Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
O Złota wreszcie awatarek. Będzie mi łatwiej cie rozpoznawać w gąszczu postów super!
Przesylam wam promyczki słońca!
Niestety mogę je podziwiać tylko zza okna biurowego ale dobre i to!Macierzanka:), Little Frog, Kaśka28, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
No to dziewczyny stawiamy za niecały rok wspólnego torta tutaj
Dżona, no to powodzenia skoro takie dobre rokowania, to musi byc już tylko lepiej
Żabko, na szczęście dzisiaj i w szkole wiosna
Laura, matko! Ja zaraz chyba zrobię ten test za Ciebie
Nie możemy myśleć, co by było gdyby... bo wtedy żadna z nas ze strachu nie decydowałaby się na macierzyństwo! Będzie dobrze!
Sylvka, fajnie, że wpadłaś! W jakim byłaś dołku? Ale już lepiej?
Santoocha kusisz, kusisz a Co te piękne torty mają w środku? Bo ja poproszę wiśnie i czekoladę!
Maniuś ja mam to samo, zaraz następna robota mnie czeka, przyszłam po prostu tutaj żeby usiąść na chwilę na czterech literach Po weekendzie może chwilkę odsapnę
Magdas, to może nam rośnie wspólny pęcherzyk? Bo mnie też w lewym, a w sumie w prawym też
Little Frog, Laura, Z., dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:O Złota wreszcie awatarek. Będzie mi łatwiej cie rozpoznawać w gąszczu postów super!
Niestety mogę je podziwiać tylko zza okna biurowego ale dobre i to!
Z., ale za to jak wyprujesz z tego biura to złapiesz oddech!Z. lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:No to dziewczyny stawiamy za niecały rok wspólnego torta tutaj
Dżona, no to powodzenia skoro takie dobre rokowania, to musi byc już tylko lepiej
Żabko, na szczęście dzisiaj i w szkole wiosna
Laura, matko! Ja zaraz chyba zrobię ten test za Ciebie
Nie możemy myśleć, co by było gdyby... bo wtedy żadna z nas ze strachu nie decydowałaby się na macierzyństwo! Będzie dobrze!
Sylvka, fajnie, że wpadłaś! W jakim byłaś dołku? Ale już lepiej?
Santoocha kusisz, kusisz a Co te piękne torty mają w środku? Bo ja poproszę wiśnie i czekoladę!
Maniuś ja mam to samo, zaraz następna robota mnie czeka, przyszłam po prostu tutaj żeby usiąść na chwilę na czterech literach Po weekendzie może chwilkę odsapnę
Magdas, to może nam rośnie wspólny pęcherzyk? Bo mnie też w lewym, a w sumie w prawym teżW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Z. wrote:O Złota wreszcie awatarek. Będzie mi łatwiej cie rozpoznawać w gąszczu postów super!
Niestety mogę je podziwiać tylko zza okna biurowego ale dobre i to!
Nie mam siły pracować, więc wybrałam sobie awatarek:)
I takie słońce a ja w biurze. Podziwiam słońce tak jak Ty Z. zza okna. Ale chyba w ramach przerwy wyskoczę na spacerek, jest tak pięknie.
[QUOTE=Macierzanka:)
Magdas, to może nam rośnie wspólny pęcherzyk? Bo mnie też w lewym, a w sumie w prawym też [/QUOTE]
Mnie też kuje lewy. Dziś słabiej niż wczoraj, ale go czujęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 13:08
Magdas, Macierzanka:), Laura, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Dziewczyny po rozmowie z mężem stwierdziliśmy że jeśli @ nie pojawi się do poniedziałku to będziemy wtedy testować
Bądźcie proszę cierpliwe
Trochę pobolewa mnie brzuszek jak na @.....
Lauro, to Wasza decyzja. Będziemy cierpliwie czekać do poniedziałku i przestaniemy nagabywać o test. MożeLaura lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Złota też będzie z tego piękna owulka
Piękny złoty kotek w awatarku
Dziękuję. Uwielbiam koty Sama jestem jak kot. Mój mąż się śmieje, ze mam bardzo dużo kocich cech.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 13:22
Laura, Z., dżona lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Dziękuję. Uwielbiam koty Sama jestem jak kot. Mój mąż się śmieje, ze mam bardzo dużo kocich cech.
Na przykład kocie ruchy? i może jeszcze mruczysz jak ci dobrze?
Też uwielbiam koty zdecydowanie wolę je od psówLaura, Little Frog, Magdas, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Złota wrote:Tak Macierzanko, u mnie jeśli cos będzie to z lewego
A tak poza tym, mam lewy jajnik większy od prawego. Lekarz w żaden sposób tego nie skomentował, a ja w sumie dopiero w domu doczytałam, ze jest większy. To źle? To normalne? Bo nie wiemZłota lubi tę wiadomość
-
Macierzanko, specjalnie for ju:
http://www.dom-czekolady.pl/upload/tort_royal_z_wisnia_2_b.jpg
Aż sobie sama zafundowałam ślinotok
Ja dziś w ramach urodzin jadłam mandarynki, bo poszczę od słodyczy, ale nie wiem czy nie udzielić sobie dziś dyspensy...?
Złota, avatar super! Ja też jestem kociolub. Ale psa też chcę mieć. Dużego. Futrzaka.
Monia, zbieraj siły na płodne. Żołnierzyki się wzmacniają, zaraz będą gotowe do użytku!
Laura, tak bym chciała żeby Twoje planowanie dziecka na czerwiec można było o kant d.... potłuc! Czekamy na wynik testu! Jakoś myślę, że nie dostaniesz @ do poniedziałku.Laura, Z., Macierzanka:), dżona, Ania07, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Laura Ty najlepiej wiesz, kiedy testowac :* nadal 3ma kciuki!
Lena, gdzie sie podziewasz?
Dajcie troche slonka! Tu w DE wczoraj 23st i upal jak w lecie! Dzis pada pd rana
Mezulek wrocil z pracy 3godz wczesniej, a ja w lozku! Ale wtopaLaura, Z., Macierzanka:), Kaśka28, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość