Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
sara_nar wrote:Zmykam. Zaraz kończę, w domu obiad i tv, o 20 Shrek, tak więc wieczór zaplanowany
Zaglądnę obaczyć jak test Laury, ale raczej pisać nie będę tak więc spokojnego piątkowego wieczoruDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnySantoocha! Przez ten tort z truskawkami wyglądam identycznie jak Kaśka
Normalnie tortury!
Laura jak nie piłaś dużo to test i wieczorem wyjdzie
Mi w 15dpo wyszedł pozytywny. Trzymam mocno kciuki i czekam z niecierpliwością, chociaż jestem pewna, że lokatora maszKaśka28, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a gdzie sie podziewaja dziewczynki Another Rudasek Melula, bursztynka fidelissa, kejti, ...
Anusia jak tam humorek??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 18:52
AnusiaM, Bursztynka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Mam smaka na sernika na zimno
Takiego z galaretką wiśniową i brzoskwiniami! aaaaaaaaa masakra..
Ania07 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej Manius piatEczek leniwie rano wszystko posprztalam nawet wywiesilam kolderki na balkon i po chwili jednej nie bylo hehe myslslam ze spadla na ziemie a ona wpadla na balkon do sasiadki ale jej nie bylo dopiero odebralam kolderke kolo 16 heheDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to ladnie Ci uciekla kolderka:):)a ja jestem zla bo juz myslalam ze odpoczne w weekend ale kolezanka z pracy zachorowala i musze przyjsc za nia jutro do pracy...a zeby tego bylo malo to dzis koncze o 23 a jutro o 7 musze byc zpowrotem:(nie dadza czlowiekowi dychnac...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:No to ladnie Ci uciekla kolderka:):)a ja jestem zla bo juz myslalam ze odpoczne w weekend ale kolezanka z pracy zachorowala i musze przyjsc za nia jutro do pracy...a zeby tego bylo malo to dzis koncze o 23 a jutro o 7 musze byc zpowrotem:(nie dadza czlowiekowi dychnac...
Współczuję .. nic nie odpoczniesz -
nick nieaktualny
-
Maniuś wrote:No to ladnie Ci uciekla kolderka:):)a ja jestem zla bo juz myslalam ze odpoczne w weekend ale kolezanka z pracy zachorowala i musze przyjsc za nia jutro do pracy...a zeby tego bylo malo to dzis koncze o 23 a jutro o 7 musze byc zpowrotem:(nie dadza czlowiekowi dychnac...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️