Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
AnusiaM wrote:ma mama paragon
grosze kosztowały ...
zamiast karnisza w oknie w kuchni mam 2 zazdroski, w sumie tej firany nie jest duzo, obydwie razem kosztowały 27zł ale co ja z bublem zrobie?sara_nar, Lena87 lubią tę wiadomość
-
JA na chwilę zniknęłam, bo prawie szwagier dzwonił.
Mój też ogląda film.
A ja już prawie tydzień postanowienia bez słodyczy zrealizowałam. Aż sama w to nie wierzę! Siedzę ze szklaneczką soku, codziennie zjadam jakiegoś owocka. Muszę jeszcze zacząć tę wodę pić, bo coś się z tym pogorszyłam w ostatnim czasie...Z., Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:JA na chwilę zniknęłam, bo prawie szwagier dzwonił.
Mój też ogląda film.
A ja już prawie tydzień postanowienia bez słodyczy zrealizowałam. Aż sama w to nie wierzę! Siedzę ze szklaneczką soku, codziennie zjadam jakiegoś owocka. Muszę jeszcze zacząć tę wodę pić, bo coś się z tym pogorszyłam w ostatnim czasie...Little Frog lubi tę wiadomość
-
Dokładnie, nie ważne ile kosztowały, ale chodzi o rzecz.
To tak jak ja na przeciwko pracy mam lewiatana i raz kupowałam bułeczki z ziarnami, to policzyła mi dziewczyna przy kasie nie po 60gr, tylko po 80. Dopiero w pracy zobaczyłam, myślę, 20 gr nie majątek. Drugi raz kabanosy były w promocji z 28zł, na 22, kupiłam kilka i policzyła mi po normalnej cenie. Poszłam tam z paragonem i powiedziałam, że to już nie pierwszy raz mnie naciągnęli, to bułeczka, to kabanosy, ciekawe co jeszcze. Na szczęście od tamtej chwili, póki co liczą normalnie.AnusiaM, Little Frog, Lena87, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
ja też wodę zacznę pić
a z grupy październikowych mam kolejna dziś wróciła z wieścią od lekarza, że dzidzia umarła... normalnie szok... nie wierzę...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Dokładnie, nie ważne ile kosztowały, ale chodzi o rzecz.
To tak jak ja na przeciwko pracy mam lewiatana i raz kupowałam bułeczki z ziarnami, to policzyła mi dziewczyna przy kasie nie po 60gr, tylko po 80. Dopiero w pracy zobaczyłam, myślę, 20 gr nie majątek. Drugi raz kabanosy były w promocji z 28zł, na 22, kupiłam kilka i policzyła mi po normalnej cenie. Poszłam tam z paragonem i powiedziałam, że to już nie pierwszy raz mnie naciągnęli, to bułeczka, to kabanosy, ciekawe co jeszcze. Na szczęście od tamtej chwili, póki co liczą normalnie. -
Malinowa Panienka wrote:ja też wodę zacznę pić
a z grupy październikowych mam kolejna dziś wróciła z wieścią od lekarza, że dzidzia umarła... normalnie szok... nie wierzę... -
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:Monia wiem o tym... tylko jak poczytałam, że niektóre po stracie starają się kilka lat i nic to mam doła
XxMoniaXx, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anusia nie dramatyzuj, nie tworz w glowie, co bedzie gdy, tylko idz jutro i oddaj! Ja juz sie nauczylam,ze w PL walczy sie o swoje z kazdym! Takie jest nasze prawo. Kiedys kupilismy z mezem w Reserved dla niego m.in. koszulke, ktora ubral dopiero po tyg w dodatku w dlugi majowy weekend i zauwazylismy dziurke! Po weekendzie zglaszamy w sklepie, a babka na to,ze tydz minal! To tlumacze grzecznie co i jak! Jaie miny strzelala, ze ona kierownika musi pytac, co w tej sprawie. Czy mozna przyjac, czy nie. A ja do niej, ze licze na zwrot pieniedzy lub nowa koszulke. Na prawde nie da sie opisac,ze traktowali nas tam jak zlodziei lub intruzow! Sklep wielki, tlumy sie przelewaja, a tu takie cos?? Po ponad tyg tel z wielka laska,ze dostaniemy nowa koszulke!
Dramat
Kaska z the voice of poland... tez Monia mnie to uderzylo. Wczoraj na fb widzialam. Serce sie kroi beczalam jak glupia. Taka kobieta silna madra! 38 lat dopiero...
Malinowa przerazajace sa takie wiesci niestety wcale nie jest tak,ze do konca 3 trym sa obawy poronienia. Niektorzy lekarze mowia,ze do 20tyg. A pozniej tez strach, czy beda zdrowe, czy porod nie bedzie za wczesnie itp. Wiec cala ciaza to nerwy!
Na Wasza prosbe postaram sie juz nie czytac nic, co bedze poglebialo moj strach!
Czemu to wszystko nie moze byc latwiejsze????
AnusiaM, sara_nar lubią tę wiadomość