Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro powtórkę oglądnę. Ale ten czas się wlecze. Może polecicie jakiś dobry film ? Ostatnio oglądałam" Oczy Julii" i nawet mi się spodobał. Jak nic nie znajdę, to już któryś raz z koleii oglądnę Trzy metry nad niebem.
Jajniki mnie bolą, nie wiem czy jest sens robić kolejny test, jak poprzedni pokazał jedną kreskę. Najgorsze jest, to czekanie na @. -
sara_nar wrote:Jutro powtórkę oglądnę. Ale ten czas się wlecze. Może polecicie jakiś dobry film ? Ostatnio oglądałam" Oczy Julii" i nawet mi się spodobał. Jak nic nie znajdę, to już któryś raz z koleii oglądnę Trzy metry nad niebem.
Jajniki mnie bolą, nie wiem czy jest sens robić kolejny test, jak poprzedni pokazał jedną kreskę. Najgorsze jest, to czekanie na @.Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Cześć kochane
mignęło mi coś tu o firankach dziurawych czy coś, a więc mam w tym już spore doświadczenie
Jeżeli w sklepie odmawiają wymiany bądź zwrotu gotówki ( pod warunkiem że wcześniej zostałyście powiadomione że zwrotów nie przyjmują) to tak naprawdę nie mają racji. Wy macie prawa konsumenta. W momencie gdy Ci odmawiają, piszesz pismo że zaszła taka i taka sytuacja np. zakupiona firanka była dziurawa(zwłaszcza że 7 dni nie minęło) i prosisz w terminie np. 14 dni o zwrot pieniędzy, jeśli nie, to kierujesz sprawę do inspekcji pracy uwierzcie- działa! sprawdzone kilkakrotnieMisty87, Lena87, AnusiaM, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Juz pisalam i sie powtarzam... August Rush albo My name is Khan az sama sobie obejrze kolejny raz
-
AnusiaM wrote:ja bede miała robione w szpitalu w Świebodzinie
gin Ci w gabinecie tego nie zrobi
Obejrzałam film i słaaaby. Muszę poszukać coś lepszego. Jedną łezkę uroniłam tylko."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Znalazłam "August Rush" jako tytuł " Cudowne dziecko" ja nie wiem skąd oni biorą te tłumaczenia tytułów.
Another widziałam "Szkołę uczuć" i "Pamiętnik". Ale Wciąż ją kocham nie.Zaraz zobaczę. Mnie ujął nawet film "Ósmoklasiści nie płaczą"Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 21:24
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanka jutro jade z nimi...
Sara super jest ffilm 3 metry nad niebem i ta druga czesc tez, ogladałas?
My z mezem ogladalismy duzo fajnych ale tytułów teraz nie pamietam..
"Labirynt" jest dobry
wczoraj zaczelismy oglądać "Paranoja" ale nie chciał nam się ładować dalej ;/
Spadaj tato dobra komediaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 22:32
-
sara_nar wrote:Znalazłam "August Rush" jako tytuł " Cudowne dziecko" ja nie wiem skąd oni biorą te tłumaczenia tytułów.
Another widziałam "Szkołę uczuć" i "Pamiętnik". Ale Wciąż ją kocham nie.Zaraz zobaczę. Mnie ujął nawet film "Ósmoklasiści nie płaczą""Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Anusia drugą część " Tylko ciebie chcę" też widziałam, ale raz, bo to w pierwszej się zakochałam.
Another jak Zielona góra, to do lekarzy z Na dobre i na złe bym się wybrała
Ale się cieszę weekend wolny mam.
Dziewczyny jak myślicie idąc pierwszy raz do gina warto powiedzieć, że koleżanka wam go poleciła. ? Bo właśnie koleżanka poleciła mi panią gin. i się zastanawiam czy iść do niej. Przyjmuje na NFZ. -
sara_nar wrote:Anusia drugą część " Tylko ciebie chcę" też widziałam, ale raz, bo to w pierwszej się zakochałam.
Dziewczyny jak myślicie idąc pierwszy raz do gina warto powiedzieć, że koleżanka wam go poleciła. ? Bo właśnie koleżanka poleciła mi panią gin. i się zastanawiam czy iść do niej. Przyjmuje na NFZ.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Anusia drugą część " Tylko ciebie chcę" też widziałam, ale raz, bo to w pierwszej się zakochałam.
Dziewczyny jak myślicie idąc pierwszy raz do gina warto powiedzieć, że koleżanka wam go poleciła. ? Bo właśnie koleżanka poleciła mi panią gin. i się zastanawiam czy iść do niej. Przyjmuje na NFZ.
ja jade do gina do poznania co mi kuzynka go poleciła, a jej kolezanka
nie bede nic mówić -
sara_nar wrote:Anusia drugą część " Tylko ciebie chcę" też widziałam, ale raz, bo to w pierwszej się zakochałam.
Dziewczyny jak myślicie idąc pierwszy raz do gina warto powiedzieć, że koleżanka wam go poleciła. ? Bo właśnie koleżanka poleciła mi panią gin. i się zastanawiam czy iść do niej. Przyjmuje na NFZ."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:To w Zielone Górze są lekarze z Na dobre i na złe? Czy grali u nas jakiś odcinek?
sara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hejho:)
Niedobrze mi cały dzien.
Były urodziny kolegi i torty i ciasta,winogrona, musiałam wypić trochę kawki aby sie nie zorientowali,ze jestem w ciazy.
Było pyszne tylko strasznie słodkie.
Nie mogę patrzeć na słodycze.....bleeee
Sa za słodkie....
Jutro o 18 bede u ginka. Rano robię 3 raz Bete.
Obym usłyszała serduszko. Denerwuje sie....
Rozsyłam wiruski.
Zestresowana Fidelissa.santoocha lubi tę wiadomość