanka:), santoocha, Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Dzień dobry ! Słońce wschodzi, ptaszki ćwierkają, zapowiada się piękny dzień.
Mloda.Mama nie wiem jak w pierwszej ciąży, ale teraz w drugiej dziewczyna szwagra kompletnie nie dba o siebie. Nawet teściowa z którą razem pojechałyśmy zła była, ale nic nie mówiła, bo w sumie, co ona może. Oli z tego co widziałam, to jedynie może liczyć na zainteresowanie taty, nie widziałam, żeby mu czytali, mały sam umie się sobą zająć, nie potrzebuje towarzystwa do zabawy, tak samo ze spaniem położą go do łóżka i śpi. Myślę, że gdyby poświęcali mu więcej uwagi, to tak łatwo by nie było.
Heh to fakt z tą niesprawiedliwością, zauważyłam, że sporo facetów co pije, pali, nie mówiąc już o dopalaczach nie ma problemów ze spłodzeniem potomka.
Swoją drogą zastanawiam się czy to iż mój M. urodził się wcześniakiem i jak miał 2 msc popażyli go lampą w szpitalu może mieć jakiś wpływ na jego płodność?
@ nie przyszła i nie wiem czy jechać po ten test, swoją drogą dzisiaj byłam w tesco i tak byłam pochłonięta parkowaniem tyłem, że jak wysiadłam zostawiłam kluczyki w stacyjce i sobie poszłam do sklepu. Dobrze, że to były ekspresowe zakupy i na szczęście nic nie zginęło z auta jak i samo auto
Ja się zastanawiałam czy samo bycie wcześniakiem ma wpływ bezpośrednio na płodzenie dzieci, bo mój mąż się na początku 8 miesiąca urodził, ale jego brat też, bo to bliźniacy i jego brat ma dzieci, więc raczej nie ma to wpływu. A co do poparzenia lampą to nie wiem. Ja już zaczęłam siebie obwiniać o to że nie mogę zajść, że może przez to że te 7-5 lat temu niejedno spróbowałam, ale niby nie ma przeciwwskazań. Rok temu robiłam badania, teraz będę powtarzać wszystkie z możliwych u innego gin. Ale ta sprawiedliwość to naprawdę... nie ma jej na świecie. Ja wczoraj minęłam chyba z 4 takie rodziny, z 3-6 dzieci i widać było z daleka że rodzice tych dzieci to przepici strasznie. Mój mąż nawet już sobie zażartował niedawno, że po co dbać o siebie, że zacznijmy pić, palić, to może wtedy się uda, skoro takim to się nawet przypadkiem udaje, nawet gdy nie chcą. Życzę owocnych starańKaśka28, sara_nar lubią tę wiadomość