Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:A raz lepij raz gorzej...ale na sczescie po pracy i moge poleniuchowac teraz....naprawa wycieraczek wyniosla mnie 200zl...
Zazdroszczę że po pracy ja kibluje dalej. No ale takie życie:D
A te wycieraczki strasznoooo drogo.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z ani mi nie przypominaj...dla mnie to w tym miesiacu majatek...no ale co zrobie chyba tylko powsciekac sie moge...ale w sumie po co...to nic nie zmieni a tylko zle na mnie i na meza wplynie heheDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Jak mowa o siku, to się wtrące. Odkąd pije pokrzywę, sikam 10 razy dziennie i waga leci w dół Nic tak nie działa moczopędnie na mnie jak herbatka pokrzywowa
Ktoś ma ochotę na sałatkę z tuńczyka?
Obejrzałam właśnie smutny film, nawyłam się jak wilk do księżyca. Właście ściągam następny. Dzisiaj mam dzień płaczu chybaLena87, Z., sara_nar lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Kaśka28 wrote:Z ani mi nie przypominaj...dla mnie to w tym miesiacu majatek...no ale co zrobie chyba tylko powsciekac sie moge...ale w sumie po co...to nic nie zmieni a tylko zle na mnie i na meza wplynie hehe
Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Jak mowa o siku, to się wtrące. Odkąd pije pokrzywę, sikam 10 razy dziennie i waga leci w dół Nic tak nie działa moczopędnie na mnie jak herbatka pokrzywowa
Ktoś ma ochotę na sałatkę z tuńczyka?
Obejrzałam właśnie smutny film, nawyłam się jak wilk do księżyca. Właście ściągam następny. Dzisiaj mam dzień płaczu chybaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak ja kupilam auto to bardzo sie cieszylam dopoki nie musialam zrobic przegladu...jak pojechalam w dniu kupna na przeglad to super wszytko tylko cos stukalo ale mechanicy gadali ze kwestka 100zl i bedzie git..a potem sie okazalo ze oni chyba byli podstawieni...bo po kupnie musialam wymienic zawieszenie cale bo bylo w oplakanym stanie czyli jakies 2tys po miesiacu sie klocki starly stwierdzilam ok ale jak juz tata mi sciagnal kolo to patrzy a cala tarcza zardzewiala zaciski tez no masakra nastepny 1000 porazka byla...o rozrzadzie nie gadam i o filtrach i paskach bo to akurat podstawa przy zmianie auta (tyle wiedzialam jesli sie kupuje od nieznanej osoby) poziej takie pierdolki takze doplacilam do interesu z jakies 5 tys lacznie...
Jeden plus ze auto juz ma prawie wszytkie czesci nowe hehe no i teraz te wycieraczki...ale tfu tfu odpukac w niemalowane mam nadzieje ze juz nic sie nie stanieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Smacznie wygląda ale ten chlebek malutki masz
To jest pieczywko bez glutenu, bez MĄKI jakiejkolwiek, same zdrowe rzeczy"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."