Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia, Kasia ja trzymam kciuki za Was cały czas
W sumie to za wszystkie trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 18:36
Z., Kaśka28, Laura lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Ja sobie teraz odpoczywam od gina w sumie miesiąc co tydzień chodziłam a teraz mam czekać na @ jak przyjdzie to od 5dc brac przez 5 dni clo i po skończonym clo mam się zgłośić koniecznie czyli 11 dc:PW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Another wrote:Trzeba wciągnąć jeszcze jakiś wyciskacz łez. Widział ktoś z Was "List w butelce"?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
O jaaaa. Łapcie Cześka Niemena w wykonaniu Ukrainki. Pięknie:
https://www.youtube.com/watch?v=AMgZ0SBEL5IMagdas, sara_nar lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Ja już jestem, trzeba było kolację zrobić sobie i mężowi ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 19:17
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Misty gratuluję Ci i tak cholernie zazdroszczę, że masz ich dwoje/dwie/dwóch
oddałabym wszystko prawie za to żeby zobaczyć znów serduszko i poczuć to wszystko... mam najczarniejsze myśli, że już nigdy.
Misty obiecaj mi coś - nie czytaj nigdy i nigdzie i tym co złego może się zdarzyć - proszę nie rób tego!!!Misty87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Lena87 wrote:Dziś tylko kanapki , nie miałam weny na coś więcej i ochoty
W sumie to na długo nie wróciłam, robimy sobie wieczorek filmowyDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witaj Zabko
Malinowa Panienka wrote:Misty gratuluję Ci i tak cholernie zazdroszczę, że masz ich dwoje/dwie/dwóch
oddałabym wszystko prawie za to żeby zobaczyć znów serduszko i poczuć to wszystko... mam najczarniejsze myśli, że już nigdy.
Misty obiecaj mi coś - nie czytaj nigdy i nigdzie i tym co złego może się zdarzyć - proszę nie rób tego!!!
Malinowa trzymaj sie!!Misty87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Witaj Zabko
Kochana napewno bedzie ci to jeszcze dane zobaczysz!!! ale przylaczam sie do Twojego apelu nasze kochane mamusie nie czytajcie na necie tych wszytkich objawow i co one moga powodowac bo bezsensu sie stresujecie!!! jak ja zajde to wylaczam internet nie bede nic czytala!!!
Malinowa trzymaj sie!!
No chyba snisz! I co tak po prostu nas zooooostawisz? Tak nie może być! Ale popieram żeby nie czytać glupot. I nawet nie wiem czy ja bym przechodzila na bellybestfriend. Bo tam tyle fasolek i statystyka działa... a ja źle znoszę złe wieści i przejmuje sie cudzym nieszczęściem...Kaśka28 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:No chyba snisz! I co tak po prostu nas zooooostawisz? Tak nie może być! Ale popieram żeby nie czytać glupot. I nawet nie wiem czy ja bym przechodzila na bellybestfriend. Bo tam tyle fasolek i statystyka działa... a ja źle znoszę złe wieści i przejmuje sie cudzym nieszczęściem...
Malinowa Panienka, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️