Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaura wrote:po za bólem małpowym to może być
czasami nie wierzę że zdecydowaliśmy się na taki krok....
bo jakoś tak te lata leciały a my nawet zapomnieliśmy że się starzejemy...że już dawno był ten czas....
A Ty Lena jak się czujesz?
A Mnie dziś o 5:40 bóle @ obudziły
Ogólnie to w porządku, w piątek Tomek idzie zrobić badanie - Spermiogram ..
Trzeba będzie przy @ .. bo od kwietnia zaczynają się urodziny ..Z., Laura lubią tę wiadomość
-
Lena niestety dom w Wawie to 800 tys i więcej tam gdzie chcemy. Niestety są minusy mieszkania w stolicy
co do raty - mamy również mieszkanie bezkredytowe więc będzie nam spłacało ok. połowy raty więc zostanie nam do płacenia mniej ale gdyby TŻ stracił pracę to nie byłoby wesoło
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Lena87 wrote:Co tam u Was słychać dziewczyny ?
Stercze w kolejce na monitoring. Spie na stojaco i zastanawiam sie czy czestomocz moze byc objawem owulacji, bo mam przez caly xzien bol jajnikow i parcie na pecherz.
Co do spraw mieszkaniowych, to rata tez nas przerazala i kredyt na 30 lat. Tu nam w sukurs przyszli Rodzice i Tesciowie ( ktorzy sa wspaniali. Nie mam oporow z mowieniem mamusia i tatus) i
nam sie dolozyli do oszczednosci.
Sorki za bledy, pisze z tel.Lena87 lubi tę wiadomość
-
my od rodziców nie chcemy bo mamy mieszkanie i nie musimy brać kredytu ale chcemy dom mieć z ogrodem koło lasu
Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Laura wrote:Trzeba będzie przy @ .. bo od kwietnia zaczynają się urodziny ..
doleci zobaczyszWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 16:23
Laura, Lena87 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Cześć
ja po monitoringu endo mam ładne pęcherzyk nie wiadomo czy pękł bo go nie ma więc wiem tyle co wcześniej..albo przyjdzie @ i clo (mam już receptę) albo nie przyjdzie i mam testować ;p i o tyle wieści dziś...Malinowa Panienka, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Malinowa Panienka wrote:my od rodziców nie chcemy bo mamy mieszkanie i nie musimy brać kredytu ale chcemy dom mieć z ogrodem koło lasu
My tez nie chcielismy, ale sie naparli ze szkoda na wynajem tracic i scibolic, lepiej kupic i byc na swoim. To kupilismy 55 metrow, bo na tyle byloby nas stac gdybysmy sami calkiem kupowali. Ale oni stwierdzili, ze na co im to trzymac. Jednych nas maja
Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:My tez nie chcielismy, ale sie naparli ze szkoda na wynajem tracic i scibolic, lepiej kupic i byc na swoim. To kupilismy 55 metrow, bo na tyle byloby nas stac gdybysmy sami calkiem kupowali. Ale oni stwierdzili, ze na co im to trzymac. Jednych nas maja
no to wiadomo, że jak macie na wynajem płacić to lepiej swoje mieć gdybyśmy musieli kupić to nie byłoby rozmowy tylko byśmy kupowaliLena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Magdas wrote:Cześć
ja po monitoringu endo mam ładne pęcherzyk nie wiadomo czy pękł bo go nie ma więc wiem tyle co wcześniej..albo przyjdzie @ i clo (mam już receptę) albo nie przyjdzie i mam testować ;p i o tyle wieści dziś...
To ja zaklinam i czaruje żeby żadna malpa nie przyszla przez najbliższe 9 miesięcy
Magdas, Laura lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017