Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:ooo Malinowa, widzę ze polecasz inne wątki???
No może i lepiej tam są same zafasolkowane już.
My się tu staramy i wspieramy
Uciekam na badanka już na 10tą muszę być
chodzi o to, że tam poruszać możemy temat kłucia w brzucha, wózków i inhych dzieciaczych spraw, które nas teraz niepokoją... a nie tak żebyśmy tu Wam pisały i może sprawiały przykrość ja już się boję poruszać takie tematy żeby przykro nie było komuś
trzymam kciuki za badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 08:59
Misty87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Laura powodzenia!
Malinowa, bede bede jak znajde wiecej czasu, jeszcze do niedzieli w PL jestesmy, potem miesiac tam i pozniej jednak zjedziemy do Polski na stale.Lena87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Laura powodzenia!
Malinowa, bede bede jak znajde wiecej czasu, jeszcze do niedzieli w PL jestesmy, potem miesiac tam i pozniej jednak zjedziemy do Polski na stale.Kaśka28 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Chce czas ciazy spedzic z rodzina po urodzeniu tym bardziej! Bo pomoc bedzie nieoceniona. Mieszkamy w gorach, na Podhalu dokladnie Bialka Tatrzanska.
Malinowa Panienka, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Czesc wszystkim:)
Misty moja kochana,gratuluje jeszcze raz kochana i to takiego ogromnego szczescia "podwojnego".Do ktorego lekarza chodzisz w PL?
Zostan z nami tutaj,ja teez juz nawet nie patrze co na starym watku...Misty87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczęta na blogu nowe przepisy
Kotleciki jajeczne i canelloni ze szpinakiem i feta!!!!
Ktora chce to brać przepis i gotować dla Mężczyzny
buziaki :*:*:*Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Aniu ja ostatnio to mam takie cykle , ze mam wrazenie ze cały miesiać mam okres
podczas owulacji bolą mnie piersi, jajniki i wszystko i tak do samego okresu..i od nowa!
Masakra!!!!!
także może po prostu to nie jest objaw niczego złego tylko po prostu w tym m-cu tak masz -
Ania, nie patrz na takie bóle.
Wykres masz super!
Misty moje podwójne gratulacje!
Rzeczywiście,przyda Ci się pomoc przy dwójce!
Ja byłam dziś na drugiej becie, chciałam iść do prywatnego lab, bo taniej (32zł), ale raz że kolejka aż na zewnątrz, to wyniki jutro.
Poszłam do lab szpitalnego- wyniki dziś popołudniu , ale bHCG 50zł Rozbój w biały dzień.Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Wstałam. 4 h snu i nie mogę więcej spać Tempka mi dzisiaj lekko wzrosła, więc do południa powinnam zacząć nowy cykl. Czytam właśnie kiedy zacząć brać wiesiołka i inne witaminy, bo clo dopiero od 5 dc. Miłego dnia :*"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
santoocha wrote:Ania, nie patrz na takie bóle.
Wykres masz super!
Misty moje podwójne gratulacje!
Rzeczywiście,przyda Ci się pomoc przy dwójce!
Ja byłam dziś na drugiej becie, chciałam iść do prywatnego lab, bo taniej (32zł), ale raz że kolejka aż na zewnątrz, to wyniki jutro.
Poszłam do lab szpitalnego- wyniki dziś popołudniu , ale bHCG 50zł Rozbój w biały dzień."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Kochane
Misty, Świetna wiadomość, Gratuluję Tobie i Tatusiowi
aż Mnie dreszcze przeleciały
Co do starego wątku tylko podczytuję tutaj jest mi dobrze Temat dokładnie sprecyzowany
Lauro widzę jednak przeżyłaś
Another jak samopoczucie ?
Maniuś :* to fajnie że tu zostajesz
Santocha, ciekawa jestem dlaczego taka różnica w cenie przecież to jest to samo badanie .. Chyba, że liczą się za to że wynik masz dziś a nie jutro
Rudasku podaj Mi linka tego bloga zwyczajnie nie chce mi się iść szukać na starym wątku
Malinowa, jeśli kiedyś będzie takie spotkanie to będę chętna
dżona, Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Hej Lena
Samopoczucie tak sobie. Niby się wyspałam, ale tak dziwnie jakość. Tempka wzrosła minimalnie, ale zmierzona o całkiem innej porze niż normalnie, bo nie miałabym 3 h snu, więc nie mam jak się nią za sugerować. Okresu ciągle nie ma, ciąży też nie ma i nie wiem co się dzieje w tym organizmie.
Ale pogoda ładna, może jakoś przeżyję ten dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 12:30
Lena87 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Lenka, prosze
truskawkagotuje.blogspot.com
Zdjęcie nie Ty robiłaś ..
ale wygląda smakowo .. Mniam Mniam ..
chyba się jutro skuszę na to tylko czy wystarczy mi cierpliwości ?
Szpinak mrożony może być ?
Głodna się zrobiłam !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 12:34
-
nick nieaktualny