Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się
byłam dzisiaj u gina
ja sobie chyba karnet wykupie
jestem u gina co 2 tyg to mój 3raz i to nie koniec, w piatek mam tego nowego w Poznaniu prywatnie a ten mój dzisiaj wiął mi tylko posiew, powiedział że to dobrze że zamiast okresu były 4 dni plamienia, dzisiaj zaczełam 2op femostonu wiec za tydz we wtorek mam przyjechac zobaczyc czy pecherzyk jest, jak bedzie to znów w piatek czy pękł (to razem 4 razy na koze!! )w ciągu 2 tyg
musze się Wam pożalić
kupiła mi dzisiaj mama firanki w Briko Marche i mówie do tej ciemnej masy że chce te dziurki na wsuniecie rurki parzyście a te ciele najpierw nakroiła, zaciągła nitke żeby równo ukroić i stwierdziła że wyszło nie parzyście i drugą tak samo ;/ jak przyjechałam do domu to okazało się że na srodku jednej są 2 małe dziurki - błędy które były na górze firanki zaznaczone żółtą nitka a ta idiotka mi takie zwinęła w torbe i kupiłam mam sobie nowe firanki w kuchni w dziurką na środku powiesić ?? -
XxMoniaXx wrote:nie !!! u Ciebie tak nie będzie !!!!!! a ile sie staraliście zanim sie udało ?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:krótko - bo tak z ręką na sercu, że zrobiłam testy owu i pamiętałam o płodnych dniach to 1 cykl... wcześniej to tak a to podziębiona byłam a to skręciłam kolano i tak to było
i teraz też sie uda !!!!!!!!!!!!!!!!! tylko musisz w to uwierzyćsara_nar, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:a co to jest to HSG ? bo sie nie orientuje
sprawdzenie drożności jajników, ja właśnie jestem w drodze do tego dzisiaj miałam posiew czy bakteri po antybiotyku nie ma
dają głupiego jasia, wpuszczają kontrast w jajowody i sprawdzają na usg czy sa drożne
taki zabieg może je nawet troche udrożnić jakby były małe zrosty -
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:sprawdzenie drożności jajników, ja właśnie jestem w drodze do tego dzisiaj miałam posiew czy bakteri po antybiotyku nie ma
dają głupiego jasia, wpuszczają kontrast w jajowody i sprawdzają na usg czy sa drożne
taki zabieg może je nawet troche udrożnić jakby były małe zrosty -
HSG jest to badaie drożności jajowodów.Anusia M. oddaj te firanki. Malinowa, dokladnie jak Monika napisała, skoro udało się szybko, to i tym razem się uda.Moja kuzynka w marcu poroniła, a w lipcu już w ciąży była i to nieplanowanej. Tak więc głowa do góry, uda się !
XxMoniaXx, AnusiaM, Z. lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:a jak powiedzą że w domu ta dziurę w firanie zrobiłam?
Lena87, Z. lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:a jest to bolesne ?
różnie dziewczyny mówią
mi gin mówił że to nie przyjemne uczucie
dziewczyny w innym temacie jedne piszą że boli a drugie że można porównać do bólu miesiączkowego
mi gin mówił czy nie chce najpierw spróbować zajsc na femostonie 3 op to 3 miesiace a później zrobić hsg ale ja nie chce czekac
zeby wymaz 2 tyg temu nie wykrył bakteri moze już bym była po albo miała w ten piątek
mój gin stwierdził że to to samo co laparoskopia ale mniej bolesne i drastyczne -
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:różnie dziewczyny mówią
mi gin mówił że to nie przyjemne uczucie
dziewczyny w innym temacie jedne piszą że boli a drugie że można porównać do bólu miesiączkowego
mi gin mówił czy nie chce najpierw spróbować zajsc na femostonie 3 op to 3 miesiace a później zrobić hsg ale ja nie chce czekac
zeby wymaz 2 tyg temu nie wykrył bakteri moze już bym była po albo miała w ten piątek
mój gin stwierdził że to to samo co laparoskopia ale mniej bolesne i drastyczne -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:proszę Cię... masz paragon? to muszą przyjąć!!! jak nie to powiedz, że zgłosisz w takim razie do rzecznika ochrony praw konsumenta!!!
ma mama paragon
grosze kosztowały ...
zamiast karnisza w oknie w kuchni mam 2 zazdroski, w sumie tej firany nie jest duzo, obydwie razem kosztowały 27zł ale co ja z bublem zrobie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 20:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:ma mama paragon
grosze kosztowały ...
zamiast karnisza w oknie w kuchni mam 2 zazdroski, w sumie tej firany nie jest duzo, obydwie razem kosztowały 27zł ale co ja z bublem zrobie?
Nie ważne ile to kosztowało, masz prawo oddać ..AnusiaM lubi tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:ma mama paragon
grosze kosztowały ...
zamiast karnisza w oknie w kuchni mam 2 zazdroski, w sumie tej firany nie jest duzo, obydwie razem kosztowały 27zł ale co ja z bublem zrobie?Lena87, AnusiaM lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny