Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Monia czego ty sie boisz?? gorzej juz chyba w naszym przypadku byc nie moze...co ci moze jeszcze powiedziec...tylko moze pomoc i zalecic witaminki i poradzicjakie kroki nastepne prowadzace oczywiscie do dzidziusia
Kaśka28, Z. lubią tę wiadomość
-
Widac cialka i to na prawde bardzo wyraznie, a serducha jak walily!
Ja bym chciala 2 baby parka tez super, bo moj maz marzy o synku. Nooo jak bedzie dwoch chlopcow to tez bede szczesliwa! Ale kazda zawsze ma jakies swoje marzenie
Lenka mowisz, ze dopadlo Cie czerwone morze? :*
Auto... studnia bez dna! ale komfort z jazdy nieporownywalnie lepszy niz komunikacja miejskaXxMoniaXx, Kaśka28, Z., Laura, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:a myślisz że zastymuluje coś z pęcherzykiem .. czy przy takich wynikach sobie daruje .. jak mi powie ze mamy sobie darowac i nie warto to zmieniam gina.. no bo cholera jasna może i jest mało ale plemniki jakieś są ..
XxMoniaXx, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Dokladnie co to znaczy ze nie warto !!! przy takich wynikach trzeba zwiekszac szanse nawet o ten jeden jedyny 1% jak ty bedziesz zdrowa to duzo wieksze szanse macie a meza wyniki da sie poprawic Monia mowie ci czytalam ze dziewczyny z takimi wynikami jak u twojego meza suplementowaly dieta i po roku chodzily z brzuszkiem!!! wec walczyc warto!! a jak on ci nie bedzie chcial pomoc to zegnaj Gienia malo ich na świecie?? znajdziesz takiego ktory bedzie chcial pomoc...
-
Nati89 wrote:Another mój nawet w dolnej granicy się nie mieści .. nie wiem co się podziało bo jeszcze w grudniu miałam normalny wskazujacy na owu .."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Melula wrote:Teraz nie ma co działać, bo @ za rogiem się czai, u mnie koniec cyklu już...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Another wrote:Muszę się oduczyć używania tych cholernych emotek! Ale one tak często pasują do sytuacji
Another, Z., Laura lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nati89 wrote:0,98 a norma jest chyba od 1,5 do 26, a w grudniu mialam ponad 15"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny