Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez tylko w 1 cyklu uzywalam testow ovu a pozniej juz przestalam,bo mnie za bardzo to nakrecilo i wtedy nawet nasz sex byl inny,bo to dzis...to trzeba...nie wiem ale jakos wole bez...wrzucam na luz i zdaje sie na los...
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaura wrote:a najlepszym wyjściem byłby monitoring
A myślałaś o monitoringu?
Jak na razie próbuję chodzić na kasę chorych, po coś te składki, ubezpieczenia są płacone
a jak wiadomo tak łatwo i szybko dostać się jest ciężko ..
Zobaczymy jak to będzie
Maniuś wrote:Ja tez tylko w 1 cyklu uzywalam testow ovu a pozniej juz przestalam,bo mnie za bardzo to nakrecilo i wtedy nawet nasz sex byl inny,bo to dzis...to trzeba...nie wiem ale jakos wole bez...wrzucam na luz i zdaje sie na los...
Wiadomo, jeżeli miało to skutki uboczne, to lepiej nie korzystać z takiej opcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 22:45
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Ale nie wiem czy nie za wczesnie wzięłaś duphaston. On nie blokuje owulki, jeśli się go weźmie przed nią?
Właśnie czytam wątek o duphastonie zacytuję odpowiedź
" Mój lekarz mówi( bo się pytałam) , że jedna tabletka duphastonu dziennie absolutnie nie blokuje owulacji, nawet jeśli jeszcze jej nie było, nie wiem jak jest jeśli bierze sie więcej niż jedną dziennie "santoocha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:Lena za Ciebie tez trzymam kciuki(*_*)
A teraz zegnam sie z Wami moje drogie...dobranoc,do jutra!!!!
Dobranoc Maniuś ,
Dziękuję bardzo .. musimy się wspierać w kupie raźniej
Lauro zobaczymy co ten cykl przyniesie jeszcze będzie trwał około 2 tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 22:53
Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki wieczorową porą
Zimy nie będzie bo przyleciały bociany i żurawie mówię Wam nie może przyjść i już poza tym ja w sobotę jadę sobie gdzieś - może Ciechanów obejrzeć ruiny zamku a może gdzie indziej, zobaczymy i ma być piękna pogoda!!!Lena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Hej kobietki wieczorową porą
Zimy nie będzie bo przyleciały bociany i żurawie mówię Wam nie może przyjść i już poza tym ja w sobotę jadę sobie gdzieś - może Ciechanów obejrzeć ruiny zamku a może gdzie indziej, zobaczymy i ma być piękna pogoda!!!
Na śląsku ma być piękna pogoda do czwartku, w piątek deszcze a w sobotę śniegMalinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Na śląsku ma być piękna pogoda do czwartku, w piątek deszcze a w sobotę śnieg
wypluj te słowa maro nieczysta!!! Zaklinamy słońce na weekend!!!Lena87, Z. lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:wypluj te słowa maro nieczysta!!! Zaklinamy słońce na weekend!!!
Piszę to co Mi pogoda pokazuje ja tam liczę na słoneczko
Śnieg niech w górach sobie pada
Malinowa jak tam twoje suki ?
Nadal zatruwają atmosferę w sypialniWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 23:18
-
Witam panie Co tam u Was nowego??
-
a dziś nie, bo jadły dużo wcześniej suszone płucka dziś
śpią sobie z nami grzecznie jak się psom należy
tak było ostatnio
a tak dziś na kanapie:
Macierzanka:), Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
malinka śpią jak dzieciątka
Laura dobranoc -
potforzasta wrote:Witam panie Co tam u Was nowego??[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
no dlatego my mamy duuużą kanapę żebyśmy się mieścili wszyscy
łóżko w sypialni też mamy 180x200 cm żeby było wygodnie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150