Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Another, słowa dają bardzo duuużo, szczególnie dobre słowa Mi też już tu pomogły )
Magdas, ja do momentu jak się nie pojawiłam na forum to nawet nie znałam takiego słowa jak endometrium, więc nie wiem ale może znajdzie się ktoś, kto będzie wiedział, a jak nei to może gooogle coś ciekawego podpowieAnother lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Magdas wrote:Dziekuje ci bardzo ja mialam 7 wiec jest szansa ze podrosnie do soboty
Magdas lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Jest i to spora. Z tego co czytałam to często zmienia się grubość endo nawet nawet o 2-3 mm w 2-3 dni, także nie masz co się martwić
Lena87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ja bylam dzis u gin,ogolnie wszystko w porzadku,tylko mam jakas niegrozna bakterie,dostalam antybiotyk...badania hormonow po nastepnej @ no i maz na badanie nasienia...ciesze sie ze jestem o krok do przodu...
santoocha, Laura, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Też miałam chwilowe nadzieje, ale aż do dzisiejszego spadku temperatury. Gdyby ktoś tam zamieszkał, to na 100% tempka by już szalała, a ona na łeb na szyję w dół Więc nie ma szans na lokatora. Z resztą gin mówił, że w tym cyklu dzidzi nie będzie, bo cienkie endometrium. Także nie nakręcałam się w ogóle. Ehh, jak nie przyjdzie do 25 marca to strzelę teścik.