Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Lena niestety dom w Wawie to 800 tys i więcej tam gdzie chcemy. Niestety są minusy mieszkania w stolicy
co do raty - mamy również mieszkanie bezkredytowe więc będzie nam spłacało ok. połowy raty więc zostanie nam do płacenia mniej ale gdyby TŻ stracił pracę to nie byłoby wesoło
Strasznie dużo, ale niestety coś za coś ..
Czym się Twój zajmuje ? Jeśli można wiedzieć
Laura wrote:No to jeszcze przed piątkiem, żeby plemniczki były świeżutkie do badanka
Czyli idziemy prawie równo z @
PS. Moim miesiącem jest czerwiec więc nie ma mowy że bociek nie doleci
Nie mam wyboru jeśli chodzi o , raz na jakiś czas nie zaszkodzi
2-3 dni przed badaniem, najbardziej zastanawia Mnie fakt dlaczego tak tanio
Jeśli chodzi o @, to faktycznie ! Razem będzie Nam raźniej
Złota wrote:Stercze w kolejce na monitoring. Spie na stojaco i zastanawiam sie czy czestomocz moze byc objawem owulacji, bo mam przez caly xzien bol jajnikow i parcie na pecherz.
Co do spraw mieszkaniowych, to rata tez nas przerazala i kredyt na 30 lat. Tu nam w sukurs przyszli Rodzice i Tesciowie ( ktorzy sa wspaniali. Nie mam oporow z mowieniem mamusia i tatus) i
nam sie dolozyli do oszczednosci.
Sorki za bledy, pisze z tel.
Tak to można żyć
A o kolejce do lekarza Mi nie mów w piątek miałam wizytę na 13 a weszłam dopiero przed 15 .. mały poślizg miała
Jeśli chodzi o Twoje dolegliwości to Ja Ci niestety nie pomogę ..
Z. wrote:Życzę aby Wam się z tymi urodzinkami sprawdziło
Ale u mnie już niekoniecznie bo bym musiala czekac do konca roku
Mi się niestety nie sprawdziło .. Więc nie każdego się to tyczy !
Magdas wrote:Cześć
ja po monitoringu endo mam ładne pęcherzyk nie wiadomo czy pękł bo go nie ma więc wiem tyle co wcześniej..albo przyjdzie @ i clo (mam już receptę) albo nie przyjdzie i mam testować ;p i o tyle wieści dziś...
To nie powiedział/a Ci ile wynosi endo ? ..
3mam kciuki aby pękł i wyszła fasolka
Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:To nie powiedział/a Ci ile wynosi endo ? ..
3mam kciuki aby pękł i wyszła fasolkaLena87, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:powiedział ładne i dodał,że 13mm
W sam raz na ciąże
Ja w piątek na wizycie miałam 7mm, więc wtedy stwierdziłam że już nie będę więcej brała dupka w tym cyklu bo nie ma sensu ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 16:53
Z. lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:W sam raz na ciąże
Ja w piątek na wizycie miałam 7mm, więc wtedy stwierdziłam że już nie będę więcej brała dupka w tym cyklu bo nie ma sensu ..Lena87, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Lena mój TŻ jest dyrektorem zarządzającym i członkiem rady nadzorczej jednej z firm produkujących oświetlenie
Lena87, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Lena mój TŻ jest dyrektorem zarządzającym i członkiem rady nadzorczej jednej z firm produkujących oświetlenie
Nieźle
Lauro kilka dostałam w prezencie od Naszej zaciążonej więc jak Mi się skończą to dokupię ..
11-13 dniu mam przyjść na monitoring czy w ogóle są i rosną ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 17:02
Laura lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Ja to potrzebuję coś na śluz i owulacjęW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Lena87 wrote:Nieźle
Dzięki doszedł do tego sam - zaczynał kiedyś w makro na dziale z warzywami i rybami i tak krokami krokami do tego co ma - jest przykładem, że jak się chce to możnaZ., paaulla84, Kaśka28, Lena87, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:Mi też średnio wchodzi ;/ ale nos zatykam i idzie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:Lena mój TŻ jest dyrektorem zarządzającym i członkiem rady nadzorczej jednej z firm produkujących oświetlenie
Grubo! Gratuluje obrotnego męża. Ja swojego muszę gonić żeby zdobywał kolejne kwalifikacje
Szkoda ze mój nie jest jakims dyrektorem. Mogłabym wtedy leżeć i pachniec a tu finanse głównie na mojej głowieLena87, Misty87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017