X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another, my rozstaliśmy się tylko dlatego, że on wyjechał, a ja nie chciałam, nie byłam gotowa na wyjazd. I jakoś kontakt się urwał. Miałam nadzieję, że wróci i czekałam na niego, ale poznałam M. i tak jakoś szybko to się potoczyło. Na początku nie chciałam być z M. ale moja rodzina go pokochała, szczególnie moja babcia.... że jakoś ciężko mi było powiedzieć, że nicz tego nie będzie. Z czasem go pokochałam i nie wyobrażam życia bez niego, ale jakiś czas temu były wrócił.... i kontakt się odnowił.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Another, my rozstaliśmy się tylko dlatego, że on wyjechał, a ja nie chciałam, nie byłam gotowa na wyjazd. I jakoś kontakt się urwał. Miałam nadzieję, że wróci i czekałam na niego, ale poznałam M. i tak jakoś szybko to się potoczyło. Na początku nie chciałam być z M. ale moja rodzina go pokochała, szczególnie moja babcia.... że jakoś ciężko mi było powiedzieć, że nicz tego nie będzie. Z czasem go pokochałam i nie wyobrażam życia bez niego, ale jakiś czas temu były wrócił.... i kontakt się odnowił.
    Eh te wyjazdy. Mój też wyjechał. Miał wrócić i już zostać, ale wyjechał ponownie. Dla mnie to było nie do zniesienia, powiedziałam, że ostatni wyjazd, on obiecał, potem wrócił i powiedział, że jednak musi jechać znów. Powiedziałam, że nie obiecuję, że będę czekać... no i poznałam mojego teraźniejszego narzeczonego. Pewnie do końca życia będę się w głębi serca zastanawiać co by było gdyby. Ale teraz jestem szczęśliwa i jest ok :)

sara_nar lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nawet teraz zdarza się myśleć co by było gdyby. Myślę, że bylibyśmy małżeństwem i nie wiem czemu, ale myślę, że z byłym nie miałabym problemu z zajściem w ciąże.... nie wiem skąd takie myślenie.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisałam wczoraj już pózno wieczorem że my z M 3 miesiace nawet nie całe po poznaniu sie poszlismy bez rozmowy z naszymi rodzicami zajac msze slubna a potem poinformowalismy ich o tym
    nie chce nawet myslec o moich byłych
    teraz jest mi dobrze, ehh najlepiej na swiecie i nie chciałabym inaczej :)

Another, sara_nar, Little Frog lubią tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też jest dobrze i wiem, że nie byłoby mi lepiej, ale jestem babą, lubię sobie pogdybać :P

sara_nar, Lena87 lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też z M. jest dobrze. Gdyby było inaczej, to nie był by moim mężem. Swoją drogą, gdy pierwszy raz się kochaliśmy, to już po. Wiedziałam, że chcę go za męża :D

Lena87 lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara jestescie malzenstwem prawie 2 lata i iszesz ze swoim byłym i wspominasz??

ja sobie na prawde tego nie wyobrazam :)

u mnie tez tak było :)
    po pierwszym razie wiedziałam że chce go za meza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 22:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM wrote:
    Sara jestescie malzenstwem prawie 2 lata i iszesz ze swoim byłym i wspominasz??

Nie wiem dlaczego uważasz, że jest to coś złego ?
    Zdradza Go ?
    Przecież to tylko rozmowa przez internet i gdybanie ..

Sara jest dorosła kobietą i wie co robi ;) i jakie są granice przyzwoitości :)
    Jak sama napisała Kocha Swojego obecnego Męża i jest jej dobrze ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 23:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze dlatego ze my z mezem jestesmy takimi typami ze on nie ma kontaktu ze swoimi byłymi a a ja ze swoimi

jest teraz ze mną, jestesmy małżenstwem nie byłabym zadowolona ze on rozmawia ze swoja byłą i wspomina jak to było kiedy byli razem ;/

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspominanie, to jeszcze nie zdrada. Np. były napisał, że pamięta moje nogi i obcisłe dżinsy, na co ja, że co z nimi było nie tak. Napisał, że właśnie wszystko z nimi było tak :) w sumie, to bardziej o takich głupotach pisaliśmy. Albo wspominaliśmy początek, kiedy to byłam jeszcze jego uczennicą. Śmiałam się, że tak mi się podobał, że aż zostałam najlepszą uczennicą z angielskiego. A polonistka się dziwiła, że z języka ojczystego same 3, a angielski 5 i że jak tak można ;)
    Dziewczny, jakbym wzięła od jutra luteinę na wywołanie @ a okże się, że owulacja mi się przesunęła i jest teraz, to będzie miała ona wpływ na owulację ?

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia, Podstawa Związku, Małżeństwa to Szczerość i Zaufanie :)

Misty87, Another lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Dziewczny, jakbym wzięła od jutra luteinę na wywołanie @ a okże się, że owulacja mi się przesunęła i jest teraz, to będzie miała ona wpływ na owulację ?

Luteina ponoć tak, a duphaston nie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena wiem!!
    nie jestem w zwykłym związku ale w związku małżeńskim
    mój mąż jest przystojnym wyrzeźbionym policjantem
    czesto ma nocki, czasem sie zdaza że jest po 16h w pracy jakbysmy nie mieli zaufania to by nasz zwiazek nie przetrwał od poczatku

ale nadal sobie tego nie wybrazam!!

są różne typy ludzi Ty sobie potrafisz to wyobrazic a ja nie
    ale każdy może w swoim życiu robic co tylko chce...

a co do szczerosci to nie mam kontaktu ze swoimi byłymi bo nie chce miec z nimi nic wspólnego
    ale jakbym z nimi rozmawiała a nie powiedziała o tym mężowi to bym miała wyrzuty że coś przed nim ukrywam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 23:14

sara_nar, Misty87, Lena87 lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odp. w sumie mam w domu jeszcze dupka i tak się zastanawiam czy czekać, aż @ sama przyjdzie.
    M. widział moją rozmowę z byłym. Zachwycony nie był, ale powiedział, że widać nie tylko on jest zachwycony moimi nogami i cieszy się, że ma piękną i atrakcyjną żonę. Mój M. ma `przyjaciółkę`, która to przed nim nago paradowała, niby nic nie było, chociaż nadal ciężko mi w to uwierzyć i ostatnio ona zdawała na prawko i dzwoniła do mnie pytać o testy i egzamin. Do M. co raz piesze i dzwoni, ale ma już męża więc jestem spokojna.

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wtrace sie i ja w temat :)
    Rowniez nie uznajemy zadnych kontaktow z bylymi :)
    Ja mialam roznie w zyciu wczesniej, moj ex po 6letnim zwiazku, mimo ze on zdardzil, to wciaz nie umial sie zdecydowac. Kazdego dnia pisal, wydzwanial do mnie. Ja spotykalam sie z innym i przez to jego ciagle dzwonienie moj wtedy aktualny facet sie wycofal, bo mial dosc!

Odkad znam mojego meza, urwalam wszystkie kontakty z bylymi. On rowniez. Jesli ktorys z tych ex sie odzywal, to mowilismy sobie o tym :) grunt to zaufanie i pewnosc, ze jest sie z ta wlasciwa osoba! :)

A skoro przy odnowieniu takiego kontaktu pojawiaja sie motyle w brzuchu, to radzilabym sie mocno zastanowic :)

AnusiaM lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że każdy może sobie robić w swoim życiu to co chce :)
    I tu nie chodzi o to czy Ty potrafisz sobie to wyobrazić czy też nie ..

Jeśli spotkasz swojego eks na drodze, odwrócisz głowę w drugą stronę udając, że go nie znasz ? ..
    Czy przywitasz się i zamienisz kilka słów ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam motyle w brzuchu jak się kocham z moim mężem :D
    teraz też jest na nocce i mi teskno za nim ;(

odwróciłabym się udając że nie znam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 23:21

Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnusiaM wrote:
    ja mam motyle w brzuchu jak się kocham z moim mężem :D
    teraz też jest na nocce i mi teskno za nim ;(

Myślałam, że napiszesz " mam chcicę " :D

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka spotkanie na drodze przypadkiem to calkiem inna sytuacja. Jesli rozstajemy sie w zgodzie, pozostajemy znajomymi (bo nie przyjaciolmi) to przeciez nie bede udawac,ze nie znam. Kawalek zycia z nim spedzilam, wiec to normalne :)
    Co innego, gdy sa to jakies sms, prywatne wiadomosci itp :) w dodatku jeszcze tajone przed druga osoba :)
    Po co nam to, skoro jestesmy w zwiazku szczesliwi??

Ale kazdy ma inne podejscie :)
    Ja wiem, co potrafia ludzie :P :)

Lena87 lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam przyjaciółki TŻ to ok - jedną mam na FB w znajomych a druga mieszka obok nas i nawet kupila sobie psa takiego jak my mamy od mojej przyjaciółki ;) ale są naszym znajomymi. Kiedyś widziałam jak napisał jej, że mieszka z miłością swojego życia - spałam obok i obudziłam się jak to pisał :)

zazdrosna byłam o jego byłą, bo zostawił ją dla mnie... wyrzuty sumienia też miałam. Teraz ona ma męża a ja TŻ :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
‹‹ 151 152 153 154 155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ