Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nati89 wrote:Cześć dziewczyny, co u was slychać? U mnie pogoda szara i ponura ..
Czuje jakis wewnętrzny niepokój Do ginekologa idę w czwartek, ale z nudów przegladam rózne kobiecie strony internetowe i natykam się na jakieś artykuły dotyczące, problemów kobiecych, typu przewlekłe bóle krzyża i nawracające mogą sugerować nieprawidłowe zmiany na szyjce, polipy, endometrioza szyjki, a nawet nowotwór szyjki macicy. Mam też małą nadżerkę, ale podobno nic groźnego. Pozatym miałam robiona cytologię w sierpniu, zawsze raz w roku, ale lekarz mowil, że jak bedzie coś nie tak to zadzwoni, ale tak na prawdę nie wiem czy w ogole ooddawał te próbki do badania. Chyba teraz w czwartek powiem mojemu gin żeby powtórzył mi to badanie cytologiczne, bo tamtemu nie ufam. Ogólnie cały czas sobie coś wkręcam ..
Jutro idę do rodzinengo po skierowanie na badania morfologii krwi, ob, cukier, mocz, Tsh i pozatym dopiero prywatnie te tarczycowe badania ale to w przyszłym tyg porobie, zapisałam się też do dentysty na 15 kwiecieńMalinowa Panienka wrote:wiecie ja mam takie nitki - tak jakoś mi się wydaje i starałam się w palcać rozciągać i tylko troszkę ale sama nie wiem... bardziej skłaniam się ku lepkiemu ale sama nie wiem więc kurna szukam i drążęMalinowa Panienka wrote:teoretycznie po 5 ale jak tak usiadłam wczoraj to z testami owulacyjnymi i tu wyznaczeniem owulki to w pierwszym. Ale sama boję się co teraz będzie...
Wiem, że dużo osób stara się długo - tylko ja już byłam w ciąży, miałam dzieciątko, które zostało mi odebraneAnother wrote:Umówiłam mego narzeczonego na badanie nasienia na czwartek. Zastrzeli mnie, bo chciałam na jutro i już spokój w od 5 dni, a tu jeszcze 3 dni dodatkowe. Będzie bitwaAnother wrote:Kuuurde. Wiecie co, a on jest lekko przeziębiony od wczoraj. Wziął tylko witaminę C, żadnych innych leków. Nie smarka mocno, nie kaszle, tylko podkichuje. Mocno to wpłynie na wynik badania?Złota wrote:Cześć dziewczynki,
mam urwanie głowy dziś. Dostałam wysypki na dekolcie i łamie mnie w kościach.
Co to możne być? Alergia?
Idę na monitoring, na 16:30, napiszę czy CLO coś zdziałał, czy nieLena87 wrote:A troszkę brzuch boli, zaaplikuję przeciwbólową tabletkę i będzie dobrze
Dziś kierownik budowy ma nam oddać adaptację projektu .. aż się boję ile zawołaLaura wrote:nieeeeee! w poniedziałek mam HSG na 13.30, dzisiaj dzwoniłam do kliniki
to już kolejny krokLena87 wrote:A Mnie dziś o 5:40 bóle @ obudziły
Ogólnie to w porządku, w piątek Tomek idzie zrobić badanie - Spermiogram ..
Trzeba będzie przy @ .. bo od kwietnia zaczynają się urodziny ..Z. wrote:Życzę aby Wam się z tymi urodzinkami sprawdziło
Ale u mnie już niekoniecznie bo bym musiala czekac do konca rokuMagdas wrote:Cześć
ja po monitoringu endo mam ładne pęcherzyk nie wiadomo czy pękł bo go nie ma więc wiem tyle co wcześniej..albo przyjdzie @ i clo (mam już receptę) albo nie przyjdzie i mam testować ;p i o tyle wieści dziś...
hahaha Laura Lena dzieki
Witam sie z wszytkimi :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 17:20
Laura, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
paaulla84 wrote:Cześć dziewczyny !
Ja kiedyś w poradach od ovu miałan napisanę, że należy pić dużo wody przed owulację na poprawę śluzuDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Laura wrote:Witaj Kasia
Co u Ciebie?
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Na dzień dzisiejszy wypiłam już prawie 1,5 butelki wody limonkowej, dodałam do niej całą cytrynkę i czuję się jak balon !!
Magdas, Laura, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Na dzień dzisiejszy wypiłam już prawie 1,5 butelki wody limonkowej, dodałam do niej całą cytrynkę i czuję się jak balon !!
paaulla84 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Grubo! Gratuluje obrotnego męża. Ja swojego muszę gonić żeby zdobywał kolejne kwalifikacje
Szkoda ze mój nie jest jakims dyrektorem. Mogłabym wtedy leżeć i pachniec a tu finanse głównie na mojej głowieZ. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Co tam robili, że tyle zapłaciłaś ?
Laura wrote:Dziewczynki uciekam, przekazuję mężowi laptopka....
do póżniejWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 17:36
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ło mamo... ciesz się bo ja kiedyś przy 160 km/h zgubiłam nagle wycieraczkę odpadło mi pióro - dobrze, że nie padało a jedynie spryskiwaczy używałam teraz się śmieję ale wtedy nie było mi do śmiechu
Lena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:ło mamo... ciesz się bo ja kiedyś przy 160 km/h zgubiłam nagle wycieraczkę odpadło mi pióro - dobrze, że nie padało a jedynie spryskiwaczy używałam teraz się śmieję ale wtedy nie było mi do śmiechu
Z., Lena87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:wyobrazam to sobie....ale ja nie mam sie z czego cieszyc bo kurcze prawie ostatnie pieniadze...dobrze ze w tygodniu przyjda pieniazki za nadgodziny[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:zawsze w najgorszych momentach się to dzieje
Lena87, Z., sara_nar lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️