Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
pogoda cudna, słonko grzeje mega mi się podoba nie ma opcji żeby w weekend zima wróciła wyrzuciłam snowboardówkę bo ani teraz ani za rok nie pojadę na dechę... potem kupię sobie nową tak więc oficjalnie pożegnałam zimę!!!
dżona lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena, na bank ostatni najmocniejszy.
Bzykaj się dziś.
A nie myślałaś o tym żelu Conceive plus?
Ja miałam bardzo mało śluzu, tylko jak badałam szyjkę to coś tam było, na zewnątrz nie zauważałam.
W tym cyklu używałam żelu i się udało. Nie wiem czy dzięki niemu, ale poślizg daje dobry. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Lena, na bank ostatni najmocniejszy.
Bzykaj się dziś.
A nie myślałaś o tym żelu Conceive plus?
Ja miałam bardzo mało śluzu, tylko jak badałam szyjkę to coś tam było, na zewnątrz nie zauważałam.
W tym cyklu używałam żelu i się udało. Nie wiem czy dzięki niemu, ale poślizg daje dobry.
Santocha kupiłam, ale ten do marca co był - roztargnienie zrobiło swoje ;/
Jeśli w tym m-cu się nie uda to kupię
Szyjki rozpoznać nie potrafię ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 13:38
-
Ale rozciągliwy? Niektóre kobiety mają taka urodę, że ich śluz nie robi się przeźroczysty (przynajmniej taki mi powiedział mój gin przy badaniu). Lepiej sugerować się konsystencją, nie barwą (dopóki nie jest jakaś dziwna oczywiście).
dżona lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim po kolei! Witam w słoneczny, piękny dzień, więc z tej okazji nie posiedzę tu
Laura, byłaś dzielna
Nati, przypomniałaś mi, że mnie tez czeka szafa
Witaj Z. i Fidelissa, Wam również słonecznego dnia!
Malinowa, mnie nie przeszkadzają tematy różnego typu, jestem elastyczna i łatwo się dopasowuję zresztą w tym wątku każdy znajdzie coś dla siebie
Misty, na pewno dziadkowie będą superpomocni jak będziecie tutaj
No to teraz to już na pewno pojadę na termy do Ciebie, a nie do "sąsiada"
Rudasek też z południa Polski i do tego kuchara Ja muszę coś upichcić dobrego dzisiaj i znów się szykuje rybka
Aniao030786, wykres jest fajny a kłucie... no cóż, kobietę to różnie czasem coś zakłuje Taki już nasz urok. Ciągle się TAM dzieje jakiś proces :)A Tobie chyba akurat wyznaczyło owulkę dobrze, chociaż zdarza się owulka dopiero dwa dni po skoku, lub przed.
Lena, przyjrzałam się i wydaje mi się, że dopiero ten dzisiejszy jest ozytywny Czyli owulka od dziś, aż do nawet 3 dni, a niekoniecznie 36h.
Masaż wskazany!
Santoocha, ja też myślałam o tym żelu ale ostatnio jak nigdy sama byłam jak jeden wielki żelek
Maniuś i Ty się doczekasz gorącej świecy !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 13:54
Lena87, dżona, Laura, Misty87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny