Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Hej
pewnie ze z podkarpacia choć Tarnów to jeszcze Małopolska
a kuchara..od zawsze!!!
na fb jest funpage, mozecie podrzucać przepisy, bede pichcić
ale ja mówiłam, że z południa Polski a południe jest szeroko rozumiane
Ja mam przepisy w zeszyciku, starodawnie, wszystie muszę mieć na papierze, więc te ciekawsz kiedyś podrzucęLena87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki!!
Nie dopisuję się, nie musicie mnie widać, bo ja już czuję się tu jak u siebie Od wczoraj nie wiedziałam gdzie się udzielać i dziś podjęłam decyzję - pakuję manatki, wprowadzam się tu, a tam zostawiam wszystkie negatywne emocje. Do tamtego wątku raczej już nie będę zaglądała, bo nie wyrobię czasowo. Tzn wyrobiłabym, ale ja mam słabą silną wolę i szybko się wciągam....i przy tym marnuję sporo czasu.
Mniej więcej na bieżąco jestem, także jak znajdę dla siebie dogodny temat do rozmowy, to się wtrącę
Miłego, słonecznego dnia!!Lena87, santoocha, dżona, Misty87, Another, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Ja kupuję te gazetki za 1 zł z przepisami
to też jakis pomysł ja zabieram gazetki z biednej-romki
Macierzanka zeskanuj ten zeszycik magiczny i wrzucaj mi tu szybciutko
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Santocha kupiłam, ale ten do marca co był - roztargnienie zrobiło swoje ;/
Jeśli w tym m-cu się nie uda to kupię
Szyjki rozpoznać nie potrafię ..
Lenka, jak ten żel jest ważny do marca tzn ze do końca miesiąca ważny, zobacz datę, jak pisze 03.2014 to śmiało możesz używać Trzymam kciuki za owulkę - test ovu dzisiaj najładniejszy ps. pilnowałaś dzisiaj kluczy
Lena87 lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Hej dziewczyny witam wiosennie ps. zimo błagam nie wracaj
Nie wiem co ostatnio ze mną się dzieje, mam napad chronicznego zmęczenia, jakbym w ogóle nie spała i nie odpoczywała. Nie pamiętam kiedy ostatnio wstałam i czułam się wyspana i pełna energii do życia - jakiś hardkor, mam nadzieję że wkrótce minie
Zostaję na tym wątku, nie ma sensu pisać prawie tego samego tu i tam przecież, a temat tu jest mocny i jasno sprecyzowany i niech panuje tu tylko dobre słowo i pozytywna energia
Misty87 wrote:Bede miala blizniaki!!!
Jeszcze w to chyba nie wierze...
Misty GRATULUJĘ ogromnie Takia wiadomość szok Super! podwójne szczęście Ps. Zostań tu z nami i wpadaj częściej
Laura wrote:Dzień dobry
Lecę na badanka łaaaaaa
trzymajcie kciukaski!
Miłego dnia życzę
Laura trzymam i ja kciuki za dobre wyniki teraz. Dobrze że się zdecydowałaś jednak dołaczyć tu i zostać na forum
ania030786 wykresik jest ładny nie stresuj się takimi bólami, mi raz na jakiś cykl też się zdażają tak po prostu, to nie jest jasno wytłumaczalne skąd to się bierze, ja tak naprawdę nie zwracam już na to uwagi
santoocha wrote:Ja byłam dziś na drugiej becie, chciałam iść do prywatnego lab, bo taniej (32zł), ale raz że kolejka aż na zewnątrz, to wyniki jutro.
Poszłam do lab szpitalnego- wyniki dziś popołudniu , ale bHCG 50zł Rozbój w biały dzień.
Santoocha faktycznie masakra, u mnie w laboratorium robią badania na NFZ i prywatnie, i to nie ma znaczenia jak długo się czeka, wyniki są za około 6godz bez względu kiedy oddaje się materiał do badania, a na cito za opłatą dodatkową 2zł za 1godz Beta kosztuje 30zł.
Rudasek wrote:truskawkagotuje.blogspot.com
Fajny blog z przepisu na paluszki na pewno skorzystam - uwielbiam takie
Maniuś, Another, Nati, Fidelissa, Malinowa, Macierzanka Zaba POZDRAWIAM
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 14:30
Little Frog, Laura, Misty87, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Lena, ja bym użyła. Leki i produkty takie jak ten żel, muszą mieć na opakowaniu napisaną datę ważności krótszą o min 3 miesiące od rzeczywistej trwałości. takie są wymogi prawne. To firmy farmaceutyczne nakręcają nas, że otwarte krople do oczu trzeba zużyć w miesiąc. To nakręca im biznes.
Mi się zdarza zastosować u pacjentów lek, który był wycofany (np z powodu braku opłacalności produkcji), który mam w zanadrzu i ma datę ważności przekroczoną o 3 lata i działa. Tylko cicho sza!dżona, Lena87, Little Frog, Malinowa Panienka, Macierzanka:), Kaśka28, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Lena, ja bym użyła. Leki i produkty takie jak ten żel, muszą mieć na opakowaniu napisaną datę ważności krótszą o min 3 miesiące od rzeczywistej trwałości. takie są wymogi prawne. To firmy farmaceutyczne nakręcają nas, że otwarte krople do oczu trzeba zużyć w miesiąc. To nakręca im biznes.
Mi się zdarza zastosować u pacjentów lek, który był wycofany (np z powodu braku opłacalności produkcji), który mam w zanadrzu i ma datę ważności przekroczoną o 3 lata i działa. Tylko cicho sza!
Santoocha dokładnie podpisuję się pod tym obiema rękami też o tym wiem, tylko tak jakoś nie miałam odwagi tak wprost to napisać
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:To żeście Mnie nie pocieszyły , aplikatory wczoraj poszły z dymem
No nic, trudno ..
Oj Lenka, trochę szkoda
🛑😔 92zOvuFdiend.pl